| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 2048  [Dalších 1278 >>]
kachna_ 144932
29.4.2020 13:56:40
Nosím granátovou podkovičku, ale léčivou sílu jí nepřisuzuju.
janna001 59890
29.4.2020 11:22:51
Náramky z minerálů nosím. Nevím, jestli mají léčivou sílu. Nicméně některé minerály na mě působí. Všimla jsem si toho nedávno, prohrabávala jsem se v obchůdku hromádkou různých náramků z minerálů a z jednoho mě jako by brněla ruka. Byl to příjemný pocit, koupila jsem si ho - je to hematit. Všimla jsem si, že když někdy nejsem ve své kůži a mám roztěkané myšlenky, s tímhle náramkem se snáz v práci soustředím. Pak mám ještě náramek z křišťálu a růženínu a ten ve mě povzbuzuje uvolněnost a pohodu.
Grainne 67561
29.4.2020 10:47:00
Marko, ano, jistě, v těch emocích je ta síla, která nás ovlivňuje.

...a díky~x~
Grainne 67561
29.4.2020 10:45:29
Epepe, chápu...tady taky byly i další okolnosti, stejně tvrdé a bolestné, jako úmrtí samo. Hledám nějaké propojení~s~
Marika Letní 140743
29.4.2020 10:23:46
Pampelo i kdyby to byl pravý jantar, tak jednou to má být na zuby, pak zas na klíšťata? Jestli někdo nechce vidět, že sedá na lep výmyslům, tak ať holt platí.
Marika Letní 140743
29.4.2020 10:21:35
Graine já zase šla na státnice se šátkem po babičce... síla není (podle mě tedy) v těch věcech, ale v emocích, které se mi vybaví při vzpomínce na osobu, které patřily. Drž se. ~x~
Epepe 89236
29.4.2020 10:17:17
Grainne, to mi připomíná, jak mi před pěti lety zemřela milovaná babička, za poměrně divokých okolností. Děda, starý praktik, bezvěrec a komouš odmítl pohřeb. Já chodila měsíc s krkem v límci, nemohla jsem se hnout (ale já na to při stresu trpím). Nakonec jsem si v zájmu zachování duševního zdraví prosadila přes nesouhlas zbytku rodiny alespoň neformální rozloučení - při ukládání urny. Sešla se rodina, svolala jsem i tu širší. A druhý den krk zázrakem pustil.

To je jen vzpomínka, držím palce!
Grainne 67561
29.4.2020 9:11:34
V nějaké přímé účinky nevěřím, ale obecně věřím v "sílu předmětů", které ovlivňují psychiku a tedy i zdraví.
Z lásky darované, s nadšením dělané, nesoucí krásné vzpomínky...jako by v nich byla jistá pozitivní energie, ochranná moc, cokoliv, o co se můžeme "opřít". Taky naopak.

Momentálně nosím ve smutku šátky od maminky~s~, pomáhá mi to při bolestech hlavy a krční páteře. Na tyhle bolístky normálně netrpím a šátky okolo krku jsem nikdy nenosila.
Epepe 89236
29.4.2020 8:53:32
Jako placebo určitě. Ač mám exaktní vzdělání tak mi mnohokrát pomohly, podobně jako talisman.
Pam-pela 97353
28.4.2020 22:39:21
Marko, máme pravý jantar jako dětské korálky, máme k tomu i certifikáty. Je to od malé firmy, co si to přímo dováží...s atesty.
A nějak se to dá tuším i vyzkoumat, plast plave a jantar se potopí, nebo obráceně, nezkoušela jsem to.

Než jsem je objednala, zhlédla jsem "dva táty", kde se dušovali, že to jejich dcerkám pomohlo při růstu zoubků. Je fakt, že naše malá vnučka se zuby problém neměla a teď mě napadá, že bych mohla daroavt ještě menší vnučce, každý zub hrozně obrečí, tam by se to poznalo.

Ty jantarové korálky pro děti jsou krásné, citronové, medové, různobarevné...a někdy se k dnim přikládají další barevné nejantarové kamínky.
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 2048  [Dalších 1278 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.