| Marika Letní | 140743 |
|
|
27.6.2014 20:09:52
Já myslela, že se pozvracela, že je to překlep. Vyvrátila - vyzvrátila. |
| dolphin2 | 50983 |
|
|
27.6.2014 20:04:22
Aha a já si při pročítání říkám, že si určitě děláte srandu
. U nás se to používá právě pořád, tady se ani tak neřekne, že někdo omdlí, ale že se vyvrátí . Tak hlavně, že si rozumíme .No já doufám, že bude v pořádku, že to fakt byla jenom psychika, nebo nějaký začátek virozy. Píšu to tady za ni, protože je momentálně s malou v pokojíčku a uklidňuje ji. Brečela mi do telefonu, že se bojí usnout, aby znovu neomdlela.. Tak se teď snad dívá na pohádku a má myšlenky jinde. Určitě jí to tady dám přečíst. |
| janna001 | 59890 |
|
|
27.6.2014 19:52:47
V životě jsem to neslyšela, jsem ze severních Čech.
|
| dolphin2 | 50983 |
|
|
27.6.2014 19:50:56
jj zakladatelka je z Moravy
, v Čechách se to nepoužívá? ![]() |
| Zeleninka + syn | 110793 |
|
27.6.2014 19:42:59
Příště - běžně v lékárně bez předpisu - Kolodium Forte. Za 2-3 dny se bradavice vyloupne sama, či jde odstranit dle návodu (namočit, bezbolestně odstranit). Nepálí, na přírodní bázi, takže by na to nemusela být ani alergie.
|
| XX |
| • |
27.6.2014 19:38:46
Nevím kde bradavice má, ale já si na ruce (nohy) v lékárně kupuju Duofilm. Je to bez předpisu. Koukněte na net, mně to funguje - jen ta likvidace trvá pár dní.
|
| Len | 108740 |
|
|
27.6.2014 19:35:13
Dolphin, ja to zkousela mastickama a gelama, ktere muzes koupit v lekarne, ale nakonec zafungoval az imunitni system. Dceri jsem zlikvidovala bradavici na noze jen gelem behem par tydnu.
Jinak to nejspis mela ze zacinajici virozy, ja na tohle taky trpim, jednou jsem omdlela ve skole pri filmu "Uz zase skacu pres kaluze" a od te doby omdlivam bezne, kdyz na me neco leze nebo kdyz mam teplotu (37 stupnu a vic). |
| dolphin2 | 50983 |
|
|
27.6.2014 19:31:23
No já na tom zatím (ťukám) nikdy nebyla, takže absolutně nemám tušení, co se tam děje, nebo jak moc to je nebo není bolestivé. Ale mám pocit, že jsem někde četla o nějakých jiných způsobech zbavování se bradavic, než je vypalování. A hlavně mě udivuje, že jí mudr potom řekla, no tak příště ti dám mastičku..
|
| dolphin2 | 50983 |
|
|
27.6.2014 19:28:27
Cimbur nevím, jestli nebyla ve formě, na nic si nestěžovala, měly si dneska s mamkou udělat "dámskou" jízdu na oslavu konce školního roku a pěkného vysvědčení. Tatínek ji ale objednal na bradavice, tak tam šla. Mamka jí ještě v čekárně říkala, že jestli nechce, že tam nemusí (nevím, jestli neměla nějakýho tucha..), ale malá řekla, že v pohodě, že když už je objednaná, tak že půjde.
Omlouvám se za termín vyvrátit se, bavily jsme se tak spolu po telefonu a nedošlo mi, že to může vyznít divně. Myslela jsem tím, že prostě sebou práskla o zem, byla v křeči a nějakou dobu ji nemohly probrat. Prý to trvalo celkem dlouho (ale těžko říct, jak dlouho to bylo v reálu, je mi jasný, že pro každou matku v takové situaci ubíhá čas úplně jinak). Měla by teda s malou jít ještě na nějaké vyšetření? |
| enny | 7768 |
|
27.6.2014 19:27:27
Já bych se asi v jejím věku vyvrátila také.. Trpěla jsem na to já i sestra..
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.