| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 2048  [Dalších 1578 >>]
Ropucha + 2 120300
7.5.2022 9:10:34
77krasko, ano, také mi vyhovuje jednoduchý, čistý vzhled, také nosím téměř výhradně jednobarevné kusy oblečení.
Černou už začínám opouštět, začínám v ní vypadat smrtkovitě, ale nosím hodně modrou a šedou plus tu a tam něco výraznějšího jako červená, žlutá ... Když k tomu přidám vzorovaný šátek a výrazné brýle, přijde mi to až až.
magrata1 95172
7.5.2022 9:09:32
A tyhle náramky a brože jsem dělala já. Nemám ty věci nafocené, dělám i přívěšky

Pruhovaná 64704
7.5.2022 9:00:47
Ten hmyz chci! Kde se dá získat? A z čeho je?
Bouřka 7675
7.5.2022 8:52:05
magrato, to je pěkné (teda až na tu "vagínu" ~t~, ta mě moc neoslovila). Ale musí to nosit někdo, komu to sedne, což je málokdo. Já určitě ne, ale vidět to, tak se pokochám.
angrešt 114837
7.5.2022 8:50:35
Tak to záleží, co přesně řadíš pod bižuterii. Pokud bižuterii ve smyslu víceméně náhrady šperků z drahých kovů a drahých kamenů levným kovem a sklem či polodrahokamy, tak tu nenosím. Levné kovy nesnesu na kůži a tenhle typ bižuterie se mi obecně ani nelíbí.

Pokud myslíš řemeslnou bižuterii (nebo jak se to česky správně říká, prostě analogie bijouterie artisanale), kdy to není "náhrada", ale vysloveně úmyslně vytvořený doplněk, který schválně používá jiný materiál, tak to někdy nosím. Třeba dřevěné náušnice, kožené či látkové brože... no a pak nosím různé věci na koženém řemínku, které jsem si kdysi vyrobila a mám k nim citový vztah :) Vyřezávaný list, z mramoru vybroušené srdíčko, ze dřeva vyřezaný sv. Jiří zabíjející draka... a tak. To nosím v takovém tom běžném dění, do práce a tak.

Pro lepší příležitosti nosím šperky, mám víceméně převážně staré, jak nějaké v rodině předávané, tak i koupené ve starožitnictví.

Bouřka 7675
7.5.2022 8:46:56
Hmm, možná bych si mohla pořídit něco pájeného s minerálem, dřív to na mně bylo moc masivní, ale teď už by to asi šlo ~5~
magrata1 95172
7.5.2022 8:46:38
Miluju výrazné doplňky. Mám pár ručně vyrobených rozličnými technikami, něco i vlastního. Až napíšu diplomku (moje mantra), mám v plánu si vyrobit pár "monumentů". Tady pár věcí, co se mi líbí.

Ropucha + 2 120300
7.5.2022 8:39:26
Šátky miluji, ale nenosím žádné luxusní, jen obyčejné z řetězců, takové ty omotávací z lehké látky nosím od podzimu do jara každodenně.
Bouřka 7675
7.5.2022 8:38:49
A to já bych nějaký šutr nosila, ale donuty asi ne. Nic proti nim, jsou pěkné, ale sluší mi spíš protáhlé tvary.Mívala jsem pěkný sloupkovitý krystal už nevím čeho, bohužel se zlomil.
77kraska 132593
7.5.2022 8:32:58
Val, pardon, ale prijde...je to moc velky a barevny

ja jsem taky odestarla jinam - jako Ropucha, tedy urcite jinam nez Ropucha vzhledem k me vaze...neodestarla jsem do Kvety Fialove, stihle etericke v batikovanych satech s kameny na krku

odestarla jsem do nevim ceho, ale nosim jen jednobarevne veci, prevlada cerna a seda, v teplejsich mesicich to rozbiju treba cervenou bundou nebo zelenym trickem, spis se snazim o nenapadny upraveny vzhled, aby nikde nic netrcelo a neupoutavalo pozornost

jdu ven a pak se zase pripojim, zajimava debata
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 2048  [Dalších 1578 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.