| Pafča | 81147 |
|
|
29.4.2014 10:45:13
prosím poraďte mi, syn byl na bradavicích - dávali mu dusík na to, je mi ho strašně líto, hodinu mi tu už šíleně řve, to jsem nazažila :o((. doktorka protivná, že to bude prostě bolet a ustupovat,ale je šííííílený!
ibalgin nepomoho.. co na to?poradíte mi něco na úlevu???prosímmmm |
| Veronika |
| • |
12.4.2014 9:22:46
dobrý den já jsem byla před 4 roky na laseru v Teplicích také mám bradavice na nose a toto mi hodně pomohlo. Zpočátku to vůbec nebolelo az na konci už to bylo citlivé. Ale mám od ní pokoj už 4 roky. Po dlouhé době se mi začali zase objevovat.Laser byl pro mě záchranou od posměšků ostatních dětí. Zase se mi začala objevovat tak už nevím co mám dělat nevíte někdo prosím kde dělají kosmetické úpravy na nose pod narkózou které zahrnuje celkové čištění kořínků??? Laser doporučuju :)
|
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
3.2.2014 10:54:31
Přeju vam aby vam to zabralo.
Ja predtim vyzkousela kde co. Tohle byla spis nahoda, zejsem to vyzkousela. Ale dluzno rict, ze mel okolo molusek jako by podrazedenou, poplaenou kuzi...., a kdyz molusky zmizely, jeste jsme chvili mazali bepanthenem, aby se zahojila i kuze kolem. |
| propiska | 16606 |
|
|
3.2.2014 9:29:43
Ano, nám taky začaly pod kolenem, pak se rozjely na břiše atd.atd...na kožní jsem nešla, po přečtení diskuzí na rodině jsem výškrab jako absolutně vyloučila. Tužebník jsme dávali, molusan, česnek, propolisové mýdlo,mast, betadine...já nevíc jestli ještě něco. 3x denně jsem dceru zkoumala a propadala depresy, že je to čím dál horší..pak mi kamarádky, které to měli za sebou řekly, ať se na to vykašlu, že je to imunitou a i tím pádem stresem a dám dceři pokoj...dostala čistě náhodou Vermex na roupy, ty jsem zjistili že má ze školky ( po vších a moluskách další oblíbené téma), asi se ji tím imunita zlepšila a opravdu začaly ty molusky se hojit a sami mizet. Čas od času jsem je teda mazala,ale už ta největší hysterie a vztek z mé strany přešel a bylo nám i dítěti líp.
|
| radka |
| • |
3.2.2014 8:09:56
odezní. dcera měla asi půl roku, syn 2 měsíce. nechtěli se nechat ošetřit. odeznělo samo. naštěstí nás ve škole ani školce nevyhodili...
|
| Radka + 2 |
| • |
3.2.2014 7:32:04
Mě to přijde jako hloupost.
Likvidujeme je třetí rok, vystřídali jsme léky i lékařky, seškrabování i vypalování. To by bylo už třetím rokem na domácí výuku. Tedy nikdy nesvědily a nikdy nebyly rozškráblé (kromě odborného seškrabu u kožní) Navíc kožní lékařky se tváří, že to není nic závažného. Upřímně horší mi přijde, když do práce děti nosí vši a hnidy s tím, že maminka jim dá šampon, ale odmítá hnidy vyndavat a ono se to množí a množí ![]() |
| N. |
| • |
2.2.2014 21:29:59
Molusky maji inkubacni dobu az 6 mesicu, takze nerikej, ze to dcera nechytla, uvidite za cas.
starsi takto mela asi 10 molusek, nez jsme na to prisli, koupala se s mladsi. Po trictvrte roku se zacaly objevovat molusky mladsi, nakonec skoncila v nemocnici, v narkoze ji odstranili 126 molusek. Po tom se jich jeste par objevilo, ale ty jsem hned seskrabla a pak byl klid. |
| MJana | 100370 |
|
|
2.2.2014 20:52:18
Tak jsem synovi před spaním natřela ty molusky jestě tím Canadentem (v 6 jsme na to dyli molusan. Tak uvidíme. Syn říká, že má pocit, že jsoiu trochu menší, že už nejsou tak špičaté a vystouplé jak byly. Tak možná, že ten molusan zabere...Pomalu ale přece...
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
2.2.2014 20:42:02
My jsme byli na výškrabu na kožním, ale tak jak to dělala kožařka, bych to (a bez stresu) zvládla taky
![]() Pak se mu udělaly ještě dvě, teď už se cca 3 měsíce žádné neobjevily. Měl je z bazénu, chodí tam do oddílu. Připisuju to slabé imunitě v té době. Měl je několik měsíců a ani na plavání nikdo nic neříkal ![]() |
| vertigo | 92133 |
|
|
2.2.2014 20:33:20
Syn má moluska už od léta, nic s nimi nedělám a spíš mu přibývají, takže 3 měsíce by nejspíš nestačily. A co se týče nakažlivosti - moje zkušenost je taková, že dcera to od něj za toho víc než půl roku nechytila a to se spolu i koupávají v jedné vaně. Takže si myslím, že zákaz družiny kvůli moluskám je blbost, srovnávat nakažlivost s neštovicemi je trochu zcestné.
Saro, na tvůj popud jsem včera v lékárně koupila konopný a tea tree oil (80% konopného a 20% tee tree oilu) a moluska mažu. A jsem moc zvědavá na výsledek, zatím se teda nic neděje, ale doufám ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.