| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 10:22:28
No, a to provázání s Rohlíkem.cz by fungovalo ještě efektivněji: "Máslo ti z košíku zase vyhodím, včera sis ho nakapala na brambory moc, takže s novou kostkou utrum, zlato, ta osminka v lednici vám stačí. Hrušky jsem ti z košíku taky vyhodila, místo toho tam máš brokolici a řepu, a opovaž se držkovat!"
![]() Namluvit by to mohla moje tchýně, má trochu démonickej hlas |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
31.7.2024 10:12:42
to má decathlon, ne?
tam to úplně miluju, jak to všechno pozná a "vidí" ![]() u ledničky by pak mohlo být ještě rozpoznání uživatele, kdy zaznamená příliš častý použití a na dnešek už vystaví uživateli stopku případně "už jsi dneska sežrala celý balíček sýra, pro šunku si smíš přijít až zítra", případně "tos snědla TOLIK másla?! celý týden už ani plátek" ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
31.7.2024 9:53:16
Taky piju z vodovodu, ale proženu přes sodastreem
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
31.7.2024 9:51:55
To by se dalo zautomatizovat. Nedavno jsem nekde nakupovala a ani to nechtelo nacist cteckou zbozi. Proste jsem ho soupla do takoveho kose, ono ho to samo asi zvazilo a prohlidlo si ho to - a na kase mi naskocila spravna polozka.
Proc by to nemohla umet lednicka, navic propojena s databazi Rohliku? ![]() |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
31.7.2024 9:44:24
Úplně stejně u nás - když si představím, jaký je opruz vykládat do lednice velký nákup... a ted by se ještě skenovalo... no to ne, to nedáme. A co teprve udržovat aktuálnost, odmazávat snědené. Napadá mě teda, že by se mohlo skenovat i "na výstupu", když se něco dojí. Mohla by na to být apka
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 9:43:05
" 1/2 litru takej akože “kávy”, po nej si okamžite musím dať žuvačku (silná potreba), no a tento proces pozastaví chuť na jedlo 😀"
jé, to mi připomíná moji "odchylku", když v noci dostanu silnou chuť na něco sladkého, jdu si hryznout do nějakého slaného sýra (Pecorino), to vyvolá neskutečnou potřebu dát si kafe (mám to takto provázané) , což učiním a mlsná je zahnaná |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
31.7.2024 9:07:05
Já odmala piju vodu z vodovodu, se šťávou z obchodu - nejraději mám citrusovou (pomeranč), někdy si koupím bezinkovou, jablečnou, mandarinkovou. Ale cíleně jsem se naučila pít i čistou vodu. Takže to střídám. Všude piju kohoutkovou - někde je chuťově lepší, někde horší. Balenou ani minerální vodu nepiju.
Vodu mám raději chladnější, ale když se chci napít, tak se napiju jakékoli. Klidně i z řeky, potoka, studánky. Colu si někdy taky dám, na tlak, na žaludek, na chuť... Ale jen občas a trošku. I s troškou rumu. |
| neznámá | 91073 |
|
31.7.2024 8:43:49
Můj učitel byl jogín a teplou vodu pil ráno po půstu, protože funguje jako projímadlo.
Vyzkoušela jsem a fakt tak je. ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
31.7.2024 8:41:44
Už dávno jsem četla, že teplý nebo vlažný nápoj ochladí v horku lépe, než studený. U mě to nefunguje, já v horku potřebuju studený nápoj, ne přímo ledový, ale studený. Voda z kohoutku mi chutná, ale já mám nějaké tupé chuťové buňky, které nerozeznají jemné nuance. Teplá voda mě nutí ke zvracení.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
31.7.2024 8:36:57
Teplý vody z vodovodu bych se nenapila, to se ani nemá pít.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.