
Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
13.9.2023 15:39:58
Hrušek bych se trochu bála i kvůli vosám. Raději jablka? Nebo kombinaci?
|
| Lei | 37503 |
|
|
13.9.2023 15:33:41
Rozkrojit na půlku, půlku postavit řeznou stranou dolů a nakrájet v rastru cca 2,5x2,5cm, jsou z toho krásné špalíčky, které se vezmou za tu zelenou slupku, dvakrát se kousne, vejde se to akorát do pusy, šance se pokecat je silně snížená.
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
13.9.2023 10:17:14
Meloun se krájí na čtvrtku a pak na plátky a nechá i se slupkou. Vypadá to krásně, perfektně se vejde na tácek a dobře se jí. Kostky v míse by mě odradily.
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
13.9.2023 10:14:44
Mám technický dotaz, třeba vám to pomůže. Jak chcete servírovat ty jablka a hrušky? Hruška se strašně blbě jí a člověk je z ní upatlaný. To je horší než meloun. Nakrájené to okamžitě zhnědne. Jablko to samé. Kdo by to chtěl okusovat?
Švestky jsou super nápad, hrozno také. Ale jak už někdo psal, určitě ho nastříhejte na malé kousky aby si hosté mohli vzít do ruky nebo na talířek a nemuseli stát u té mísy. |
| babi_ | 48341 |
|
|
12.9.2023 21:47:32
Všechno špiní. Dorty, pizzy, grilovaná zelenina sýry maso, ... vím, že svatby organizuješ, ale přijde mi, že meloun na kostky v míse (s vidličkami k dispozici) je ještě celkem neškodná záležitost. Jablka si lidi také rádi dají - ověřeno dnes na slavnosti menší, než svatba, ale... snědla se i po spoustě koláčů, obědě, a zbytku koláčů... dříve zmizí ta nakrájená bez jádřinců.
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
12.9.2023 20:53:16
melouny děsně špiní, muselo by se to udělat třeba na párátkách "minišpízy" nebo tak něco. to je zbytečnýho crcání
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
12.9.2023 20:47:17
z toho co píšeš nejvíc pojede hroznové víno
doporučuju ho nastříhat na menší kousky, je to praktičtější jak tu holky doporučují jablka tak ty většinou moc nejedou, takže jabloňový sad bych zohlednila moštem a ciderem |
| breburda71 | 89004 |
|
|
12.9.2023 20:08:50
Ovoce jako obcerstveni je dobry napad, ale v jablonovem sadu bych se docela bala vos, my mame zahradu a v ni par ovocnych stromu, pokazde je v trave nejake spadle ovoce ze stromu a kdyz si rozkrojim jablko venku, tak mam do par vterin kolem vosy...
Jinak k dotazu - nijak bych to neprehanela, volila bych hlavne ovoce vetsi - jablka, hrusky svestky, blumy, meloun,par hroznu pro oko ..to popripade i vydrzi, kdyz se nesni... |
| Monika | 123907 |
|
12.9.2023 20:03:54
To drobné ovoce špiní a je to pěkně drahé, na to bych se tedy pro 150 lidí vyprdla, stejně už teď není sezóna - podle mého je super přesně to, co psala zakladatelka - hrozno, hrušky, jablka. Ty různé melouny jsou určitě taky fajn, kdyby se sehnaly za rozumnou cenu, což by teď mohly ...
|
| neznámá | 91073 |
|
12.9.2023 19:58:11
Také si myslím.
Z mé zkušenosti se ovoce na akcích moc nejí. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.