| Lenka | 
| • | 
 16.7.2007 14:49:57 
u nás máme pinďulu nebo pimpulu :-) 
 | 
| dj.giovanni | 
| • | 
 30.6.2007 1:23:08 
Markéta: 
no to máš sice pravdu ale vzadu je to i jinak, např. prdelka a k tomu předeček sice odpovídá al eje to nejen vpředu ale i uvnbitř takže je to poněkud komplikovanější a předeček to úplně nevystihuje ale jen kamufluje  | 
| Markéta | 
| • | 
 26.6.2007 0:49:55 
Tak mi říkáme předeček. Logicky: vzadu je zadeček, vpředu je předeček. 
 | 
| dj.giovanni | 
| • | 
 26.5.2007 20:18:01 
J.Kudrnáč:Beetles 
Doporučuji tuto knížku, podobná tady ještě nevyšla - skvělý román o dospívání, kde je zakomponováno všechno, neotřelým způsobem. Včetně jedné nenápadné protikuřácké kapitoly. A může se stát, že jednou budou vaše děti stále přemýšlet nad velikostí penisu či ňader/platí to i pro ně/ - a pak si jen počtou v Beetles a bude mít navždy klid. Navíc je to docela sranda, o dospívání v šedesátých letech. Mají to v Luxoru na Václaváku nebo na netu přes Kosmas, i v knihovnách. Tady je jeden odstavec na ulázku: Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho penis důležitější než on sám. Touží dívky po velkém penisu nebo spíš po pořádném chlapovi? Jak může mít velikost penisu vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat?  | 
| žanika | 15305 | 
| 
 | 
 14.5.2007 11:58:25 
my máme penýsek. No a tak už i došlo, že ten starší sám přišel na to, že když on má malý penýsek, tak až bude velký tatínek už bude mít velký penis:-) Holčičku nemáme! 
 | 
| Eva | 
| • | 
 1.5.2007 12:39:39 
Já tomu říkám pindík. Holčičku nemáme, ale pamatuju si, že když sem byla malá tak tomu moje mamka říkala cikulka mamka je ze slovenska...asi od slova cikat česky čůrat tak nevím jak by zněl český překlad čůralka heheh. 
 | 
| Jana + 3 rošťáci | 62541 | 
| 
 | 
 27.3.2007 11:21:14 
 | 
| debili | 
| • | 
 25.3.2007 17:05:12 
curak je stencl! 
 | 
| Jojina | 62049 | 
| 
 | 
 20.3.2007 10:21:36 
My tomu říkáme pindík. 
 | 
| Loreena | 
| • | 
 12.3.2007 11:39:13 
Jéé, pulinka tomu říkala moje babička. taky to používáme, nebo říkáme pípa,ale to je tak trochu podobné jistému slovu.. Kluk má bimbulu nebo vrabčáka. 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.