Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Žžena | 83005 |
|
29.7.2024 22:00:35
Z dojídání v dětství mám trauma, u nás nedojídáme. Ani já jsem v dospělosti nikdy nedojídala po dětech.
Větší děti a dospělí si u nás doma nakládají sami tolik, kolik usoudí, že sní, a pak to sní. Menším dětem nakládáme s vědomím toho, co a jak reálně snědí s tím, že je lepší nandat míň a přidat si, než nechat půlku talíře nedojedeného. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
29.7.2024 21:46:35
My máme ložnici na jihovýchod. Problém žádný nemám, protože obvykle vstávám dřív než slunce začne pořádně svítit
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
29.7.2024 21:44:42
Mraženej banán. To snad někdy zkusím
![]() |
| neznámá | 91073 |
|
29.7.2024 21:36:19
TaJ, ložnici na východ máme také a je to peklo. Sluníčko ráno svítí rovnou do obličeje. Máme zatemňovací závěsy, ale když je děti podhrnou, je to rána mezi oči nebo spíš laser do očí. Už i manžel přišel s tím, že pořídíme do ložnice předokenní rolety a to je skřivan.
|
| La Pepa | 5341 |
|
|
29.7.2024 21:35:22
Ano, a nesnáším to.
Co se dá, dál zužitkujeme, pecivo na strouhanku, co se dá, to mrazím, třeba balenou šunku předtím, než má projít apod. Ale občas se s mužem nedomluvime, děti maji různorodý program a taky někdy odlišné predstavy. Navíc se tu vyskytují nepravidelně, jak moje děti, tak i vnoučata a dalsi lidi. Pořád se nám nedaří tomu nakupování a vaření dát nějaký řád, já jsem doma dost málo na to, abych tomu vládla. |
| apo-lena | 159305 |
|
29.7.2024 21:28:23
Babi, já si ten mražený banán normálně okusuju jako nanuka. Už na něj nic nepřidávám.
|
| Abigail* | 76789 |
|
|
29.7.2024 21:21:40
Vyhazuju nerada, ale občas se to stane. Hlavně u pečiva a občas nějaké zbytky po dětech, říkám jim, že nejsem popelnice,abych po nich dojídala.
V restauraci a v jídelně většinou sním vše. |
| apo-lena | 159305 |
|
29.7.2024 21:18:13
Poslední dobou ano. Dost často vaří muž něco, co nemůžu, ve velkém množství.
Já zase objednávám různé suroviny, kterých potřebuji málo, ale nedokážu je sehnat v malém množství. Třeba královskou glazuru. Tu rozdělím a přidávám do předvánočních balíčků s rybízovým rosolem a vanilkovým cukrem. Svojí část stejně nespotřebuji než jí skončí expirace, ale letos si zase koupím novou. Jsem dobrá pekařka, ale moje perníčky nejsou hezké. S tou glazurou aspoň nevypadají, že je dělalo velmi nešikovné dítě poprvé v životě. Takových věcí mám doma hodně - mraky koření, miso, tahini, černou sůl, lahůdkové droždí. Teď se to obvykle ani neodvážím ochutnat, ale už dřív jsem to nikdy nestihla spotřebovat. |
| Blanče | 42184 |
|
|
29.7.2024 21:13:04
Vyhazuju a štve mne to. Když jsme delší dobu doma sami dva, je přebytků minimum. Ale při deseti a víc lidech v baráku, kdy každý něco doveze, každý má jiný program, do toho "zbytky" ze školky nebo aktuálně z táborových svačin. Obchod daleko a moje neorganizovaná duše. Co jde dáváme spřáteleným slepicím či na kompost, ale občas letí i hrnec polívky do záchodu nebo zabalené maso do popelnice. Pyšná na to nejsem, snažím se minimalizovat ale týrat se tím taky nebudu. V penězích určitě víc prohýřím za semena a přísady na zahradu, ze kterých je zcela neadekvátní výnos díky tomu, že zahradu věčně zanedbávám a nejsem ochotná se jí vzdát ve smyslu zatravnit ji.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
29.7.2024 19:57:27
Knedlo aha, to já potřebuju svoji postýlku
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.