Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fren | 117315 |
|
21.10.2017 21:21:27
Sedmi,světové značky kabelek tak nějak eviduju,jaké to jsou a tím to taky končí; ale třeba někdy jak je tu diskuse o jakýchsi značkách bot a já pak dojdu k poznání,že ty jsem vlastně měla a byly to ve skutečnosti pěkný křusky; u bot se ve značkách vůbec neorientuju a jde mi hlavně o pohodlí a pak až tedy zohlednuji někdy i cenu,ale to pohodlí především dnes už u všeho.
Je to ted krásný věk a super živ.etapa,jak může být a taky je člověk v tomto zcela nad věcí,ale mě vlastně modní výstřelky nikdy moc nezajímaly a přesto jsem si nikdy nepřipadala a ani nebyla kvůlivá toho jako nějaký looser,spíš naopak - většinu úsměv v tváři nebo rovnoou smích a to se lidem líbilo nejvíc. |
| 77kraska | 132593 |
|
21.10.2017 21:20:24
aky, vubec jsi to nepochopila
potrebuju tasku na chalupu, stara se mi roztrhala - jdu ji koupit do trznice, kde stoji par stovek - vyberu si podle tvaru, kapes, velikosti, barvy, aby se pohodlne vesla do kufru auta a mohla se zmazat - nejakou koupim a ani netusim, ze kupuju fejk ....to byla cela moje uvaha |
| aky | 102722 |
|
|
21.10.2017 21:17:51
... jezdeni na chalupu, abych ji mohla umazat od travy a mackat v kufru auta, tak proste pujdu do holesovicky trznice a nakou si koupim a ani nebudu vedet, jestli to je fejk, protoze neznam vsechny originaly
Ty musis mat na chalupu znackovu kabelku a ked si ju nechces znicit, tak si kupis fejk? Alebo co je toto za myslienkovy konstrukt. ![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
21.10.2017 21:14:36
Fren, mne to prijde OK
|
| Fren | 117315 |
|
21.10.2017 21:13:33
já mám DG a Pradu kabelky z Turecka a kosmetickou taštičku od LV odtamtéž,heč,už je tomu několik let,všechny furt funkční,nikde nic neleze,ani se nepáře a až mě přestanou bavit,tak je s lehkým srdcem vyhodím bo parády jsem už s nima nadělala dosti - a mám k nim dokonce i to skvělé auto,takže určitě lidi podobné J.a.s. či kdo to tady psal,vůbec nebudou na pochybách,až mě s nima uvidí vystupovat z auta
A dobře takovým tak!! |
| 77kraska | 132593 |
|
21.10.2017 21:13:30
Fren, mne to taky prijde legracni, tak ma proste nekdo bilou kabelku s pismenkama ABCD misto aby byla hneda s LV
sveho casu mela tu bilou i pani Grossova mne to sileni se znackama a fejkama prijde legracni, tim zije moje 12 leta dcera ja kdyz budu potrebovat tasku na jezdeni na chalupu, abych ji mohla umazat od travy a mackat v kufru auta, tak proste pujdu do holesovicky trznice a nakou si koupim a ani nebudu vedet, jestli to je fejk, protoze neznam vsechny originaly |
| aky | 102722 |
|
|
21.10.2017 21:11:57
...neni většího prohřešku a větší hlouposti než špatně zadané téma
Dalsia zo skupiny ""milujem fejky"", ktora nepochopila, co som napisala. ![]() |
| Fren | 117315 |
|
21.10.2017 21:08:02
a proč ne? Aby si taková beruška a J.a.s. a podobné nemohly náhodou myslet,že máš fejk,když přitom nevystupuješ z dostatečně vytuněnýho bmw či bentleje?
|
| aky | 102722 |
|
|
21.10.2017 21:06:11
...Aky, treba nekdo se naucil, ze "mlceti zlato".
Fejkova kabelka je jedno z najvacsich modnych faux pas. Rada tuto informaciu podam dalej, mozno sa tu vyskytuju aj diskutujuce, ktorym zalezi na tom, ako posobia na okolie. A zvysok sa tu moze pokojne potlapkavat po pleci ako uzasne je byt bez vkusu nad vecou a citit sa vdaka tejto diskusii o uzasnom fejku kvalitnejsim clovekom s hodnotami. ![]() |
| Cimbur | 64764 |
|
|
21.10.2017 21:04:58
Mě dovezl manžel z Číny fejkovou Dolce Gabanna, hezkou, stydím se ji nosit.
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.