| Sam1 | 125469 | 
| 
 | 
 5.3.2012 11:27:31 
Kapradino, 
právě to samé si myslím i já. Čím víc budu zakazovat tím víc ho to bude zajímat a lákat. Nedělám si iluze,že by kluci někde něco neochutnali v průběhu puberty.  | 
| Kapradina | 34186 | 
| 
 | 
 5.3.2012 11:23:09 
Dali, 
ty jsi ochutnala alkohol až po 18ti? ![]() ![]()   Zakázaný ovoce prostě nejvíc chutná, když je s tím přídechem, že se to nesmí - vidím u svých velkých dětí - syn dospělý, témeř nepije alkohol, občas sklenku dobrého vína, jinak fakt nic i pivo, které si dřív dal nepije ... ale když ho nesměl, o to víc ho vyhledával a hráli si s kamarádama na velký kluky. Totéž dcera, ještě je malá (jako synátor Sam), ale cítí se být děsně velká. O tom, že se alkoholu ještě nedotkla si nedělám iluze. Pokud je to v přiměřeným množství ... ![]() ![]()  | 
| Dali a Harry | 15122 | 
| 
 | 
 5.3.2012 10:36:38 
alkohol do 18 ti ne... 
 | 
| Dali a Harry | 15122 | 
| 
 | 
 5.3.2012 10:35:55 
Ahoj Tinas, nebudu soudit zda dobré nebo špatné rozhodnutí,protože už rozhodnuto bylo. Ale vzhledem k tomu, že alkohol do 18 ti nebrala bych na sebe zodpovědnost a informovala rodiče.  
Álo, mám se hezky a věřím,že i ty   Moc ti to přeji.Dali  | 
| Kapradina | 34186 | 
| 
 | 
 5.3.2012 7:45:16 
Sam, 
zachovala ses dobře - máš důveru syna a myslím, že i kluk bude rád, že si s ním držela basu, pomohla a nerozmazávala to dál. Pokud je rozumný, tak ví, že přestřelil a sám bude vědět, že to bylo poprvé a naposled. Pokud by se to mělo opakovat, tak bych bez váhání volala. A jinak co se týká úklidu a přípravy pokoje to nedělám nikdy. U nás také přespávají kamarádky dcery, ale rozložení postele nebo další molitam včetně povelečení a dek si buď dcera připraví sama nebo holky společně. Spát u nás může kdokoliv z jejích kamarádek, ale ne s podmínkou mé práce navíc. Svačinku, večeři nebo snídani jim zase s jejich pomocí ráda připravím. ![]()  | 
| Sam1 | 125469 | 
| 
 | 
 4.3.2012 21:43:37 
Evelyn, 
on si ho z části připravil,ale zapomněl právě schovat plyšáky a s klukama se domluvili u kina,tak mi volal jestli by u nás mohli zůstat. To není tak,že by mi bez dovolení nastěhoval půl třídy domů. A toho posledního prý někde potkali a chtěl s nimi,tak mi volal jestli taky může přijít. To,že jsem mu upravovala pokoj je spíš moje parketa,chtěla jsem,aby tam bylo hezky i když je fakt,že manžel říkal,že ať to nechám být,že kluky určitě nějaký úklid pokoje nezajímá. Takže on opravdu po mě chtěl jenom ty plyšáky.:-D No a s tím voláním právě nevím. Kdyby byl fakt totálně na šrot,tak bych bez debat volala rodiče,ale takhle bylo jasné,že ze sebe dostal co tam nalil a už nebylo co řešit,než ho dát vyspat a občas kontrolovat. Nebydlí zrovna blízko,takže bychom ho museli vézt domů mi a nebo by si pro něj museli jet rodiče. Přiznám se,že se mi jednak nechtělo dělat dusno,když to jde takhle vyřešit a pak,taky jsem si říkala,že,když už je po všem,tak z toho nebudu dělat aféru,že i tak si mi rodiče občas držíme hlavu a říkáme proč. No a pak taky jsem ráda,když můj syn ví,že s průserem může přijít a řešíme to spolu,takže jsem nechtěla zklamat jeho důvěru. Samozřejmě jsme mu,ale řekli,že tohle už nikdy!  | 
| Evelyn1968,2děti | 6269 | 
| 
 | 
 4.3.2012 21:35:47 
Jo aha, necelých 15 
 , tak to bych volala hned. Já mám syna skoro 18. | 
| Evelyn1968,2děti | 6269 | 
| 
 | 
 4.3.2012 21:34:11 
Nechápu, proč si syn nepřipravil pokoj pro návštěvu sám 
 .A k otázce-jak by začal kluk zvracet, informovala bych rodiče, aby si přijeli. Nechtěla bych, mít na zodpovědnost zdravotní stav cizího dítěte-sledovat jak moc se opil, co z toho bude, a jestli to není něco vážného.  | 
| Jahala | 
| • | 
 4.3.2012 19:30:47 
Aha, tak to bych volala určitě. Koukám jsem jediná za prudiče, ale nějak nemám potřebu držet basu s pubertáky ale s rodiči. Takze neřešila bych to pokud by hoci zalezl a vylezl ráno i když necelých 15 mozna i tak, ale pokud od zavolali na pomoc a nechlý odstraňovat následky tak si musí vyzrat i důsledky  
 | 
| Sam1 | 125469 | 
| 
 | 
 4.3.2012 19:12:07 
Val, 
synkovi jsme to řekli a teď tu na topení suším cizí trenky. :-D To jsem dopadla.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.