| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Plané neštovice

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 7375  [Dalších 6665 >>]
perko 104605
25.5.2014 13:00:36
Fenistil jsme podávali při svědění,ničím jsme nemazali-nechávali přirozeně usychat,večer jsme dělali rychlé sprchy.
Miska82 58603
25.5.2014 12:58:23
Syna to svědí, tak mažeme...a teď se do něj pustila zimnice :( No snad to bude mít co nejdřív za sebou. ~p~
remus 99695
25.5.2014 12:54:28
To záleží na dítěti, ty naše nebyly doma vůbec, bylo teplo, tak lítaly normálně po zahradě, ale nic jim nebylo - žádná únava, teplota,..prostě jen byly osypané. Jen jsem je držela ve stínu, aby jim ne pupeny nesvítilo. Nemazali jsem je také ničím, nebylo to třeba - děti se nedrbaly. Je to kus od kusu, kamarádky holky si pro ně k nám přišly, jedna taky pohodový průběh, druhou to svědilo, tak mazat museli.
Miska82 58603
25.5.2014 12:35:42
Dobrý den, synovi se dneska začaly vysévat neštovice, zatím má cca 60 pupínků. Chtěla bych se zeptat zda mu můžu večer udělat lázeň z hypermanganu. Mažu Imazolem a dala jsem kapky Fenistil. A po jaké době už by mohl třeba na chvíli ven. Děkuji vám za vaše názory. ~x~
Miska82 58603
25.5.2014 12:30:54
Dobrý den, synovi se dneska začaly vysévat neštovice, zatím má cca 60 pupínků. Chtěla bych se zeptat zda mu můžu večer udělat lázeň z hypermanganu. Mažu Imazolem a dala jsem kapky Fenistil. A po jaké době už by mohl třeba na chvíli ven. Děkuji vám za vaše názory. ~x~
Persepolis 107413
15.5.2014 9:13:46
děkuji
ChemicalJane + 4 86738
15.5.2014 9:12:12
u nás probíhaly neštovice naprosot v pohodě, u obou 1 den zvýšená teplota, syn si stěžoval na svědění bříška, dcera ne. měl to nejprve syn, pak dcera, syn to opakovaně nechytil. nemocní byli oba 14 dní - týden nemoc, týden rekonvalescence. Neodvážila jsem se je dát do školky hned po neštovicích.

pokud má ještě dítko pupínky, tak v pondělí bych ho do školkyendala 100%
.kili. 125672
15.5.2014 9:08:25
- " v kompetenci nějakého odborníka, kde by dostala nějaké podrobnější informace(imunolog, internista,...????) ů

na to nepotřebuje žádného odborníka, naočkovat je docela patřičné, pokud je jistota, že varicellu neprodělala. Pokud ne, pak lze vyšetřit hladinu protilátek proti VZV, ta je pak markerem prodělané/neprodělané varicelly (jakákoli hlaidna znamená prodělání).

Anni&Annika 50178
15.5.2014 8:37:21
Persepolis, nejsem kili...ale zrovna slovo nestovice padlo tady v Nemecku u detskeho lekare v utery, kdyz jsem tam byla s malou /poprve po prestehovani, tak se resili i destke nemoci/...jestli mela nestovice. Pry jestli jo, tak o.k...ale jestli ne, ze by mi doporucila ockovani....male je teda 8 a teda nestovice jsme uz meli.
Persepolis 107413
15.5.2014 8:28:30
Kili, mám na vás dotaz.
Dcera, nyní 20 let, ještě neměla nešovice, tak jsem jí poradila, aby se na to zeptala své obvodní lékařky, jestli není potřeba nějaké přeočkování nebo zkontrolovat protilátky,...jestli je vůbec nutné to nějak řešit. Dcera přišla s tím, že jí doktorka napsala recept, na jehož základě si má dcera v lékárně objednat vakcínu, ale zároveň jí řekla, že o tom moc neví, a že je druhá, za celou její karieru, která se to ptá. Tak by mne zajímalo, jestli je toto v kompetenci nějakého odborníka, kde by dostala nějaké podrobnější informace(imunolog, internista,...????)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 7375  [Dalších 6665 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.