Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| neznámá | 91073 |
|
30.7.2024 8:38:30
Válela se v tabletem.
![]() |
| byvala radka | 154149 |
|
30.7.2024 8:38:02
Spanek a sex, malokdy nemoc
jinak co bych tam delala? |
|
30.7.2024 8:36:22
ja jsem sice sova, ale valeni pro nic nesnasim, pokud jsem vyspana, vstavam, co taky v posteli, ztrata casu
a jidlo v luzku nesnasim ani vecer |
|
30.7.2024 8:33:23
Taky to nemam rada, do postele tak max kafe, ale stejne si ho tak moc nevychutnam. Kdyz jsem vyspana, tak nejak nevidim duvod se povalovat, nijak si to neuziju. Radsi vstanu a jdu snidat ven nebo neco delat nebo se umyt a pak premyslim, co bych...
|
| neznámá | 91073 |
|
30.7.2024 8:32:44
Koníčku, to si udeřila na hlavičku!
Jak já nesnáším takové krmiče, před časem jsem dokonce upozornila starostu a ten rozmístil na nástěnku letáky, proč nevyhazovat zbytky jídla do přírody, chvilku to pomohlo, ale přes léto jsou opět zbytky různě po lese. A to nejsou malé zbytky, ale třeba několik porcí rajské i s knedlíkem jen tak vylité v lese pro zvířátka. Naši psy nejen, že to sežerou, ale ještě se v tom vyválí. ![]() Nechápu, co je to za podivný moresy, je to záležitost několika posledních let. ![]() |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
30.7.2024 7:36:35
"zase ale teda u nás stačí nasypat to do kouta na zahradu a do rána je to pryč - mravenci, straky, ježci, kuna, kočky...vždycky to někdo vyluxuje
""jo, přesně u nás taky." Na jedno důležité zvířátko jste v tom výčtu zapomněly - potkani. Pokud do koutku zahrady pravidelně vyhazujete zbytky, tak potkani musí být štěstím bez sebe. A neříkejte, že potkani u vás nejsou - jsou. Ti jsou totiž všude, jenže v noci, když všichni spí. Osobně bych si na zahradě potkany nevykrmovala. Nekrmila bych ani cizí kočky, a ježky už vůbec ne. Mě tihle vyhazovači "zbytků pro zvířátka" neskutečně štvali, když občas můj pes nebo kočka žrali nějaký vyhozený hnusy. Ono jim z toho může být docela dost blbě, nebo můžou i uhynout. Takže k tématu - nevyhazujte jídlo "do přírody pro zvířátka" !!! (Netýká se rostlinných zbytků, týká se i kostí !) |
| apo-lena | 159305 |
|
30.7.2024 7:08:29
Žženo, taky nikoho nenutím dojídat. Já byla jako dítě nežerka a seděla jsem vždy v jídelně nad talířem než skončila polední pauza.
|
| sally | 3140 |
|
|
30.7.2024 5:02:18
nevyhazuju.... máme kompost, kozy, slepice... a jídla dojídáme, neplýtváme... za poslední rok jsem vyhodila kousek zeleného salámu (byl v lednici zapomenutý přes dovolenou)
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.7.2024 0:36:29
Psychiku to nedepta, kdyz v tomhle rezimu clivek zije porad, nedistatek svetla (v zime, v lete vidim kazdej den jak zapad, tak vychod slunce) je pomerne nizka cena za to, ze clovek tu dobu, conje vzhuru, funguje opravdu na 100% a ne na autopilota. Me teda muj otocenej deni rezim vylozene pomaha a nejen psychicky, po roce nocnich vazim skoro o 20 kg min, vyrysovany brisaky a dokonce mi skoro uplne zarostly kouty, ktery jsem mem pomalu do pul hlavy
![]() |
| Peppa | 133447 |
|
29.7.2024 23:45:17
TaJ, tak to si asi raději nechám pro sebe, že tam žije krysa je teorie MM, říct mu, že by to mohla být užovka, tak už tam nikdy nic nevysype, hadů se hrozně bojí
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.