Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Drypetis | 154924 |
|
|
29.7.2024 15:34:36
Čumco,
ale nekecej ![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
29.7.2024 15:31:38
"(zahrada ještě v mlžném oparu, slunce akorát vyšlo) a za zpěvu ptáků usrkávat velké kafe"
Tohle zažívám běžně, akorát ne po vstanutí, ale před usnutím . |
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.7.2024 15:27:05
Drypetis, já myslela pexeso, lego duplo a plyšáky, jaké hračky jsi myslela ty?
|
| Delete | 8214 |
|
|
29.7.2024 15:25:32
"Je to normální rozmazlování od partnera, jako kupování dárků, květiny, já nevím, co na to říct. Myslela jsem, že to občas dělá každý chlap."
Nedělá. Já to od svého neznám a nedělal to ani můj táta, ani tchán. Ale věřím, že můj bratr možná jo. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
29.7.2024 15:24:47
" pak zbytek zastrčí někam dozadu v lednici a třeba i druhý den vezme zase nový protlak a já ten starý objevím, až když to běhá po lednici samo"
Tohle dělají děti taky. Žiju v tom, že je to nepředstavitelně nezdravá rakvinostvorná záležitost, protože aflatoxiny z plísně na protlaku zalezou i do jiného načatého jídla, které se potom sní . A na každodenní revizi všeho v lednici nemám čas. Dítě ví, že se to nesní, ale přece to nevyhodí, protože jídlem se neplýtvá, tak to dá do dozadu do lednice, aby se to....... vyhodilo později s bílomodrým chlupatým povlakem. |
| Drypetis | 154924 |
|
|
29.7.2024 15:23:53
No koukám, že "hračky" už jsou tu stejně omílané jako jezevčík.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.7.2024 15:20:55
promiň, to jsem musela![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
29.7.2024 15:18:16
Vyhazuju, ale nerada.
Sama jím klidně i to po datu spotřeby nebo minimální trvanlivosti, ale mám dítě, co odmítá použít na vaření i to, kde se to tomu datu jen blíží. Nebo spotřebuje část třeba protlaku, pak zbytek zastrčí někam dozadu v lednici a třeba i druhý den vezme zase nový protlak a já ten starý objevím, až když to běhá po lednici samo. Stejné dítě má problém i hodit kelímek od jogurtu do plastů místo do směsného apod. Ostatní to tak nemají, takže výchovou to nebude. Ale asi víc než u potravin trpím u papíru. Vadí mi, kolik se ho vyhazuje a že i ten toaletní potřebuje mít někdo vybělený a změkčený. Nebo ve škole, kolik se toho tiskne a kopíruje a pak se, většinou z jedné strany čisté, vyhodí. A na každou poznámku, co si někdo potřebuje napsat, se bere nový čistý list. Iritují mě prodávané poznámkové lístečky (ne ty lepící, ale takové ty krabičky nebo tlusté bloky s nařezanými lístečky 8 x 8 cm), protože vedle toho se vyhazuje spousta nepopsaného papíru, který by mohl sloužit stejnému účelu. I když ručně píšu poměrně často, často si potřebuju něco přepočítat, rozepsat, pořád mám přebytek volných papírů a lístečků, co odstřihnu, když vyhazuju třeba svoje staré přípravy. Taky většinu krabiček nevyhazuju, ale stříhám je na různé kartičky, ze kterých pak dělám pomůcky do výuky. Ty vytištěné a zalaminované sice vypadají lépe, ale užitek to přináší oboje dost podobný a má to i podobnou trvanlivost. Výhoda je, že ty staré popsané krabičky (ne kartony, ale třeba od čajů, sýrů, kapesníků atd.) jsou stále ještě recyklovatelné. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
29.7.2024 15:16:59
Čumča 👊😆
Na to stačí (malý) sáčok na prezúvky 😜 |
| babi_ | 48341 |
|
|
29.7.2024 15:15:26
Plus zdravotní matrace s paměťovou pěnou. Vyhodit.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.