Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bouřka | 7675 |
|
|
7.5.2022 8:00:22
Šátky mám taky, někde jich bude celá taška,nosím jen jeden bavlněný na zateplení krku venku.
|
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 7:59:37
Val, libi si bizuterie a vidam i moc hezke kousky v obchodech a treba na DesignBloku....ale nejak se to ke mne uz nehodi, prijde mi ze ta hravost uz k memu veku nejde
ale na rodicaku mela tridni ucitelka elegantni stribrny kruh s nejakymi bimbatky...na tmavomodrych satech...a vypadalo to dobre, pani meho veku a me postavy |
| 77kraska | 132593 |
|
7.5.2022 7:56:45
taky jsem driv nosila vsechno mozne, v usich, na krku, ve vlasech...taky velka zajimave pasky
ted nenosim vubec nic, ani nic jemneho navic mam sbirku satku a nosila jsem je denne....ted uz taky nenosim vlastne chci dlouho zalozit tema, co ted nosit do kancelare...nejak ted vubec nevim |
| Bouřka | 7675 |
|
|
7.5.2022 7:56:25
To je pěkné. Mně se podobné výrazné kousky líbí, ale nikdy mi moc nešly a asi mi nepůjdou ani teď, pořád mám spíš užší krk a ramena a divně to na mně visí. Pokud jde o náhrdelníky musím teprv přijít na to, co mi sluší se zralejším věkem a proporcema. Asi to furt budou spíš přívesky do výstřihu, akorát už budu potřebovat výraznější přívěsek. Mívala jsem ráda korále blízko ke krku, ale s tím je konec. Taky jsem korálkovala, už dlouho mě svrbí prsty, ale furt mám obavy vytáhnout své zásoby, moc lákavé pro nenechavé packy
A láká mě teď spíš korálková výšivka. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.5.2022 7:49:33
Už ne.
Nosila jsem hodně v mládí, ve středoškolských letech jsme se s různými cetkami vyblbly, to byl konec osmdesátých let a móda nápadných ozdob. Nosila jsem všechno možné i nemožné, náušnice, náhrdelníky, náramky, čelenky ... Pak i v mladé dospělosti jsem nosila různé náhrdelníky a náušnice, nosila jsem i ozdoby, co mi vyrobily malé děti. S přibývajícím věkem jsem to opustila, postupně se mi to přestávalo líbit a dneska už si myslím, že se to na mě vyloženě nehodí. Nosím jen velmi minimalisticky zlato, stříbro, případně chirurgickou ocel. Výjimečně v létě vytáhnu něco typu náramek z mušlí. Ale na kabáty a saka někdy připínám brože. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
7.5.2022 7:27:47
Už ne. Mívala jsem hlavně velkou sbírku naušnic. Přestala jsem to nosit, když se mi narodily děti, pro které podobné věci byly pochopitelně neodolatelné. Časem byly schované věci objeveny a dostaly notně na frak
Takže mi skoro nic nezbylo, subtilnější věci mi i přestaly k nabraným kilům slušet. Ale mám v úmyslu si něco málo zase pomalu pořídit. Uši si teda dost odvykly, dostala jsem něco od manžela k Vánocům, ale vydržím akorát pár hodin. |
| Stará husa | 154854 |
|
6.5.2022 18:33:06
TaJ, to já taky. Ale na jaro a podzim mám černou koženkovou bundu a teď nosím dzisku. V létě svetřík na zapínání. Sako už taky žádné nevlastním. Ale přemýšlela jsem o tom, zda si nekoupit sako z teplákoviny, viděla jsem to na Tchibu a vypadalo to pohodlně.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
6.5.2022 18:30:56
Jinak já mám i takový flausovy černý kabát, lehce projmuty,kousek nad kolena, je na zip a má právě i kapuci, vyloženě jsem tenkrát sháněla s kapucí 🙂
|
| TaJ | 81121 |
|
|
6.5.2022 18:28:28
Evelyn, já jsem spíš sportovní typ a většinu roku nosím džíny a k nim tričko, nebo nějaký svetřík, takže k tomu je bunda ok...v létě nosím bermudy a tričko a nebo sukni s tričkem. Já třeba vůbec nemám žádné sako, nebo podobné kousky.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
6.5.2022 18:15:37
Bundy s kapucí do města vůbec nenosím.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.