| Kaipa | 98564 |
|
4.11.2023 10:09:51
Čumčo, já to mám v reálném životě: pokud je někdo slabší, znevýhodněný, bezradný, osamocený, depresivní, nešťastný, ... tak se vydávám do boje (za něj). Jenže Zufi není ani jedno. Soudíc podle toho, jak se tady prezentuje, v reálu ji neznám, tak musím vycházet z toho, co a jak tady píše. Zufi přesně ví, kam chce debatu dovést, a taky ji tam vždy dovede. No a já tuhle hru hraju s ní. Tak nás nechte, ať si hrajeme.
![]() |
| Kaipa | 98564 |
|
4.11.2023 10:04:09
Kat, pokud poukazuješ na ZŘEJMÉ, je to zbytečná snaha. Je-li něco zřejmé, pak si toho pravděpodobně všimnou i ostatní. A na Rodina.cz tím spíš, jsou tu totiž samé chytré ženské (chlapi nám nějak vymizeli).
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
4.11.2023 9:46:09
Jinak teda - k tématu - já se fakt těším - a chtěla bych hlídat vnoučata co nejvíc najednou - moje nevlastní babička nás taky hlídala vždycky najednou - měla málo dní dovolené a stejně si nás vzala na prázdniny všech 8 vnoučat
prý abychom se poznali, byli jsme ze čtyř různých líhní - dodnes smekám, jak to zvládala, v panelákovém bytě, vaření pro 11 lidí, ještě měla na starost péči o seniora s demencí... byly to nejhezčí dva týdny každých prázdnin a já milovala se starat o malinkou sestřenici, kterou bych jinak vůbec nepoznala, máma tuto rodinnou větev neměla ráda ![]() zrovna na dušičky jsem si vzpomněla, že ať byla nevlastní babička jakákoli, hlavně na sklonku života nestárla zrovna do povahové krásy , tak tohle bylo skvěléa to si pamatuju, že jsme jí pravidelně vyvolali aspoň dvě migrény, které musela rozpráškovat a jít si lehnout - zatím jsme všichni měli být potichu - no, nebyli jsme potichu pochopitelně ![]() |
| K_at | 121378 |
|
4.11.2023 9:39:45
Kaipo, nedělám rozhodčího, jen poukazuji na zřejmé.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
4.11.2023 9:37:25
Liaa, jde o to, JAK se člověk durdí![]() jinak teda to bych mohla napsat "je zbytečně se durdit na tím, že se jiný durdí, protože ho někdo další rozdurdil". To bychom si takhle mohly psát do alelůjá ![]() |
| Liaa | 29716 |
|
|
4.11.2023 9:32:53
No jo no, ale když to bereš takhle, tak durdit se, že se někdo durdí, je úplně stejně k ničemu.
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
4.11.2023 9:28:36
no jo, Kaipo, škádlení, ale nechceš spíš - k tématu - napsat, jakou máš představu ohledně budoucích vnoučat?
hele, durdit se hned, že téma vnoučat se stále opakuje, je docela k ničemu - témata víkendu, menopauzy, receptu na dýňovou polévku, školních sešitů nebo nevěry se taky opakují - a stejně se pod tím novým tématem rozpoutá nová debata ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
4.11.2023 9:24:31
Půlko, jelikož je mi trolling také často vyčítán, tak jsem se podívala na definici:
"Jeho cílem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi a odklonit se od tématu debaty. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním." No jo, ale tady je za trolla považován každý, kdo má opačný názor ![]() Troll je vlastně takový škůdce. Opravdu je škůdcem každý, kdo k souznícímu názorovému proudu přidá jiný pohled? ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
4.11.2023 9:20:54
Kaipo, domnívám se, že takhle jsou prostě rozdané karty, já to mám taky. Mívám potřebu se zastat, když mi přijde, že je čehosi už moc
![]() Stejně jako spousta lidí má zase potřebu se stále vůči někomu vymezovat, místo aby přispěl k věci, držel se tématu... To jsou životem rozdané karty ![]() |
| Kaipa | 98564 |
|
4.11.2023 9:11:40
Kat, proč pořád musíš dělat nějakého rozhodčího?
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.