| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 2048  [Dalších 1608 >>]
Stará husa 154854
7.5.2022 11:13:46
77kásko, mně ani trvalá od maštění vlasů nepomohla. A maminka měla suché vlasy, občas si je myla vaječným žloutkem. A taky mi tvrdila, že se mi vlasy budou ještě víc mastit, když si je budu umývat častěji a že si podráždim pokožku hlavy. Protože jsem byla poslušná holčička, tak jsem trpěla. Pak jsem se jednou naštvala a vlasy si umyla a byla to úleva. Už jsem se nemusela za svůj vzhled tak stydět. Zas to byla otrava se s tím crcat.
77kraska 132593
7.5.2022 11:13:16
Yuki, to jsou asi nejake pozustatky z doby, kdy v budovach bylo chladno nebo vecer se uz netopilo nebo nevim

nebylo to vzdycky tak, ze kazdy mel vodovod a teplou vodu neustale a sprchu nebo vanu....jeste na konci 80. let jsem bydlela v podnajmu v byte bez vody v kuchyni...a do vany se voda hrala v hrnci na sporaku a vlevala se do vany...to si pak clovek rozmyslel, jestli si bude myt vlasy a jak casto
Yuki 00,03,07 49504
7.5.2022 11:10:09
Huso, stejný přístup k vlasům měla a vlastně má i moje maminka, jednou za týden maximálně, v pubertě dost hrůza, od 18 na kolejích, viděla jsem, že to jiný holky dělají jinak, tak jsem to taky změnila, konečně

maminka si dodneška neumyje vlasy třeba při nachlazení, dokud jí není opravdu dobře, když jsem byla ke konci těhotenství a blížil se porod, tak mi několikrát opakovala, že v porodnici se vlasy umývat vůbec nesmí, jim za to doktor vynadal a některá potom měla horečku
77kraska 132593
7.5.2022 11:09:44
Ropucho, ted se mi uz nemasti vubec, ale jako pubertacce se mi mastily hodne....ted spis zplihnou a jsou celkove divne
77kraska 132593
7.5.2022 11:08:49
Ropucho, ja se hlavne snazim, aby na mem vzhledu nic neupoutalo, aby tam nebyla zadna vyjimecnost....je zbytecne, aby si mne lidi vsimli a zapamatovali nebo si podvedome rekli, ze jsem necim divna...uz tak si mne lidi kdoviproc pamatuji

na mlade stihle holce se snese nejaky ulet, takove muze sluset i punkovy uces

u damy v letech natoz s kily navic (mam tak 20 kg navic) uz je nutna umerenost

pokud ovsem dama nema nejaky vyrazny styl, ve kterem chodi denne a patri to k ni a v tom stylu ma kvalitni veci ...jako treba ta zminena Kveta Fialova
anemon 100064
7.5.2022 11:06:49
Rose - neměla jsem ani tušení, teď ale nutně potřebuji minipravítko 🌹
Ropucha + 2 120300
7.5.2022 11:04:54
77krasko, mně se tedy vlasy nijak zvlášť nemastí, spíš naopak, ale nepamatuji, že bych si je myla jen v neděli večer. Myla jsem si je podle chuti a potřeby.
77kraska 132593
7.5.2022 11:03:07
matky mastne vlasy nemely, protoze mely trvalou...jednou tydne si je umyly, natocily na natacky, rozmotaly, doupravily a potom tak chodily cely tyden...holky bez trvale mely po tydnu nemyti vlasy silene mastne, tak nakonec taky skoncily s trvalou nebo ostrihane nakratko

asi nikoho nenapadlo, ze by holka mohla mit dlouhe vlasy bez trvale, ktere si bude myt jednou za dva nebo tri dny
Ropucha + 2 120300
7.5.2022 11:02:40
Valkýro, vlasy mám také dlouhé, husté a světlé, připadám si díky nim nápadná až až, i v teplákách a bez zdobení :-)
Lei 37503
7.5.2022 11:01:09
Nosím náramky, korálkové. Mám letní, zimní...náušnice taky bižu. Na krk většinou nic. Na plesy mám štras. Miluju ty odlesky a jak to háže prasátka :-).
Zlato a diamanty nenosím a nemám, vyjma par kousků od rodičů, které jsem dostala v mládí a mám je v krabičce, rozhodla jsem se nepodporovat těžbu drahých kovů kvůli své marnivosti :-).
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 2048  [Dalších 1608 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.