Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KoproFka | 76193 |
|
|
8.7.2014 23:43:03
já jsem vnitřně klidná stále
, ale babička naopak stále značně neklidná .... takže to zřejmě budeme řešit tak, že holt to jsou moje děti a holt si s nima ty potencionální neštovky odbudu stejně já, žeano.... riziko, že to dostanou od té holčiny jsem zhodonotila jako mizivé, to už spíš je chytneme v čekárně u pediatry, nebo v mhd... |
| Tragika | 61116 |
|
|
8.7.2014 23:37:41
Dítě, které prodělalo neštovice a následně s nimi přijde do kontaktu, je nemůže přenést na NIKOHO!
|
| sarmi | 38831 |
|
|
8.7.2014 23:36:48
"To samozřejmě problém není, není problém sejí zeptat přes plot, že... ale to mi stejně nezodpoví otázku, jak životaschopný ten virus je a jak dlouho dokáže přežít - nikde jsem to totiž nenašla..."
to uz je prilis sofistikovany dotaz ...jak to tak ctu, pro tvůj vnitrni klid by asi bylo lepsi navstevu ozelet a tyden počkat. ![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
8.7.2014 23:27:12
To samozřejmě problém není, není problém sejí zeptat přes plot, že... ale to mi stejně nezodpoví otázku, jak životaschopný ten virus je a jak dlouho dokáže přežít - nikde jsem to totiž nenašla...
Páč třeba takovej rotavirus, to je kabrňák, ten dokáže na porézních předmětech a hračkách vydžet 14 dní... a totálně zahubit (třeba na rukou) ho umí jen speciální alkoholová desinfekce... Když jsem se to dozvěděla (skončili jsme s těma rotavirama s malou v březnu na kapačkách), měla jsem chuť si dát panáka té desinfekce a hned poté se v ní komplet vykoupat - já i malá... fuj, to byly hrozný dny!! brrrr jen si na to vzpomenu... ![]() ![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
8.7.2014 23:21:48
Vítr ani ne, ale ... no prostě není mi to milé, takže potřebuju nějaké odborné argumenty proti.. když ona mamka vidí bacily úplně všude ... dneska jsme byli u mojí babičky, mrňavka tam hladila kočku, které kapku teklo z očí, ta kočka se jí otírala i o nohy a dopadlo to tak, že jsme jí pak komplet myli v umyvadle (mrňavku), aby od té kočky nedejbože něco nechytla...
![]() Já už ani neprotestuju, takhle napřímo.... to se ani nedá ![]() |
| sarmi | 38831 |
|
|
8.7.2014 23:21:03
a nebylo by uplne nejlepší zavolat mamince te holky a zeptat se ji, v jake fazi nestovice jsou? jestli uz stroupkovati a nektere jsou uz zhojene mělo by to fakt byt ok.
|
| KoproFka | 76193 |
|
|
8.7.2014 23:17:50
No to si myslím taky... ovšem v tomhle baráku jsem asi sama...chjo...
Tak já už fakt nevím.... ![]() |
| sarmi | 38831 |
|
|
8.7.2014 23:16:21
mam pocit, ze mas vetsi vitr z babicky, nez ze samotne nemoci
... |
| sarmi | 38831 |
|
|
8.7.2014 23:14:41
no, tak sis vlastne odpověděla
![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
8.7.2014 23:13:56
... nafluslé tričko... a babiččin černý scénář:
dneska bude v tričku u neštovičátek... zítra si ho vezme znovu ven, páč ho nebude mít ještě špinavý a půjde k nám... a moje obě děti se jí dotknou, zrovinka na tom flusanci a neštovice chytnou... a budou mít hroznej průběh... .. a budu za to moct zase já, protože jsem je neuchránila svou nezodpovědností![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.