| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 2048  [Dalších 618 >>]
HelenaPa 48800
22.10.2017 7:03:37
Na originál kabelku bych třeba i na šetřila. Ale koupit si k nim i autobus, to už fakt nedám ~;)
kysnutá knedla 99495
22.10.2017 1:08:47
Áno, človek si všimne, niečo si pomyslí a ak je požiadaný, tak nech aj okomentuje, ale podľa mňa naprostá vačšina z "nefejkových" by povedala niečo v zmysle "kup si radšej neznačkovú než fejk" a pod.

Nie však Aky...
Tá sa, samozrejme, musí okamžite a dorazne vymedziť, rýchle utiecť pred hrozbou záplavy nevkusu, vyskočiť na najvyššie miesto (tam už je v bezpečí pred prípadnou fejk tsunami) a odtiaľ bude ostentatívne trúbiť (A MÁVAŤ, PRAVDAŽE...) o faux pas hriechoch.
Pam-pela 97353
22.10.2017 0:38:29
ale aky, já si taky lecčehos všimnu, to je asi normální (u kabelky spíš líbí x nelíbí)...ale asi nejde o to všimnutí, ale o to osobní hodnocení...že něco vnímáme je normální...ale když k tomu pak přidáme prudké osobní hodnocení, které musíme ventilovat ven ~;), to už může být problém.
Inaaa 119752
22.10.2017 0:36:19
:-)
Inaaa 119752
22.10.2017 0:35:56
SAPA jako Gregorová....když to umíš nosit...

LV fake měla Grossová a snad i Veškrnová....

No jo. Takové maličkosti.

Kamarádka jezdí se značkovými kabelkami v MHD, i v norku...auto má v garáži, kdyby něco....ale to si člověk nedá víno, když někam jde...
aky 102722
22.10.2017 0:08:20
...Pro pár lidí asi jo...ale je veľa takých, co si vůbec nevšimnou

Alebo si vsimnu a ako slusne vychovani Ti to nezavesia hned na nos. ~3~
aky 102722
22.10.2017 0:04:15
...samozvaný módní soudce a arbitry, (viď, aky)

To som nevymyslela ja. Takze si nieco o mode pozri a oprav svoje Radio Jerevan. Aj ked chapem, ze najviac jasno maju ti, ktori o tom figu vedia.~3~
Pam-pela 97353
21.10.2017 23:55:12
"Tak proč si kdo co kupuje je čistě jeho věc" - no jasně, Kudlo, žejo...ale "filozoficky" se nad tím zamyslet můžu, žejo? ~;)

Tak já si třeba kupuju to, co se mi líbí mně...a nač teda i mám prostředky :-).
Nenapadlo mě smát se druhým, že mají nějaké módní faux pas - i když hlavně bych to ani nepoznala...a ani se (teda v reálu) nikdo nesměje mně :-), nebo teda zatím nesmál ~:-D a moje některé "módní" kreace teda ~:-D...
Kudla2 58452
21.10.2017 23:45:09
Tak proč si kdo co kupuje je čistě jeho věc ~d~

Třeba se mu ta fejková kabelka líbí a na pravou nemá, no a co? Je to čistě jeho věc a moje zbytečná starost. Pokud bude mít tu kabelku pravou, tak si z toho nesednu na zadek, a pokud falešnou, tak se zase nerozplynu v šoku, jakej je to trapas. (Já bych to patrně ani nepoznala.)

Ale musím říct že lidi, kteří slintaj po "značkách" a můžou se z nich přeskočit, případně si hrajou na samozvaný módní soudce a arbitry, (viď, aky) jsou mi mnohem, mnohem nesympatičtější než nějaká chuděra s fejkovou vuittonkou. ~3~
Pam-pela 97353
21.10.2017 23:38:02
A je také módné faux pas fakt důležité pro život?
Pro pár lidí asi jo...ale je veľa takých, co si vůbec nevšimnou ~:-D, jakou má kdo značku čeho.
Je to prostě o té důležitosti .

Pak mě ještě napadá - kupuje si člověk tu určitou věc pro sebe, nebo hlavně pro oči druhých? Jasně je to často i o kvalitě, ale některé ne-značky, ba i fejky jsou prostě dost dobrý.

[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 2048  [Dalších 618 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.