Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katyn | 100343 |
|
|
2.11.2017 22:41:43
Já osobně mám Pandoru už dlouho, v té době jsem znala jen sebe, kdo ji měl
![]() Líbí se mi, za mě je velmi kvalitní, není to tuctový náramek, protože pokud jen slepě nenakupuješ abys měla náramek plný, může to pro tebe znamenat víc než jen náramek. Mám korálky coby dárek od mých dětí, mám korálek z NY, který tady nekoupíš, takže každá má na ruce svůj vlastní originál ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
2.11.2017 22:41:36
77 " takovy roztomily prezdobeny kyc"
Tak pokud máte doma fejk, tak se nedivím. To máš jako s jinými fejky. ![]() Co jsem viděla napodobeninami, tak vesměs to vypdalo hrozně. Zpracování, (ne)kvalita... je to poznat, když znáš originál. Pravá Pandora nebo Trollbeads mají jemnější zpracování a i decentnějsí kusy v nabídce. |
| 77kraska | 132593 |
|
2.11.2017 22:34:40
ja jsem jako mala taky mela stribrne privesky na naramek...ale uz nevim jake, nekde je mam schovane, nosila jsem ten naramek do divadla
|
|
|
2.11.2017 22:32:18
Katka - mají i náhrdelníky. Zrovna Trollbeads má zajímavý koncept, jak se navlékají a provlékají... ovšem dost drahé.
|
|
|
2.11.2017 22:29:46
Ona ale každá nemá stejný náramek, v tom je ten vtip. Každá si vybere (dostane) jiné přívěsky. Jako dárek ideální, dají se koupit přívěsky s významem.
Idea není nová, náramky s přívěsky jsou snad od dob královny Victorie. Maminka měla v 80. letech zlatý s pár přívěsky. Já sama měla v mládí stříbrný podobný. Jen to byla očka, na která se přívěsky zavěšovaly, na Pandoru a podobné se navlékají, je to jednodušší. Líbí se mi starší kolekce Pandory, poslední roky je to moc zirkonů, málo stříbra. |
| Termix | 105545 |
|
|
2.11.2017 22:27:41
Nosím Trollbeads. Ale všechny korálky, u mě teda vesměs stříbrné korálky, jsem vždy dostala od někoho s příběhem, tedy důvodem proč zrovna tohle. A stejně tak to daruju já. Mám i jeden řetízek a ten příběh je tak silný, řetízek nosím moc ráda. Náramek mám velmi decentní, nikdy nenosím všechny ty korálky, co mám.
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
2.11.2017 22:23:20
Nemám k tomu vyhraněný vztah,nevadí mi to na okolních ženských,ale sama bych to nekoupila a kdyby to byl darek,asi ani nenosila.Me by nenapadlo mít naramek,přijde mi,že by překážel.Naopak ujizdim na originálních nahrdelnicich a různých zajímavých spercich na krk...klidne bizuterie,ocel,dřevo atd.
|
| Len | 108740 |
|
|
2.11.2017 22:07:30
Libi se mi, na jinych lidech nez na mne
Svagrova jich ma asi pet plnych, nektere zlate, jine stribrne. Ji to slusi, je takova divci a tohle je podle mne hodne divci sperk.Ja mam stary zlaty naramek s privesky, v podstate je to ten samy napad, akorat to vypada jinak, je rucne delany a predavany po generace. No a nenosim ho, je ve sperkovnici zavreny, bojim se, ze bych ho ztratila. U pandory tohle odpada. |
| Tizi | 106716 |
|
|
2.11.2017 22:06:40
Já jsem to zaznamenala jako módu puberťaček či hodně mladých žen, u žen mého (středního) věku to nevidím, pokud někdo šperky nosí, tak většinou vkusnější. Ale pro dívky mi to přijde OK, neteři jsme taky pořídili
![]() |
| Koulička M | 128389 |
|
|
2.11.2017 21:56:55
Je to šperk, stříbrný, nevkus si z toho udělají až ty osoby, které si nevkusně navěsí ty korálky. Sestra má náramek a dva přívěsky, vypadá to prostě jako náramek, no.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.