| Federika | 14090 |
|
|
19.1.2023 10:51:06
Ta světlá jo, barevná na mě už moc křičí.
Ale ta kamarádka má výrazně barevnou, jsou na ní kytky, růže nebo pivoňky nebo nevím co, výrazné bervy,růžová, hnědá...Na léto vypadá fakt hezky. K ní, tedy, já bych vypadala divně. |
| Federika | 14090 |
|
|
19.1.2023 10:49:34
Tak já mám teď smůlu
![]() Dcera nosí kvalitní sportovní oblečení, ale jinak už dávno odmítá ty krásný věcu, co jsem sjí vždycky kupovala. Objednává jako kamarádky hadry ze Sheinu, nakupuje v Bershce a Sinsay a Cropu, všechno to jsou hadry,ale zas asi adekvátní k jejich věku a délce doby, po kterou to nosí. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
19.1.2023 10:43:45
"nosit kabelku, na které jsou všude znaky LV..."
Tak ta s těmi znaky se mi nikdy nelíbila. Ale jsou kabelky LV jednobarevné, decentní, tam to pozná jen ten, kdo se v tom orientuje. Mně se celkem líbila i šachovnice. ![]() |
| L+ 2m | 114525 |
|
|
19.1.2023 10:39:43
Mariko, dle mého názoru se kvalita značně liší. Je to jako s tím jídlem, jiný výrobek pro Rakousko a Německo, ošizeny pro nás. Prostě dvojí kvalita.
Já už oblečení a boty u nás vůbec nekupuji, nemám nervy to chodit reklamovat nebo zašívat, lepit. Navíc u nás je to prostě drahé. Až na výjimky, sobě si kupují české oblečení Progress a Hannah. Ale běžné sportovní věci, boty, obleky, všechno venku. |
| 77kraska | 132593 |
|
19.1.2023 10:28:34
L, presne tak....vec od Nike nebo Adidas je prakticky neznicitelna, podle mne, kdyz se normalne pouziva a normalne pere...dceri ty tricka a mikiny a hlavne leginy vydrzi leta (je porad stihla a nosi ty veci dlouho)....obleceni treba z HM se casem vytaha, zazmokuje atd. ...teda ani znacka Vans moc nevydrzi a ta je taky brana jako "znacka", ale trika se taky vytahuji a boty se paraji
ja nesnasim, kdyz se veci zacnou parat nebo se jim neco utrhne...spraveni zabira cas, at ho delam ja nebo nejaka provozovna zvlast u legin, ktere dcera casto nosi, jsou ty rozdily mezi znackou a neznackou obrovske |
| Federika | 14090 |
|
|
19.1.2023 10:07:53
Ta moje kamarádka kabelky LV nosí a nějak se k ní i hodí. Jezdíme spolu na dovolenou a i na pláž nosí LV plážovou kabelku
Ale ta je zrovna krásná.Ke mně by se to nehodilo. |
| Federika | 14090 |
|
|
19.1.2023 10:06:58
Ale MK má i hezký kabelky a šaty kde ta značka z toho nekřičí. například mají krásný černý ledvinky, decentní, bez nápisu, jen je tam MK malinký,vyražený v kůži. A šaty úplně bez nápisu, moje oblíbený, mám dvoje,dlouhý a krátký, decentní, ale ne nudný, splývavý, mám je ráda.
A mají sandálky-žabky, v kombinaci jemně zlatá a stříbrná, ty jsem dlouho hledala, nosila jsem celý léto k šatům. |
| L+ 2m | 114525 |
|
|
19.1.2023 10:06:14
Ja se priznam, že jsem nikdy kabelku LV neviděla. Ani na ženě, ani v obchodě.
Je pravda, že já si takových elegantních věci nevšimnou. Je to mimo moji bublinu. |
| monam | 158013 |
|
19.1.2023 10:02:27
Já sama mám oblíbenou jednu řadu adidas, mají pro mě perfektně vyztuženou a odpruženou podrážku a naštěstí jsem je zatím vždy sehnala i v nějaké decentní variantě, kdy tam ta značka není na první pohled vidět. Ale není to totéž co LV nebo MK.
|
| monam | 158013 |
|
19.1.2023 10:00:46
přesně. nosit LV musí být diagnóza.
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.