| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Plané neštovice

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 7375  [Dalších 6385 >>]
Eka
  • 
11.12.2013 7:12:43
Brala bych to, že co se má stát se stane. Jak to bude probíhat ti nikdo neřekne. Syn má neštovky právě teď, imunitu měl vždycky horší, letos od začátku listopadu furt nemocnej. Ale průběh kupodivu docela v pohodě (taky jsem si dělala starosti) - neštovic spousta (i v puse a na očním víčku), ale žádné teploty, vytrvale dobrá nálada, normální chuť k jídlu, trochu zvýšená únava.
Každopádně asi platí, že čím nižší věk, tím lepší průběh. A lepší neštovice prodělat, než se muset nechat očkovat.
Gora 31983
10.12.2013 23:37:58
Mám dotaz ohledně neštovic. Momentálně tady u nás začínají řádit a mé děti je stále ještě neměly. Jenže starší syn je momentálně po nemoci a navíc má horší imunitu. Měl jste někdo dítě s horší imunitou s neštovicemi? Jak to vaše dítě snášelo? Na jednu stranu bych ráda, aby měli tuto nemoc již za sebou, na druhou stranu mám strach, že to tělo staršího syna nezvládne a skončí v nemocnici.
P.. 132169
10.11.2013 12:58:43
Syn teď měl impetigo. Cca 15 pupínků kolem pusy, objevovaly se postupně. Původně jsme mysleli na neštovice,ale doktorka řekla, že je to impetigo. Prý hodně nakažlivé - přenosné, ale nikdo to od nej doma nechytil. Do školky nechodil. Mazali jsme framykoinem.
.kili. 125672
10.11.2013 11:34:12
krom toho by měla být viděna aspoň tři stadie pospolu. Omezení lokalisace na obličej varicellu skoro vylučuje. Žádné kolostrum nemá co zarazit. Přes net se diagnosa savět nedá, ale opis varicelle neodpovídá.
Líza 17721
10.11.2013 9:27:40
Neštovice má vývoj od fleku přes pupínek přes puchýřek po zaschlou krustičku.
O puchýřcích nic nepíšeš.
Veruska1 65745
10.11.2013 9:24:07
Ahoj, potrebuji radu, zda to jsou a nebo nejsou nestovice. Vsude kolem radi, ale nejsme si jisti, zda byl v kontaktu s nakazenou osobou.
V utery se se mu objevila na puse nejaka vyrazka, byla vystoupla, takovy pupen to byl. Me nenapadlo, ze by to mohly byt nestovice, nejak jsem tomu nevenovala pozornost. Ve stredu uz mel na obliceji ty pupeny dva, skrabal si je. Zase jsem si rekla asi vyrazka. No ale pak se objevil dalsi malinky a v patek jsem si vsimla prasklych pupenu na rtu. Pak me trkly nestovice. Jeste se mu ve stredu pridal kasel a ryma. Teploty nic nema. Vcera jsem fotila, jsou na tom uz stroupky, pokud to jsou nestovice tak by to byl cca 5 den. Mamka mi rika, ze to nestovice jsou, ale ja si nejsem jista, ze by byl tak lehky prubeh. Jedine co me napada je, ze mu to zarazilo colostrum, ktere bere a proto nema tak silne priznaky. Myslite, ze tak vypada zaschla nestovce a muze byt i na rtu??Zitra jdu kazdopadne k dr. ale jsme z toho nervozni.
Lída+2 28136
5.11.2013 6:18:58
Barculda, prostě to Lipno absolvujete možná mezi neštovicema.

Prostě jeď te´d. Syn je asi už vyloupaný, tak proč hned nevyrazíte....~d~
Líza 17721
5.11.2013 5:53:54
Barčuldo, neblbni. Jak bys to tak chtěla urychlovat, nanejvejš tím, že to dítě nějakým sofistikovaným způsobem oslabíš, a kdo ví zda by to fungovalo i tak - pokud by to ovšem fungovalo, tak by to mohlo mít fakt hnusný následky.
Nezahrávej si, neštovice nejsou banální bezvýznamné pupínky, ale docela závažná infekce s možností těžkých komplikací.
Hanka36 89649
4.11.2013 21:28:18
Děti už měli oba, ale od sebe je nedostali.
Tragika 61116
4.11.2013 17:22:26
Patnáctý den. Pili z jedné sklenice.
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 7375  [Dalších 6385 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.