| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 43728  [Dalších 43508 >>]
babi_ 48341
31.7.2024 11:43:31
Na co se ptáš, co s čím jak souvisí? Hubnutí s úpravou stravy a pohybem? Úzce.

Kvalita života s absencí Čumčiných řečí přímo v domácnosti? To je snad jasný ~;)
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
31.7.2024 11:43:24
balenou vodu mám ráda na cestování, do auta, na návštěvy...
dávno pryč jsou časy, kdy jsem pila vodu z kdejaké louže (no tak ne louže, ale jak to teklo, bylo to podle nás pitné ~:-D)...
často mi voda z vodovodu nechutná, nevoní, bolí mě z ní žaludek, takže kde to nemám vyzkoušené, na kohoutkovou vodu jsem opatrná... taky nemám ráda dlouhodobé používání lahví, nějak je nedokážu asi udržovat dost čisté, prostě po nějaké době mi smrdí a když se do nich lije nepřevařená voda, tak ještě víc, takže mi vyhovuje si jednou za týden až dva koupit lahev vody do auta a tu pak doplňuju ten týden až dva, až začne smrdět, vyměním ji... stejně jako dětem do školy kupuju pravidelně v pondělí lahev pití, lahev pak týden používají... taky se mi občas stalo, že zapomenutá kohoutková voda v autě po nějaké době začala měnit barvu nebo se kalit, to balená voda nedělá...
Čumča. 160024
31.7.2024 11:38:41
probůh, jak to s tím souvisí?
Čumča. 160024
31.7.2024 11:37:20
Evelyn, 60 cm v pase nemívají někdy ani modelky na Miss, mají 63 a vypadají senzačně~d~

já se v dospívání trápila takovým tím dívčím/ženským bříškem, jak v důsledku hormonálních změn vznikne z dětské štíhlosti takové to zaoblení pod pupíkem, chodila jsem se sledovat do zrcadla a zoufale sténala, říkala jsem si "kéž bych se toho "špeku" zbavila a dostala se na 50kg~n~

Přitom moje dcerka má zcela ideální výšku/váhu, krásné srdíčko zadečku a boků, a to zaoblení pod pupíkem má také - není to prostě kluk, ale dívka - hodně ji vedu k tomu, aby se měla ráda a daří se, ona vůbec neví, kolik váží, prý "něco kolem padesátky, nevím, hned to zapomenu"~R^
babi_ 48341
31.7.2024 11:36:47
Upřednostňuji kvalitu života před hubnutím bez kondice. Takže děkuji, nechci. To raději budu dál pitomě omezovat sacharidy a běhat si po horách ~z~
Evelyn1968,2děti 6269
31.7.2024 11:34:02
Jo, kdyby se nekrotila, tak piju jen Colu, tonic a Birel ~;), naštěstí existují i dia sirupy a dia pivo, voda bez bublin mi nechutná.

V práci piju 2 litry studenýho ovocnýho čaje, uvařím si do konvice hned ráno před vyučováním
babi_ 48341
31.7.2024 11:33:36
Beat, to tedy odmítám váhat nad pitnou vodou z kohoutku. Tu ve vsi máme obecní vrty, co z toho přesně teče (hormony?) nevím, piju to bez zábran. Ráno vyrábím teplou vodu (kterou piju s citronem na zapití železa, prý se pak lépe vstřebává) tak, že ke zbylé vodě ve sklenici, kterou mám u postele na noc, přileju trochu horké vody, kterou zalévám čaj.

V pražské kanceláři piju studenou vodu z kohoutku také bez zábran, odtáčím si tedy až je fakt studená (ano, plýtvám) - ne kvůli chuti, ale právě při představě, co tam do rána po iks hodinách nočního života v trubkách v teple vzniklo...

Čistou balenou vodu jsem nikdy nepochopila. Plasty, doprava, nošení, peníze... Jasně - minerálky a ochucené věci rozumím, ale v zemi, kde většina lidí má pitnou dobu k dispozici otočením kohoutku si ji kupovat v lahvích? Kdo nemá pitnou v kohoutku, tam chápu. A výjimečně když mi dojde natočená z domova na cestách a žádný tekoucí zdroj v dosahu, tak si koupím, i když raději tedy rovnou magnézii, když už.
Koníček mořský 156666
31.7.2024 11:31:09
"90-60-90 je ideál, kterého nikdo nedosáhne."

Tak to prrr. Tento ideál jsem měla ve svých asi 25 letech. Po porodech. Bylo to teda asi 90-61-92, ale tak to mi prominete. 160cm, asi 53 kg. Ale já nikdy nebyla štíhlá, jsem taková sporá, všeho mám dost - svalů, špeků, zadků, prsou. Dělal mi starost objem stehna ~a~
Jsem ráda, že už nemám takové starosti a všechny moje objemy mi fungují ve zdraví.
Evelyn1968,2děti 6269
31.7.2024 11:28:00
Já jsem měla 92-60-90, ale to je historie~t~, teď mám v pase kolem stovky~f~
Stará husa 154854
31.7.2024 11:25:00
Drypetis, přesně tak. Nepotřebuju, aby mě někdo buzeroval a kontroloval, takže žádné chytré hodinky nechci. A abych musela někde evidovat, co mám v ledničce a co si z ní beru, to bych musela být na hlavu. Nepotřebovala jsem to, když jsme byli čtyři, nepotřebuju to ani když jsem sama. Vím, co kupuju, ledničku mám malou a přehlednou.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 43728  [Dalších 43508 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.