| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Lyžování

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 9761  [Dalších 9661 >>]
babi_ 48341
29.9.2023 8:43:48
Danielo, a jaká byla tedy zkušenost syna z počátku letošního roku? Punčocháče mu na lyžáku vyhovovaly?
babi_ 48341
29.9.2023 8:42:45
Jinak v důsledku mého (vzhledem ke školkovým hnědákům pochopitelného) odporu k punčocháčům jsem děti oblékala zásadně do legínek a ponožek. Syn neměl punčocháče na sobě asi nikdy. Dcera k nim časem dorostla.
B. Daniela 159548
29.9.2023 8:42:13
Pochybuji že by se mu někdo smál, kluci moc modu neřeší. To je problém dospělých že sledují kdo má co trapnýho na sobě.
B. Daniela 159548
29.9.2023 8:40:04
Pokud má někdo špatnou zkušenost tak měl asi špatnou velikost nebo byly ze špatného materiálu.
babi_ 48341
29.9.2023 8:38:10
Kombiné s krajkou! Tyjo to jsem snad nikdy neměla na sobě ~:-D Ale šatičky mi občas dávali a nosím je hojně dosud - to bude tou absencí kombiné (úžasný slovov mmch) a punčocháče teda bývaly děsný, ale po odložení školkových hnědých vroubkáčů s tebou přesně popsanými vlastnostmi jsem nenosila až na výjimky žádné. Vlastně až jako hodně dospělá jsem začala objevovat ty nové, příjemné, nositelné!
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.9.2023 8:30:21
úplně jsem si vzpomněla na nenáviděné punčocháče z dětství... hnědé, co se neustále někde tahaly půl metru za nohou, případně nakrčené v botě... a nebo ještě hůř - nějaké silonové, silnější, barevné, co se stáhly kolem nohy až zaškrtily krevní oběh - pamatuju si ty pocity na omdlení ~t~ a ještě se v nich strašně potily nohy - jak já je nenáviděla ~t~ vždycky jsem fňukala, že mě z nich bolí holeně... a taky jsem je pravidelně musela nosit k šatům, což znamenalo i kombiné - tedy škrábající krajka ve výstřihu... vlastně dneska docela chápu, proč jsem nerada chodila v šatičkách, všichni říkali, že proto, že jsem moc divoká a taky prase, co se hned umaže, ale ono šlo hlavně o fyzické utrpení ~t~
když jsem pak kupovala punčocháčky pro své děti, byla jsem vždycky úplně u vytržení, jak jsou hebounké a elastické a jak jim pěkně sedí ~:-D
Muumi 41406
29.9.2023 8:16:32
On to nosí do práce pod košili, aby neumrzl z klimatizace. Takže z hlediska mokrých zad to nemáme vyzkoušené. Každopádně jsem to tehdy koupila z důvodu, že bambus opravdu nesmrdí, nezůstává v něm časem "zažraný" pot, taky ani pro praní v tvrdé vodě netvrdne a nehrubne, pořád jsou stejně heboučká a měkkoučká:) Hm, ani nevím, proč jsem si vlastně tento zázrak nikdy nekoupila pro sebe, jen ponožky.
babi_ 48341
29.9.2023 8:06:27
Jasně, myslela jsem to tak, že pokud vídáš muže v tom triku s mokrými zády, tak funkční určitě není ~:-D
apo-lena 159305
28.9.2023 23:00:24
Okolíku, já začala lyžovat skoro ve třiceti. Na první hory jsem měla bavlněné elasťáky a tenké šusťáky od Vietnamců. Lyžovat se v tom dalo, ale v lyžařských kalhotách to bylo o dost lepší.
Punčocháče bych určitě dítěti nedala. I kdyby se nestyděl, tak bude mít zpocené nohy. Musel by jich mit hodně. Volila bych elasťáky a jen měnila ponožky. Nejlíp obojí funkční.
Muumi 41406
28.9.2023 22:10:47
Principu rozumím, ale netuším, zda je bambus jako bambus, jestli zrovna tohle má být funkční.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 9761  [Dalších 9661 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.