| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 43728  [Dalších 42888 >>]
holkamodroočka 156337
16.11.2023 15:44:16
Já sním skoro všechno, ani škraloup mi nevadí.Ale vadí mi maso na sladko (ať už s ovocem), nebo třeba kuskus naslano, ale s hrozinkami a pod. Pokud mám možnost volby, tak ty pro mě divné kombinace nejím. Mám ráda nepřeplácaná jídla, ale ráda ochutnávám zahraniční kuchyně. Stejně tak nemám ráda čaje aromatizované vanilkou/smetanou, nemám ráda ani divné směsi sypaného čaje, jak se prodává z obchůdku v OC. Čaj jedině černý s mlékem, mátový a nebo čistě "ovocný", a to jen malina a nebo jahoda.
Bouřka 7675
16.11.2023 15:29:32
jo, papriky, taky přidávám prázdné navíc a pak se o ně popereme ~t~
Lenka Pražanda 128023
16.11.2023 15:19:16
Plněné papriky jsme s manželem vyměňovali. Já nechtěla maso, on se z lásky vzdal papriky ~t~ Pak jsem to řešila tak, že jsem do omáčky přidala dvě prázdné papriky pro mě ~:-D
Na ZŠ jsme měli holku, co nosila obědy domů. Vždy ten jeden kastrůlek nechala kolovat a my ostatní jsme tam odkládali co jsme nechtěli. Nejčastěji tlusté maso. Oni to doma milovali. To byla jediná doba kdy jsem nemusela sedět u stolu než zavřou jídelnu :-)
Rodinová 140078
16.11.2023 15:14:53
Chapu, jim kuze, chrupavky, obiram kosti…jim varenou zeleninu vseho druhu, nemuzu najit neco, o cem bych rekla, ze to nepozru~d~
Lenka Pražanda 128023
16.11.2023 15:11:15
Já jsem taky nejedla houby. Všude jsem je vybírala. Ale omáčka mi chutná. A před časem jsem si uvědomila, že problém byl ta blemcavá konzistence. Když dám do polévky sušené, tak je sním.
Máma to dělala tak, že sušené rozemlela na prach. Tak jestli jim vadí jen houby jako takové a chuť snesou, můžeš to zkusit takhle.
Koníček mořský 156666
16.11.2023 15:09:56
Jo to je pravda - my jak nejsme vybíraví a jíme všechno, rádi objevujeme, tak se vlastně člověk stane vybíravým ve smyslu kvality. Vlastně mi spousta věcí nechutná, protože je to prostě ošizený a nekvalitní hnus.

Takže vlastně ano, máme doma vybíravé strávníky ~d~
Koníček mořský 156666
16.11.2023 15:07:02
Prosim vás, mohly byste mi ty škraloupy posílat ? - já se po nich můžu utlouct. Škraloup z pudinku je nejlepší z toho pudinku. Mňam. A pak ještě miluju papriky z plněných paprik - to taky spousta lidí nejí, chrupavky, tlustý maso. Nejraději bych obcházela lidi, kteří jedí a jedla to, co vyhazují či odkládají na okraj talíře.
Půlka psa 24064
16.11.2023 15:06:17
"Škraloup je jen jiná konzistence mléka."

To jo, ale tam je něco špatně právě s tou lepivou konzistencí, co nutí k dávení. O chutí to není, to je zkrátka mlíko.
Koníček mořský 156666
16.11.2023 15:04:04
NO jo, jenže já mám ráda fakt horké kakao nebo bílou kávu, takže to mléko musím ohřát skoro k varu. Ale těsně, to pak chuť nezmění. Baví mě srkání horkého nápoje.
Navíc máme mléko přímo od krávy, nepasterované. Dávám tam hodně kakaa nebo inst.kávy, cukr. Škraloup je jen jiná konzistence mléka.
Půlka psa 24064
16.11.2023 15:03:39
Ale jinak jsme vybíraví na kvalitu. Třeba levné čokoládové figurky Mikuláše a zajíců rovnou vyhazuju nebo je najdu na rok plné molů. Stejně tak balené kupované bávbovky, rolády a podobné věci. Ze zkušenosti vím, že se k nim nikdo neodhodlá. Přitom si vystačíme třeba s chlebem, takže nároční nijam moc nejsme, ale některé věci zkrátka nejedou.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 43728  [Dalších 42888 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.