Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 10:59:43
HUso, kdyz vypravim dceri, ze vlasy jsme si myly jen v nedeli vecer, tak to nechape...ja to uprimne receno taky nechapu...porad nam rikali, ze castejsi myti zpusobi vetsi masteni vlasu, ale podle mne to je nesmysl
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.5.2022 10:59:15
"proste 80. a 90. leta uz byly"
77krasko, přesně tak. A mládí, které unese experimenty, už také bylo ![]() Jak píšeš, dbám na čistou siluetu, uměřenou barevnost, necítím se jako rozevlátý hippie ani jako zámožná lady, ale zase ani jako usedlá tetka, takže něco přiměřeně důstojného mezi tím ![]() No a mimo civilizaci tepláky a outdoor, k tomu mě dovedly lockdowny a pes ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
7.5.2022 10:56:55
Valkýro, vlasy si myji obden od svých cca 18 let. Předtím mi maminka tvrdila, že se vlasy nesmí mýt častěji než jednou týdně, bylo to strašné. Používala jsem suchý šampon, ale i tak jsem měla mastné vlasy. Pak jsem se vzbouřila a přestala maminku poslouchat. Úprava vlasů mě vždycky nesmírně štvala. Musela jsem dbát na dobrý střih, u každého mytí tužidlo a balzám, jinak mi vlasy elektrizovaly, vyfoukat v předklonu a upravit kulmou, potom nalakovat, aby hned nezplihly. Nenosit čepice. Furt něco. Vždycky jsem záviděla lidem s pěknými vlasy, které si mohli jen učesat a jít a vždycky vypadali dobře. Já ani nemohla jet někam, kde se nedaly umýt vlasy. Furt jsem musela myslet na vlasy. Štvalo mě to nesmírně.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
7.5.2022 10:56:08
doma nenosím vůbec nic, všechno zlato i hodinky jdou pryč hned po návratu z práce
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
7.5.2022 10:55:00
Ne, úplně mi stačí snubní prstýnek, řetízek s přívěskem a hodinky, to je povinná výbava, bez ní se necítím dobře
ale nic nepotřebuju výjimečně si vezmu jiný řetízek nebo prstýnek navíc, dvakrát za rok náušnice, ale nic velkýho |
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 10:49:29
...taky nic rozevlateho ani cipateho...vsechno musi mit tvar a jasnou siluetu
proste 80. a 90. leta uz byly |
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 10:48:03
Val, ja jsem uplne prehodnotila svuj vzhled...z blondyny jsem se stala hnedovlasou, hlavne dbam, abych nemela odrosty a aby melo mikado nejaky tvar....a taky abych si vlasy casteji myla
nic vicebarevneho, nic napadneho, nic zdobeneho...nic na prvni pohled rukodelneho |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.5.2022 10:43:08
Huso, prstýnky mi také začaly vadit.
Jak se mi narodily děti, dělám prakticky pořád něco rukama, nesčetněkrát denně ruce máčím ve vodě, prstýnky by mi jen překážely. Potřebuji "pracovní" ruce, s krátkými nehty a bez ozdob. Prstýnky nosím do společnosti, mám jich sbírku, tak se je snažím postupně prostřídat. Vždy nosím jen jeden, více najednou se mi nelíbí. |
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 10:41:02
magrato, je to vsechno hezky, ale ja bych si to nevzala
|
| Stará husa | 154854 |
|
7.5.2022 10:31:22
Bižuterii jsem nosila jako mladá. Nedokázala jsem si představit, že vyjdu bez něčeho na krku, bez prstýnků. Náušnice jsem tedy musela mít zlaté nebo stříbrné, jinak mi hnisaly dírky. Ale pak do nich přestali dávat nikl a už můžu nosit i bižuterní náušnice. Co jsem nikdy neměla ráda, byly náramky, překážely mi. Ale i ty jsem občas nosila. Nápadné pásky jsem taky milovala. Šátky na krk ne, mám ráda volný krk. Ještě kolem padesátky jsem si kupovala vždycky na dovolené nějakou ozdobu, nosila jsem i náramky na nohu. Pak mě to postupně přešlo. Nejdřív mi začaly vadit prstýnky, tak jsem je přestala nosit, postupně náhrdelníky i náušnice. Dnes nosím jen zlatý řetízek na krk s měsíčním znamením a zlaté náušnice. Mám to na sobě stabilně, vůbec to nesundávám. V šuplíku se mi válí spousta bižuterie, ale asi už to na sebe nikdy nevezmu, nějak jsem k tomu získala odpor.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.