| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 43728  [Dalších 43308 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.7.2024 18:18:31
Čumčo, nevypadá ~:-D
A to s tou mámou chápu, ale to je psaným textem, jinak je to spíš bojarovámáma, žádná asociace nenaskakuje ~:-D
Čumča. 160024
29.7.2024 18:11:51
Rose, je to samozřejmě pubertální asociace, ale mě přijde přečtení termínu "Bojarova máma" napadla Stiflerova máma~f~ Nevypadá tvůj manžel jako Finch?~:-D
Delete 8214
29.7.2024 17:59:16
Tak to nevím, já jsem kdysi dohledala, že jde o hormonální poruchu (fázový posun vyplavování melatoninu či co).

Kdyby to u mě někdo někdy zkoumal a třeba řešil v pubertě, kdy jsem to dotáhla na poruchu spánku, protože jsem nebyla schopná usínat v posteli (naši byli docela přísní v tomhle, musela jsem chodit spát brzy, ale pak jsem se celou noc převalovala nebo si četla, nebo koukala klíčovou dírkou na televizi, ale usínala jsem vlastně až v době, kdy jsem měla vstávat do školy), tak se to třeba nějak upravilo, ale v některých obdobích to mělo své výhody a já už si pak tak zvykla, že mi to vlastně vyhovuje.

A když blízké okolí zjistilo, že to není lenost, protože práci udělám, jen teda v noci, tak to přestalo řešit úplně.
Stará husa 154854
29.7.2024 17:35:29
Delete, myslím, že to je vzácné, být taková absolutní sova. Někde jsem četla, že je to dáno tím, že dřív u pralidí museli být někteří vzhůru v noci, aby hlídali tlupu případně pak udržovali oheň, takže se to zachovalo dodnes. Asi na tom něco bude.
Delete 8214
29.7.2024 17:28:18
Jenže já to mám takhle vrozené, nic jsem si nepřetáčela. Moje játra a ledviny odpočívají mezi 5 a 12, i když jsem vzhůru, tak v tu dobu nemám žádné fyziologické potřeby, max. když musím být vzhůru, tak potřebuju sladké, abych vůbec vydržela bdělá (ve škole celé dopoledne srkám jedno sladké kapučíno), nesnesu kafe (zato odpoledne mňamka), dopoledne si vždy nejvíc odpočinu a mám i nejtvrdší spánek (klidně se vedle mě může luxovat). Dopoledne i mozek funguje jen v základním režimu udržování života, všechno musím počítat na kalkulačce, nemám žádný nápad, takže potřebuju podrobné přípravy. Ty ale tvořím v noci, kdy mi to pálí, takže jsou dobře propracované a mohu se na ně v tom polobdění spolehnout.
kysnutá knedla 99495
29.7.2024 17:19:29
“ Knedlo, proč odcházíš z ložnice při menstruaci?”

Za prvé sa bojím, že ušpiním postel a za druhé - vadia mi manželové chlácholivé dotyky i reči. Všetko mi vtedy vadí, chcem byť sama aspoň v tú noc (keď už je to cez deň takmer nemožné).
Delete 8214
29.7.2024 17:19:26
Nejen rodinný, ale i pracovní. Vlastně jedu celoživotně "noční", pracuju v době, kdy bych nejradši spala. Jen o prázdninách se mi uleví.
A docela snesitelné je to i teď, kdy pracuju jen tři dny v týdnu, sice jedu až do noci, ale v půlce týdne mám oddych, kdy se vyspím, jak potřebuju, odpoledne a večer dodělám, co je potřeba, pak zase přežiju dva dny a mám jeden den na "srovnání", dva dny pracuju v pro mě příjemné době (večer), pak zase dva dny v práci....pět dnů v kuse byl strašný nápor, takhle po těch dvou dnech se to dá docela dobře.

Když jsem byla doma s dětmi, tak to byla pohoda, ráno jsem je vypravila, pak jsem šla spát, vstala jsem, vyzvedla je, v noci jsem mohla případně něco udělat...

Bouřka 7675
29.7.2024 17:02:39
Strašně nerada, ale občas se stane.
Lei 37503
29.7.2024 17:01:36
Pepo, ale fakt. Chleba jsme jedli šest dní.
Peppa 133447
29.7.2024 16:37:48
Nám taky něco žije v kompostéru, ptž při přidávání dalšího bince z kuchyně je to celý překopaný, nahoře černá hlína.. ale bude to nějaká krysa nebo potkan, MM říkal, že jednou zahlédl ocas.. předchůdce už jednou kočky ulovily a pak byl dlouho v kompostéru klid.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 43728  [Dalších 43308 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.