| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bradavice a molusky

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1615  [Dalších 1485 >>]
Ajlili. 42863
1.9.2015 21:50:48
Ja sla se synem 6 let, rovnou na chir. ambulanci. Na pockani mu ji vyrizli. Zahojilo se to za par dni a jizvu skoro zadnou nema.
janka2+3 70320
1.9.2015 21:47:56
Jo,já vím.
Synovi před pěti lety taky pomohl a nikdy se už neobjevila,ale tato mrcha u dcery je nezničitelná.
Ještě zkusím ten betadine,snad se to trochu zahojí a nebude to mít tak bolestivé.
Monika 123907
1.9.2015 21:47:30
Jako dítěti (resp. asi kolem 13 - 15 let?) mi na bradavice na chodidlech (takové ty "dovnitř", ne výrustky a měla jsem jich hodně) pomohly "náplasti na kuří oka", co se normálně prodávají v lékárně. Jediné, co bylo blbé, že měly být na místě pokud možno 2-3 dny, což mi vadilo kvůli mytí noh. Bradavice potom nezmizely hned, ale asi nějak "chcíply", časem se vyloupaly a dobrý. Stejným způsobem jsem odstranila několik bradavic mých dětí na různých místech těla.
magrata1 95172
1.9.2015 21:42:48
Mně dobře zabírá kyselina mravenčí, ale mám to na blbém místě a když už je jí jen zbytek, blbě se mi to maže, takže si to nikdy nedoléčím. Manželovi se to štítí, přitom jsem tu mrchu chytila od něj~4~
magrata1 95172
1.9.2015 21:40:11
já dělám pedikúru a mám dost ubohých klientů s jizvou na chodidle, která tlačí jako kuří oko, jen nejde odstranit. Všichni (včetně jedné dětské lékařky) nadávají, že jim to někdo udělal. Něco jiného je odstranění na ruce, tam to problém nedělá. Takže buďte vděční za osvícené kožaře. Já sama bojuju několik let s bradavicí na plosce, drří se, mrcha, ale na vyříznutí bych nešla.
zerat 18305
1.9.2015 21:40:00
Janko, já jsem potom říkala dr. co nám pomohlo a říkala, že jo, že někteří si ho chválí. Kdybych neměla tuto zkušenost, tak ji sem nepíšu - nám fakt pomohlo perfektně a kolega na něj nedá dopustit vůbec ~:-D
Tak jedině zeptat se kožní, jestli vás nechce poslat na chirurgické odstranění... mně ho dělali před cca třiceti lety a pomohlo. Osobně mi to přišlo lepší než dusík - když jsem viděla jak holky trpěly - doufám, že na dusík nikdy nebudu muset ~;((
Renka + 3 26652
1.9.2015 21:39:01
Každé dítko někdy přineslo bradavici na chodidle, zkoušeli jsme ledacos, jednou i dusík, jen se udělal kráter a za chvíli zase bradavice. Verumal také nezabral, stejně jako vyráběný roztok dle receptu kožaře. Nakonec jsme zkusili Betadine mast, namazali, zalepili náplastí, na noc, ráno odloupnout, namazat a zalepit. Během týdne byla pryč, mazali jsme ještě tu tvrdší kůži po ní další cca 2 týdny pro jistotu. Nevím, jestli zabere u každé bradavice, ale u nás to bylo super.
janka2+3 70320
1.9.2015 21:37:05
Děkuju,ale Kolodium jsme používali před tím,než jsme šli na kožní.
Když to dr.slyšela,čím jsme to léčili,hned řekla,-neúčinné.~d~

Ještě zkuším česnek,jak spousta píše.
zerat 18305
1.9.2015 21:32:50
Na chirurgické odstranění jsem se také ptala a neuspěla jsem. U dětí se prý nedělá - prý nás a něj případně pošle až sama kožní... což se ovšem nestalo, - ta preferovala jen pálení dusíkem... njn co nám odešla super kožní primářka do důchodu, tak poznáváme, co jsou zač běžní kožaři ~7~
zerat 18305
1.9.2015 21:31:03
Janko, před lety jsme tohle řešili u dcerky. Jako jediné se jí pořád obnovovala bradavice na plosce nohy. Opakovaně jsme docházeli na pálení dusíkem, což bylo šílené a hodně bolavé... nakonec jsem poslechla radu kolegy a koupila jsem http://www.lekynadosah.cz/phyteneo-kolodium-forte-10-ml~z8594071270100.html Kolodium forte jí zabralo - nebolelo, nepálilo, krásně se bradavice oddělila a odloučila. Od té doby už se bradavice neobjevily ~R^ A co mě překvapilo, tak ten roztok nebyl nijak drahý... vřele ho doporučuji. ~x~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1615  [Dalších 1485 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.