Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.5.2022 18:04:33
Půlko, v oceli to také nabízejí, ceny řádově nižší, téměř lidové.
Já to odněkud znám, myslím, že mají (měli?) prodejnu v Karlových Varech. Není to škaredé, ale kdybych měla utratit majlant za ozdobu, zrovna toto bych si nevybrala. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
7.5.2022 18:03:22
Nemám, moc se mi nelíbí, mám radsi Oilili,to je ještě víc cirkusácký, to mám na léto. V zimě kožený nebo baťoh.
|
| K_at | 121378 |
|
7.5.2022 17:50:04
Saam, tak jednak jsi v jiné bublině. A jo, MK je trochu statusová věc. Ač teda tomu taky nerozumím. Já bych si nekoupila asi nic, z čeho je patrná značka na 1.pohled. Ne že bych si kupovala kabelky, natož značkové.
|
| Saamajna | 115449 |
|
7.5.2022 17:41:13
Sedmi,
Ty v tom outletu (primo MK) jsou taky originaly, o tom zadna. A daji se opravdu levneji i poruznu jinde koupit, tak nechapu, proc to ma byt "luxusnost". Ja bych se s ni citila fakt divne, uz nejsem pubertacka. ![]() Znacky nejsou na ukazovani, aspon v me bubline ne. A kabelky od MK jen rvou "koukejte, mam na sobe MK!". ![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 16:17:35
ja jsem si ji kdysi koupila na e-bay za polovicni cenu...ale neni falesna, prisla v original baleni se vsemi potvrzenimi
|
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 16:15:27
nevim, jestli jsou luxusni....spis se to uz stava beznou kabelkou, podle toho, kolik jich v Praze vidim....driv byla urcite luxusni
|
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 16:14:43
ja mam jednu crossbody Michael Kors cernou jednoduchou malinkou a ta mi cirkusacka neprijde
ale takove ty, co z nich visi zlata pismena MK a jeste dalsi cingrlatka, ty mi trochu cirkusacke prijdou |
| Saamajna | 115449 |
|
7.5.2022 15:20:49
Plati znacka Michael Kors v Cechach za luxusni kabelku?
Ve vedlejsim gymplu je pred par lety nosily pubertacky do skoly misto aktovky, takze je mam v kategorii "radoby". Mozna to je blizkosti outletu, tam jsou za normalni ceny.. Osobne se mi nelibi, prijdou mi cirkusacky. Ale jsem typ na shopping bag, takze velka jednobarevna, na rameno, s dlouhyma uchama. Za leta ruzny barvy a materialy. Kuze, canvas, plastik, polyester, bavlna... Aktualne nosim jednu tmave modrou, polyester, koupenou pred 25 lety, ucha se bohuzel zacinaji prodirat, tak ji musim vyhodit. No a jinak ted uz dyl nosim Fjällräven Kånken rucksack, v kralovske modri. Prehozenej pres jedno rameno, normalne na zadech jsem ho za tech par let jeste nemela .Co je genialni - prednedavnem v Lidlu koupenej "kabelkovej organizator", ten je fakt vybornej. S nim zvladam i v batohu rychle najit vsechno co potrebuju, bez dlouhyho prehrabovani se. |
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 14:57:16
ja jsem na ceny nekoukala, ale obecne bych do draheho sperku penize nedala...mame spoustu sperku v rodine po babickach v suplikach a myslim, ze to staci
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
7.5.2022 14:54:52
Pro mě je to taky úplně v jiné cenové kategorii, ale z oceli místo ze zlata by to asi bylo hodně levnější.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.