Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
29.7.2024 13:41:14
Opravdu neznáš takové rozmazlování?
|
| Bára + 4 | 20280 |
|
|
29.7.2024 13:39:12
Také nesnídám v posteli, to bych z té postele nevstala - nesnídám. Ale ráno kafe na terase,to je idylka.
|
| kysnutá knedla | 99495 |
|
29.7.2024 13:38:16
“ snídaně do postele je pro většinu lidí vrcholem blaha.”
Inka, to je pre mňa ale novinka, o ktorej som naozaj netušila. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
29.7.2024 13:38:10
Jo a samostatná kapitola jsou dary. Čokoládové mikuláše vyhazuju před Velikonocemi, zajíce před letními narozeninami a levné boboniéry z letních narozenin před Vánoci. Nedokážu zabránit tomu, abychom je dostávali a zároveň je nikdo nechce jíst. Přijde mi to jako škoda, ale zamezit tomu nejde.
|
| Monika | 123907 |
|
29.7.2024 13:37:52
Evelyn, já jsem chodila v sobotu ráno pro čerstvé rohlíky ráda dobrovolně, sobotní byly sice dražší, ale lepší, milovala jsem je jenom s máslem! Kupovala jsem jich vždycky 10 pro naši pětičlennou rodinu a jen se zaprášilo. Jednou jsem snědla své dva a po mě vstal pubertální bratr a natlačil zbývajících 8 - a běžel pro 2 várku
![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
29.7.2024 13:37:10
jé a snídat (vůbec jíst) venku, ať už na balkóně, terase, dvoře, zahradě je pro mne top... to miluju... jediný důvod, proč bych chtěla bydlet v domě, je možnost jíst venku... nebo aspoň v bytě s pořádnou terasou
hrnek kafe na čerstvém vzduchu, to je dokonalost sama ![]() |
| Bára + 4 | 20280 |
|
|
29.7.2024 13:36:49
Holky, díky, ale já na to pochopitelně hrozně nadávám a bojkotuju to.Tablet visí na stěně vedle ledničky, manžel si s tím vyhrál.(zadává tam i ceny atd) Tak se o to stará. Nejšílenější je, že on se kolikrát ráno postaví před tablet a radí, co mám ten den uvařit. To pak chytám amok.Ale opravdu se už nestane, že by nám něco v té narvané lednici prošlo.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
29.7.2024 13:35:59
Bohužel vyhazujeme jídla docela dost. Nevyhazujeme maso a různé tvarohy, protože to dáme kočkám a jablka a mrkve zase koni, ale u jiných druhů surovin moc nejsme schopní předvítat spotřebu a obchod nemáme úplně blízko, abychom nakupovali méně a častěji.
Vyhazujeme doela hodně pečiva, nějaké nesnězené vařené jídlo a sem tam nějakou zeleninu nebo sýr. Je nás pět a na velké děti není spoleh v tom smyslu, jestli přijdou domů najezení nebo budou jíst doma, jestli přijdou sami nebo s někým atd. U sebe zase dost často myslím, že budu mít HO a pak jedu do práce, kde i jím. A manžel má HO předvídatelně, ale zase neví, jestli si bude stíhat uvařit ze surovin v ledničce nebo objedná dovoz něčeho hotového. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
29.7.2024 13:35:54
Asi myslela, že si děláš legraci, snídaně do postele je pro většinu lidí vrcholem blaha. Ptát se co je na tom dobrýho je takový, no, vtipný.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
29.7.2024 13:33:42
snídaně do postele mě taky nijak nebere... nejsem úplně šikovná a drobky v posteli by mě FAKT rozčilovaly
jako párkrát jsme s mužem navzájem snídani do postele připravili, ale ve výsledku máme oba raději, když tu snídani někdo připraví na stůl, hezky s talířky, hrnkem kávy, čaje, džusu, ideálně míchaná vajíčka a houska s máslem, případně ještě kobliha nebo koláček a jsem spokojená až do odpoledne ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.