| Katka. | 13699 |
|
|
15.9.2022 11:28:12
Nosím bílé zlato a stříbro.
Mám na krku jeden řetízek, který sundám jen na čištění a stejně tak náušnice. Na ruce nosím náramky buď bižuterii nebo minerály. Žluté zlato se mi líbí, ale nenosím. Přijďte mi to takové důchodcovské 🤔🤷♀️ |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 11:14:54
Inko, i z Oriflame jsem kdysi dávno dostala, ty bývají myslím dokonce pozlacené, a zčernalo mi to úplně do černa, přestože to bylo šetrně uložené a zřídka nošené.
Mně to přijde jako finančně těžce nevýhodný nákup, ale jak jsem psala, jestli někomu nevadí krátkodobé použití, užít si takovou ozdůbku může. Pro mladé dívky, které mění vkus jako počasí, je to určitě volba, stejně jako sezónní hadříky. Ty máš možná něco s kvalitnější povrchovou úpravou ... |
| susu. | 129001 |
|
15.9.2022 10:52:18
Mám stejnou zkušenost, jak to není pravý kov, rychle to černá nebo se odírá. Mně to pak hodně mrzí, pokud se mi daná věc svým provedením líbila.
Bižu mi teda nevadí, ale tohle mě na ní hodně štve. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
15.9.2022 10:51:20
Mám takový různý z Oriflame a vypadaj pořád hezky.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 10:48:02
Muumi, myslím, že hezky to bude vypadat velmi krátce, tyhle šmuky rychle zčernají.
Ale jako krátkodobá sezónní ozdoba to asi posloužit může. A třeba tady nabízejí pecky do uší po 1ks: https://zlatnictvinb.cz/zlate-nausnice-pecky-s-opalem-au0853-1-kus Možná bys našla i další nabídky. |
| Muumi | 41406 |
|
15.9.2022 10:37:35
Dík, to mě nenapadlo. Mrknu do řetězce:) Pokud to bude vypadat hezky, klidně koupím, já si celkem můžu dát do ucha i rezavý hřebík, mně to nevadí.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
15.9.2022 10:34:04
Ale jednou, jednou budu stará dáma, co se nazdobí, ráno si dá kafíčko na náměstí, pak dojde na výstavu, pak si dá ve městě decku bílého... A vyvětrám krokodýlí kabelku po babičce. (Kambalo, kde jsi? Neměla bych chudáka krokodýla promazat olejem - olivovým?)
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
15.9.2022 10:31:18
sadičky třeba deseti minináušnic na 1 ucho prodávají v těch řetězcích HaM, CaA, ale co je to za kov a kvalitu, netuším.
Jednu dobu jsem nosila nahoře na uchu kus "potrubí" spojeného jemným řetízkem s pecičkou ve spodní dírce. Ale tehdy mi nevadilo, že když ležím na boku, trochu mě to tlačí. Nějak moc nesnesu nic, co by mě tlačilo, nebo píchalo, nebo se zadrhávalo do svetru, když ho sundavám. Nechápu, jak se dřív mohly nosit klipsny, babička jich měla hromadu. Ani neunesu větší visací náušnice. Asi je normální tyhle věci střídat, nebo večer vyndat, ale u mě to nefunguje, vždy se mi kus ztratí, ráno nemám čas to řešit a když se chci někam vyladit, dělám to v poklusu při oblíkání celé rodiny, takže střídám tak 2-3 šperky a vždy je nosím delší dobu. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 10:30:21
"bez 5 děr v uchu bych to nebyla já..."
Když si je člověk v pokročile dospělém věku takhle jistý, v čem se cítí sám sebou, tak je to asi v pořádku ![]() |
| Muumi | 41406 |
|
15.9.2022 10:10:10
No a nedají se po jednom koupit v těch piercing studiích? Já si právě pořád nechávám ty původní, že se mi nic moc nelíbí. A hlavně bych potřebovala jinak vyřešenou tu zadní stranu, abych tam neměla tolik "železa". Přemýšlela jsem, jestli by se tam nedaly dát piercingy do nosu, ty jsou podle mě šroubovací a dole placaté.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.