| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 43728  [Dalších 43208 >>]
neznámá 91073
29.7.2024 14:02:43
Jo, přesně, brzy ráno není hezkého nic.~d~

Inka ..|-.|-.-|.- 141843
29.7.2024 14:01:52
To by mně taky nenapadlo, venku snídáme na chatě, tak v půl desátý.
Půlka psa 24064
29.7.2024 14:01:12
Mně se v leže jí i pije výborně. V posteli mi to nevyhovuje, ale ráno si na jaře a v létě udělat kafe, snídani, lehnout na zahradě do lehátka a pár minut zírat, jak se probouzí svět, zatímco rodina ještě spí, to mi přijde skvělý. Teda vlastně přišlo mi to skvělý až doteď. Aktuálně to samé provozuju na obrovské liduprázdné pláži hned vedle ložnice. Nikde nikdo, jen lehátko, vlny a snídaně a zjišťuju, že ta středočeská zahrádka možná není až tak dokonalá, jak jsem se dosud domnívala.
Ropucha + 2 120300
29.7.2024 14:00:44
"brzo, kdy je ráno prostě nejhezčí"

Brzo nic hezkého není ~:-D
Možná v horách, když mohu vyjít rovnou z postele v županu pár kroků před dům a zatímco pes čichá a vyměšuje, kochám se panorámaty a vzduchem, to i celkem oblibuji.
Dokud se tedy na dosah nevyskytne člověk, který by vyžadoval v tu nelidskou hodinu small talk ~:-D
Jinak jsou rána nejhezčí tehdy, když je mohu prospat a vzbudí mě slunce vystoupivší dostatečně
vysoko, aby krásně zasvítilo do ložnice.
Čumča. 160024
29.7.2024 13:56:58
"Na dovolené je ale stolování na terase jeden ze zásadních bodů programu :-)"

Že jo? Mám ráda jít se třeba o půl sedmé vykoupat do moře (sama na celé pláži) a potom dlouze posnídat na terase s výhledem na moře. Vadí mi, že v některých hotelech na snídani terasu zamykají a snídá se jen uvnitř restaurace...
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.7.2024 13:55:50
"vstávat brzy (zahrada ještě v mlžném oparu, slunce akorát vyšlo) a za zpěvu ptáků usrkávat velké kafe"

ha... tak to teda ne... vstávat kvůli rannímu oparu? šílíš? a za východu slunce, v létě? to teda ani omylem ~t~ snídat se dá krásně i v 10 dopoledne (a když si dáš záležet, hned je z toho brunch a nemusíš řešit oběd - to je moje představa idylky ~:-D)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
29.7.2024 13:55:24
Chápu, že lidi jsou různí, ale snídaně do postele mi přišla tak nekontroverzní, že se musí líbit všem. Jsem ořekvapená, že ne. Já si klidně donesu jídlo z kuchyně do postele. Třeba jogurt.
Evelyn1968,2děti 6269
29.7.2024 13:55:04
"Evelyn, prečo nechceš normálne odpovedať?"

Je to normální rozmazlování od partnera, jako kupování dárků, květiny, já nevím, co na to říct. Myslela jsem, že to občas dělá každý chlap.
Stará husa 154854
29.7.2024 13:54:27
Když děti dostávaly čokoládové figurky, tak jsem jim je kradla a pak jsem jim lhala, že už si všechny snědly. Já jsem čokoholik, u nás cokoliv z čokolády nevydrželo.
Čumča. 160024
29.7.2024 13:51:43
"hrnek kafe na čerstvém vzduchu, to je dokonalost sama ~R^"

Rose, tohle jsem kdysi taky milovala - vstávat brzy (zahrada ještě v mlžném oparu, slunce akorát vyšlo) a za zpěvu ptáků usrkávat velké kafe

Odeznělo to asi s pejsky - dost často mi samou láskou stěně vykoplo kafe do klína.
A taky už roky nejsem schopná vstávat o víkendu brzo, kdy je ráno prostě nejhezčí.

S pejskem jsem si spíš uvykla chodit ranní zahradou (ještě v tričku na spaní a rozcuchaná), on mi stále dával najevo, jak mě miluje, já očuchávala růžové keře, zahráli jsme si s pejskem fotbal, nachodili jsme takhle po zahradě i dva km. Snídaně byla až potom. Ježiši mě se po tom tak stýská~n~
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 43728  [Dalších 43208 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.