Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| HelenaPa | 48800 |
|
|
22.10.2017 7:03:37
Na originál kabelku bych třeba i na šetřila. Ale koupit si k nim i autobus, to už fakt nedám
![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
22.10.2017 1:08:47
Áno, človek si všimne, niečo si pomyslí a ak je požiadaný, tak nech aj okomentuje, ale podľa mňa naprostá vačšina z "nefejkových" by povedala niečo v zmysle "kup si radšej neznačkovú než fejk" a pod.
Nie však Aky... Tá sa, samozrejme, musí okamžite a dorazne vymedziť, rýchle utiecť pred hrozbou záplavy nevkusu, vyskočiť na najvyššie miesto (tam už je v bezpečí pred prípadnou fejk tsunami) a odtiaľ bude ostentatívne trúbiť (A MÁVAŤ, PRAVDAŽE...) o faux pas hriechoch. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
22.10.2017 0:38:29
ale aky, já si taky lecčehos všimnu, to je asi normální (u kabelky spíš líbí x nelíbí)...ale asi nejde o to všimnutí, ale o to osobní hodnocení...že něco vnímáme je normální...ale když k tomu pak přidáme prudké osobní hodnocení, které musíme ventilovat ven
, to už může být problém. |
| Inaaa | 119752 |
|
|
22.10.2017 0:36:19
![]() |
| Inaaa | 119752 |
|
|
22.10.2017 0:35:56
SAPA jako Gregorová....když to umíš nosit...
LV fake měla Grossová a snad i Veškrnová.... No jo. Takové maličkosti. Kamarádka jezdí se značkovými kabelkami v MHD, i v norku...auto má v garáži, kdyby něco....ale to si člověk nedá víno, když někam jde... |
| aky | 102722 |
|
|
22.10.2017 0:08:20
...Pro pár lidí asi jo...ale je veľa takých, co si vůbec nevšimnou
Alebo si vsimnu a ako slusne vychovani Ti to nezavesia hned na nos. ![]() |
| aky | 102722 |
|
|
22.10.2017 0:04:15
...samozvaný módní soudce a arbitry, (viď, aky)
To som nevymyslela ja. Takze si nieco o mode pozri a oprav svoje Radio Jerevan. Aj ked chapem, ze najviac jasno maju ti, ktori o tom figu vedia. ![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
21.10.2017 23:55:12
"Tak proč si kdo co kupuje je čistě jeho věc" - no jasně, Kudlo, žejo...ale "filozoficky" se nad tím zamyslet můžu, žejo?
![]() Tak já si třeba kupuju to, co se mi líbí mně...a nač teda i mám prostředky . Nenapadlo mě smát se druhým, že mají nějaké módní faux pas - i když hlavně bych to ani nepoznala...a ani se (teda v reálu) nikdo nesměje mně , nebo teda zatím nesmál a moje některé "módní" kreace teda ... |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
21.10.2017 23:45:09
Tak proč si kdo co kupuje je čistě jeho věc
![]() Třeba se mu ta fejková kabelka líbí a na pravou nemá, no a co? Je to čistě jeho věc a moje zbytečná starost. Pokud bude mít tu kabelku pravou, tak si z toho nesednu na zadek, a pokud falešnou, tak se zase nerozplynu v šoku, jakej je to trapas. (Já bych to patrně ani nepoznala.) Ale musím říct že lidi, kteří slintaj po "značkách" a můžou se z nich přeskočit, případně si hrajou na samozvaný módní soudce a arbitry, (viď, aky) jsou mi mnohem, mnohem nesympatičtější než nějaká chuděra s fejkovou vuittonkou. ![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
21.10.2017 23:38:02
A je také módné faux pas fakt důležité pro život?
Pro pár lidí asi jo...ale je veľa takých, co si vůbec nevšimnou , jakou má kdo značku čeho.Je to prostě o té důležitosti . Pak mě ještě napadá - kupuje si člověk tu určitou věc pro sebe, nebo hlavně pro oči druhých? Jasně je to často i o kvalitě, ale některé ne-značky, ba i fejky jsou prostě dost dobrý. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.