Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zerat | 18305 |
|
|
3.11.2014 11:58:32
Naprosto nejlepší je podle mého a naší kožní primářky na neštovice v plenkové oblasti Imazol.
|
| Girili | 117849 |
|
|
3.11.2014 11:04:28
OK, na Sudocream mrknu, zda by sel. Na podlozce mi lezet fakt nevydrzi.
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
3.11.2014 10:22:15
syn jich měl nejvíce právě v plenách...prakticky jednu vedle druhé, dále jich měl hodně v obličeji, mě DR dovolila chodit s kočárem ven, když mu tam nikdo nepoleze, takže jsem dala hmyzosíťku a v 7:30 jsme se venčili a pak ještě vpodvečer.
Na zadek jsem koupila v lékárně kelímek mastičky,ale mázev už přesně nevím...vieniská...nebo něco podobného. asi by mohl být i nyní vyráběný sudokrém.... A ležel celý den jen na podložce, plenu jsem dávala jen na spaní...a čtvercovku látkovou, ven jednorázovku. NA ruce podkolenky staršího (ponožky si svlékal). Rukavice nepomáhali, byli do vteřiny dole. |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
3.11.2014 10:07:42
syn mel nestovice v 8mesicich a taky jsem neosetrovala,nema ani jednu jizvicku a to je mel take v pline.Staci hodne vetrat a casteji prebalovat
|
| Girili | 117849 |
|
|
3.11.2014 9:38:17
Tady jde o osmimesicniho mrnaveho lezouna. Normalne nelatkuju, mam jen klasicke bavlnene ctvercovky, premyslim, jak bych ji je poskladala, aby se ji to pri jeji aktivite nerozpadalo. Kalhotky na 7kg drobka nemam, mozna ctvercovka drzena puncochaci jako nouzove reseni... Zkusit to muzu.
![]() |
| Jarmilka. | 136465 |
|
|
3.11.2014 9:23:36
Nemám zkušenost přímo s neštovicemi, ale nejlíp mi děti v podvozku větraly tak, že jsem dala jen látkovou plenu, slipy (pro tříleťáka) a pyžamové bavlněné kalhoty, sice to propouštělo, ale měnila jsem často a aspoň to nešlo do matrace.
|
| Girili | 117849 |
|
|
3.11.2014 9:19:58
Triletak uz se pomalu hoji, uz jsem se zacinala tesit, jak budeme chodit ven a dnes jsem nasla nestovice u kojence. U starsiho nakonec bylo nejlepsi neosetrovat nicim, jak tu kdosi radil, jen lehce osprchnout a nechat volne. Co ale u kojence v plenkove oblasti? Uz ted u prvnich pupinku vidim, ze v plenkach jsou vyraznejsi, zarudlejsi, takze to nejakou zvlastni peci chtit bude.
![]() Poradte, prosim, co se vam osvedcilo. Diky! ![]() |
| Kočanská |
| • |
16.10.2014 17:46:45
Jestli jen můžu s mým skromným názorem a zkušeností. Já bych šla, pokud by se stav viditelně nelepšil nebo dokonce horšil nebo pokud by se mi zdály příznaky natolik závážné či neobvyklé nebo se mi prostě jen něco nepozdávalo. Pokud jsou příznaky jaké znám a i když mají děti teplotu k lékařce nejdu a případně to řeším telefonickou konzultací. Kdykoliv totiš s takto standardně nemocnými dětmi vyrazím k lékaři, tak v čekárně k té naší nemoci chytneme ještě 3 další :-(
Je to asi dost složité zvážit, kdy jít a kdy ne - jen mi opravdu přijde, že někdy je návštěva lékaře (tedy spíše čekárny) spíš minus. |
| Zmrzlinka | 113118 |
|
16.10.2014 15:00:57
Je mu už dobře, žádná bolest ani teplota. Takže to spíše byla jen chřipka.
|
| vera |
| • |
16.10.2014 14:53:54
zajímalo by mě,jak je Vašemu dětátku?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.