| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 43728  [Dalších 43328 >>]
Žžena 83005
29.7.2024 22:00:35
Z dojídání v dětství mám trauma, u nás nedojídáme. Ani já jsem v dospělosti nikdy nedojídala po dětech.
Větší děti a dospělí si u nás doma nakládají sami tolik, kolik usoudí, že sní, a pak to sní. Menším dětem nakládáme s vědomím toho, co a jak reálně snědí s tím, že je lepší nandat míň a přidat si, než nechat půlku talíře nedojedeného.
Stáňa * 7932
29.7.2024 21:46:35
My máme ložnici na jihovýchod. Problém žádný nemám, protože obvykle vstávám dřív než slunce začne pořádně svítit ~:-D
babi_ 48341
29.7.2024 21:44:42
Mraženej banán. To snad někdy zkusím :-)
neznámá 91073
29.7.2024 21:36:19
TaJ, ložnici na východ máme také a je to peklo. Sluníčko ráno svítí rovnou do obličeje. Máme zatemňovací závěsy, ale když je děti podhrnou, je to rána mezi oči nebo spíš laser do očí. Už i manžel přišel s tím, že pořídíme do ložnice předokenní rolety a to je skřivan.
La Pepa 5341
29.7.2024 21:35:22
Ano, a nesnáším to.
Co se dá, dál zužitkujeme, pecivo na strouhanku, co se dá, to mrazím, třeba balenou šunku předtím, než má projít apod.
Ale občas se s mužem nedomluvime, děti maji různorodý program a taky někdy odlišné predstavy. Navíc se tu vyskytují nepravidelně, jak moje děti, tak i vnoučata a dalsi lidi.
Pořád se nám nedaří tomu nakupování a vaření dát nějaký řád, já jsem doma dost málo na to, abych tomu vládla.
apo-lena 159305
29.7.2024 21:28:23
Babi, já si ten mražený banán normálně okusuju jako nanuka. Už na něj nic nepřidávám.
Abigail* 76789
29.7.2024 21:21:40
Vyhazuju nerada, ale občas se to stane. Hlavně u pečiva a občas nějaké zbytky po dětech, říkám jim, že nejsem popelnice,abych po nich dojídala.
V restauraci a v jídelně většinou sním vše.
apo-lena 159305
29.7.2024 21:18:13
Poslední dobou ano. Dost často vaří muž něco, co nemůžu, ve velkém množství.
Já zase objednávám různé suroviny, kterých potřebuji málo, ale nedokážu je sehnat v malém množství. Třeba královskou glazuru. Tu rozdělím a přidávám do předvánočních balíčků s rybízovým rosolem a vanilkovým cukrem. Svojí část stejně nespotřebuji než jí skončí expirace, ale letos si zase koupím novou.
Jsem dobrá pekařka, ale moje perníčky nejsou hezké. S tou glazurou aspoň nevypadají, že je dělalo velmi nešikovné dítě poprvé v životě.
Takových věcí mám doma hodně - mraky koření, miso, tahini, černou sůl, lahůdkové droždí. Teď se to obvykle ani neodvážím ochutnat, ale už dřív jsem to nikdy nestihla spotřebovat.
Blanče 42184
29.7.2024 21:13:04
Vyhazuju a štve mne to. Když jsme delší dobu doma sami dva, je přebytků minimum. Ale při deseti a víc lidech v baráku, kdy každý něco doveze, každý má jiný program, do toho "zbytky" ze školky nebo aktuálně z táborových svačin. Obchod daleko a moje neorganizovaná duše. Co jde dáváme spřáteleným slepicím či na kompost, ale občas letí i hrnec polívky do záchodu nebo zabalené maso do popelnice. Pyšná na to nejsem, snažím se minimalizovat ale týrat se tím taky nebudu. V penězích určitě víc prohýřím za semena a přísady na zahradu, ze kterých je zcela neadekvátní výnos díky tomu, že zahradu věčně zanedbávám a nejsem ochotná se jí vzdát ve smyslu zatravnit ji.
Evelyn1968,2děti 6269
29.7.2024 19:57:27
Knedlo aha, to já potřebuju svoji postýlku :-)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 43728  [Dalších 43328 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.