Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stará husa | 154854 |
|
29.7.2024 13:29:33
Já snídám ráno u ČT 24 v obýváku na pohovce. Taky nic moc. A teď v létě jsem si zvykla obědvat u stolečku na balkoně, mám to jako v zahradě, koukám do zeleného, hladí mě vánek.
|
| Drypetis | 154924 |
|
|
29.7.2024 13:29:02
Já si snídani dokážu vychutnat snad jen v hotelu, kde je na to čas a nečekají mě žádné nepříjemné povinnosti a to je prostě jednou za uherský rok. Tam je i nacpu a snídám třeba přes hodinu. Občas se nasnídám doma o víkendu - to zas ale v tom obýváku.
Jinak bohužel spíš po ránu nemám chuť a první jídlo je tak oběd. A pak mě honí mlsná večer. Ale to je taky tím, že už jsem v klidu, že nikam nemusím, povinnosti jsou za mnou a snažím se tím nějak navodit ten pocit klidu. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
29.7.2024 13:27:39
Ropucha, cítím to úplne rovnako.
“To pro mě žádná výhoda není, pokud mě neznehybňuje nemoc. Ráno před snídaní potřebuji na wc, do koupelny, rozcvičit se... Nemám žádnou potřebu jídla v posteli ihned po probuzení, to by mi ani nechutnalo. Snídani si vychutnám po svých ranních rituálech, zcivilizovaná u pěkně prostřeného stolu” |
| holkamodroočka | 156337 |
|
29.7.2024 13:27:39
Rybízovou domácí šťávu jsme my z města vždycky babičce záviděli. Oni nekupovali žádnou v obchodě, ale zase nejedli skoro čerstvé ovoce, všechno šlo na šťávy, kompoty a pod. To my, když už jsme dostali čerstvé ovoce, tak jsme ho snědli, a až co zbylo, případně zavařili. Takže domácí šťávu mám spojenou s něčím vzácným. U kamarádky, když zdražili šťávu nad 5 Kčs za láhev, přestali ji kupovat úplně.
|
| neznámá | 91073 |
|
29.7.2024 13:27:12
Rodinová, já také zvíře nezabiji a to ani zraněné, zbaběle to nechávám na manželovi.
Mám vyzkoušené, že pokud je fakt velká nouze, tak zabitou drůbež oškubu a vykuchám, to když manžela odvezla během zabíjení kuřat rychlá s vyhřezlou plotýnkou. A ještěže existuje internet a mohla jsem načít a nakoukat, jak se to vlastně dělá. ![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
29.7.2024 13:26:29
Evelyn, prečo nechceš normálne odpovedať?
Ja proste nedokážem prísť na výhodu raňajok v posteli. Opýtala som sa normálne, a s úprimným záujmom. V Tvojej odpovedi cítím ironiu a nezáujem. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
29.7.2024 13:26:11
Já jsem byla celkem skromná, vadilo mi jen tlustý šlachovitý maso, v mém dětství jiný nebylo, tak jsem byla skoro vegetarián, pokud jsme neměli sekanou nebo kuře
|
| Drypetis | 154924 |
|
|
29.7.2024 13:24:20
Já tedy v posteli nejím, ale s oblibou jím v obýváku u počítače, drobím do klávesnice i na koberec.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
29.7.2024 13:23:36
"výhoda je, že se nemusíš hnout z postele"
To pro mě žádná výhoda není, pokud mě neznehybňuje nemoc. Ráno před snídaní potřebuji na wc, do koupelny, rozcvičit se... Nemám žádnou potřebu jídla v posteli ihned po probuzení, to by mi ani nechutnalo. Snídani si vychutnám po svých ranních rituálech, zcivilizovaná u pěkně prostřeného stolu. (Nebo v rychlosti v autě cestou do práce, ale to je zase jiná disciplína.) |
| Rodinová | 140078 |
|
|
29.7.2024 13:23:12
Ja si pro sebe ujasnila, ze bych slepici se sebezaprenim zabila jen v akutni nouzi, to jest byla by zranena a trapila se, typu liska ji ukousla nohu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.