Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika | 123907 |
|
16.11.2023 13:33:39
No, u nás jsou (z teplé kuchyně) snad jen 4 jídla, u kterých zajásají všichni (4) členové rodiny. Jinak má vždycky někdo výhrady, případně to přímo nejí. Hlavní problematická osoba je tedy dcera, ta toho ráda jí fakt málo (ale zlepšuje se v tom, že už je ochotná sníst mnohem víc toho, co "moc nemusí", ale pozře) a potom manžel, který nemá rád "rozblemcaná" jídla (mleté maso, kaše) nebo "moc smíchaná" jako šunkafleky a jiné zapečené směsi. Syn nejí mleté maso a bramborovou kaši, jinak asi všechno a já mám pocit, že vlastně sním všechno, pokud by mi to někdo předložil před nos (a nebylo to nějak pokažené). Některá jídla nevařím, protože je to složité nebo mě to nebaví, příp. to neumím, ale snědla bych to ...
|
| K_at | 121378 |
|
16.11.2023 13:27:38
Zubní pasta, nějaké tělové mléko - nárazově. Šampon, kondicioner, nekdy suchý šampon. Nějaký ksichtokrém, 5ady budu asi muset nějak zainvestovat. Není to ono. Deodorant, toaletní voda. Výjimečně řasenka, pudr, nějaké stíny. Mám i rtěnky, měla up. No, 1x za rok na čarodějnice to vytáhnu v práci.
|
| Anthea | 47738 |
|
|
16.11.2023 13:22:17
Já teda hlavně masožrouty, zejména muž je zatiźený na maso. Taky nechce sladká jìdla.
Dcera sladká jídla ji. Ale oba svorně nejí luštěniny. Takže spoustu jídel u nás doma nevařìme. |
| TaJ | 81121 |
|
|
10.11.2023 23:03:22
Kosatko, no jo, to nezaslouží...tak aspoň ten porod byl rychlý, od prvních bolestí po vyvolávačce byl syn za 3 hodiny na světě, na první dítě super
. Na pokoji jsme byly jen dvě, akorát byl téměř hned u vchodu, takže tam ve dne v noci zvonil zvonek, jak přijížděly další maminky. A kvůli synově žloutence jsme tam nakonec byli týden, byl pár dní i pod tím světlem... Ale to jídlo bylo katastrofa, nějaký den bylo jen studené - pár koleček gothaje, nebo čeho a rohlík...ještě, že mi tam manžel každý den nosil normální jídlo![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
10.11.2023 22:22:21
šmarjá, to si fakt neumím představit - novorozeně potřebuje fakt aspoň 23°
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
10.11.2023 22:18:54
no, já byla kdysi v nemocnici 5 týdnů, a vařili tam po celou dobu dobře, opravdu rozumně - ale skoro mě zabili, dva poslední týdny byly na jipce
svému praktikovi a gynekologovi jsem potom musela slíbit, že už tam nikdy, nikdy nepůjdu - přečetli si propouštěcí zprávu a oba zuřili ale vařili tam dobře, to zase jo ![]() |
| Muumi | 41406 |
|
10.11.2023 22:05:19
No, tak to byla asi nějaká fáma...
Za mě fakt nejstrašnější žrádlo ze všech nemocnic. Naštěstí jsme teda mohly chodit nakoupit do toho IKEMu, protože jinak tak nebyl ani automat na kafe, natož nějaký bufet. A já tam třeba byla měsíc. |
| La Pepa | 5341 |
|
|
10.11.2023 21:59:25
Krč se moc nezlepšila, furt je to napůl studené, o tom, co servírují o víkendu, raději promlčet. Byla tam teď dlouhodobě teta.
Když jsem tam ležela na začátku těhotenství, moje mírné nevolnosti pod vlivem místní stravy dost vygradovaly a zhubla jsem pak v prvním trimestru asi 10 kilo. S dcerou jsem tam ležela v době, kdy ji byl asi rok a čtvrt, dali jí guláš s knedlíkem, na to antibioticky sirup, zapila to mlékem ode mě a pak mi to vyblila všechno za triko. |
| Muumi | 41406 |
|
10.11.2023 21:59:21
No já byla ráda, protože týden se sprchovat ledovou vodou pod oknem, co nešlo zavřít, bylo vážně osvěžující:) jinak tam ale bylo vedro na chcípnutí, zimu jsem teda v nemocnici ještě nezažila.
|
| Muumi | 41406 |
|
10.11.2023 21:57:17
Tak důvod se v Mostě samozřejmě nabízí, celkem nedávno se jim tam nějak na oddělení například přihodily štěnice...
Záloha by jistě byla diskriminační, tak to taky nejde. V té Krči existovala erární skříň, kde bylo všechno možné. Asi tam matky příbory pak nechávaly. Jinak bych ho asi musela jít čajznout do jídelny naproti v IKEMu:) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.