| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 43728  [Dalších 43278 >>]
Drypetis 154924
29.7.2024 15:34:36
Čumco,
ale nekecej :-) ~b~
Delete 8214
29.7.2024 15:31:38
"(zahrada ještě v mlžném oparu, slunce akorát vyšlo) a za zpěvu ptáků usrkávat velké kafe"

Tohle zažívám běžně, akorát ne po vstanutí, ale před usnutím ~t~.
Čumča. 160024
29.7.2024 15:27:05
Drypetis, já myslela pexeso, lego duplo a plyšáky, jaké hračky jsi myslela ty?
Delete 8214
29.7.2024 15:25:32
"Je to normální rozmazlování od partnera, jako kupování dárků, květiny, já nevím, co na to říct. Myslela jsem, že to občas dělá každý chlap."

Nedělá. Já to od svého neznám a nedělal to ani můj táta, ani tchán. Ale věřím, že můj bratr možná jo.
Půlka psa 24064
29.7.2024 15:24:47
" pak zbytek zastrčí někam dozadu v lednici a třeba i druhý den vezme zase nový protlak a já ten starý objevím, až když to běhá po lednici samo"

Tohle dělají děti taky. Žiju v tom, že je to nepředstavitelně nezdravá rakvinostvorná záležitost, protože aflatoxiny z plísně na protlaku zalezou i do jiného načatého jídla, které se potom sní ~o~. A na každodenní revizi všeho v lednici nemám čas. Dítě ví, že se to nesní, ale přece to nevyhodí, protože jídlem se neplýtvá, tak to dá do dozadu do lednice, aby se to....... vyhodilo později s bílomodrým chlupatým povlakem.
Drypetis 154924
29.7.2024 15:23:53
No koukám, že "hračky" už jsou tu stejně omílané jako jezevčík.
Čumča. 160024
29.7.2024 15:20:55
~t~ promiň, to jsem musela~d~
Delete 8214
29.7.2024 15:18:16
Vyhazuju, ale nerada.

Sama jím klidně i to po datu spotřeby nebo minimální trvanlivosti, ale mám dítě, co odmítá použít na vaření i to, kde se to tomu datu jen blíží. Nebo spotřebuje část třeba protlaku, pak zbytek zastrčí někam dozadu v lednici a třeba i druhý den vezme zase nový protlak a já ten starý objevím, až když to běhá po lednici samo.
Stejné dítě má problém i hodit kelímek od jogurtu do plastů místo do směsného apod.
Ostatní to tak nemají, takže výchovou to nebude.

Ale asi víc než u potravin trpím u papíru. Vadí mi, kolik se ho vyhazuje a že i ten toaletní potřebuje mít někdo vybělený a změkčený. Nebo ve škole, kolik se toho tiskne a kopíruje a pak se, většinou z jedné strany čisté, vyhodí. A na každou poznámku, co si někdo potřebuje napsat, se bere nový čistý list. Iritují mě prodávané poznámkové lístečky (ne ty lepící, ale takové ty krabičky nebo tlusté bloky s nařezanými lístečky 8 x 8 cm), protože vedle toho se vyhazuje spousta nepopsaného papíru, který by mohl sloužit stejnému účelu. I když ručně píšu poměrně často, často si potřebuju něco přepočítat, rozepsat, pořád mám přebytek volných papírů a lístečků, co odstřihnu, když vyhazuju třeba svoje staré přípravy. Taky většinu krabiček nevyhazuju, ale stříhám je na různé kartičky, ze kterých pak dělám pomůcky do výuky. Ty vytištěné a zalaminované sice vypadají lépe, ale užitek to přináší oboje dost podobný a má to i podobnou trvanlivost. Výhoda je, že ty staré popsané krabičky (ne kartony, ale třeba od čajů, sýrů, kapesníků atd.) jsou stále ještě recyklovatelné.
kysnutá knedla 99495
29.7.2024 15:16:59
Čumča 👊😆
Na to stačí (malý) sáčok na prezúvky 😜
babi_ 48341
29.7.2024 15:15:26
Plus zdravotní matrace s paměťovou pěnou. Vyhodit.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 43728  [Dalších 43278 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.