Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
18.11.2023 17:36:03
To máš to vaření náročný.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
18.11.2023 17:34:25
To taky nechápu, já zase nejím vařenou mrkev na kostičky, ale jenom na kolečka, pokud možno krájená vlnkovým nožem
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
18.11.2023 17:28:44
Jj, do bramboračky taky dávám houbový prášek. To snědí.
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
18.11.2023 17:18:49
Jj, taky můžu jen některé těstoviny - vrtule a různé nudle nevadí, kolínka nesnáším a ty placaté taky spíš ne... Rodina to nemůže pochopit, když je to přece že stejného těsta..
|
| Girili | 117849 |
|
|
18.11.2023 17:04:17
Manžel a 2/3 dětí nejí houby, žádné dítě nejí játra. 1 téměř nejí brambory a ani náznak tlustého masa. 2 nejí ryby, maso obecně velmi málo, nesnáší cokoliv z dýně, žloutky, má alergii na syrovou mrkev, jablko, ořechy, i ten ovozel, na který nemá alergii, jí pomálu. 3 téměř nejí maso, brambory vyzobe pouze z polívky, jako přílohu je nejí, bramborovou kaši nepozře, nejí žloutky, pije téměř výhradně mléko, čaj nikdy, ovoce a zeleninu taky málo, i když to se trochu zlepšuje. Žádné z dětí, nemá rádo puding(!!!), nevadí, dělám si ho pro sebe.
![]() Já jím celkem všechno, jen nemám ráda rajskou polévku, vinné klobásy a drožďovou pomazánku nebo knedlíčky. Ale s těmito omezeními se celkem stravovat dá. ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
17.11.2023 11:50:15
Sladká jídla nejím, nechutná mi to a mám cukrovku, tak asi tělo ví, co dělá.
Snažím se vařit podle dietních kuchařek, vyváženou pestrou stravu. Manžel sní, co uvařím. Dcera je dospělá, občas si dá s námi, jinak má takové to zvláštní stravování mladých holek, nejí maso, ale třeba hamburger nebo kuřecí řízek si dá. Na tohle nemám kapacitu a k dospělém člověku už nemám povinnosti. V jejím věku už jsem byla vdaná. Zařídí se sama a my to jen platíme .Luštěniny a zeleninu máme rádi všichni. |
| apo-lena | 159305 |
|
17.11.2023 10:24:25
Syn jedl dlouhé roky jen něco, ve školce byl vegetarián! Přejedl se masa a pak jsem do něj dva roky nedostala nic. Vejce nejedl už předtím, tak byl na mléčných výrobcích.
Teď už je dospělý, sní skoro všechno, jen kachnu a vepřové s dlouhým odstupem. Má rád i tofu a tempeh. To, pohanku a quinou nemá rád MM. Já byla vybíravá v mládí, pak jsem jedla všechno (kromě pálivých jídel) do letošního října. Teď držím eliminační dietu, původně kvůli histaminu, ale mám reakci i na sóju, vejce, pšenici a fazole. Minimálně do jara budu velmi vybíravá. |
| Beat | 107867 |
|
|
17.11.2023 7:57:09
Nemám. Děti jí vše, co jím já s manželem, takže jsem vždy vařila jedno jídlo, a to jedli všichni. Za vybíravost nepokládám nechuť jist tlusté maso, vnitřnosti, atd. Ptž to se tu nenajde. Dělám tzv. mezinárodní kuchyni, směrem jih a východ, plus z české to, co máme rádi. Takže sladké klidně. Jíme málo masa, když už, tak musí byt “ šťastné” .. a všichni máme rádi hodne zeleniny a ryby. S těmi je to tu teda bída.
|
| holkamodroočka | 156337 |
|
17.11.2023 6:47:47
🍀🙂
|
| Termix | 105545 |
|
|
16.11.2023 23:07:35
Docela ano.
Pouze manžel sní téměř cokoliv. Děti mají každý spoustu věcí, co nejí. Dcera ještě navíc nejí ve škole. Tedy žádné svačiny a žádné školní obědy, které tak musím denně dělat doma. No a já nesmím žádné tlusté maso ani žádné maso se žilkami, nejím bramborové knedlíky a celkově nemám moc ráda brambory a nejsem schopná sníst některé tvary těstovin. A nemám ráda špenát. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.