| Bampi | 16007 |
|
|
10.10.2004 2:20:01
Ráda bych přidala:
Máme 2roční sestřenku a moc jí ještě není rozumět, ale slovo KYPLIK, je dost srandovní a když se mojí sestry malá Pavlínka zeptá, jestli ten pán co nad námi stojí v tramvaji má taky kyplíka, není o čem diskutovat. Smála se celá tramvaj.... Tak je jedno, jak se tomu říká, stejně každý pochopí oč jde. Jen nevím, zda to píšu gramaticky dobře, neboť není-li to vlastně cizí slovo... Můj cca 10měsíční syn má prostě "ozdobičku"... |
| Zutulka+Vojta 5/04+Patrik12/08 | 21290 |
|
|
8.9.2004 19:29:41
Já mám teprve 4měsíčního syna, tak mám ještě trochu času vymýšlet, jak na to. Ale když jsme byly se sestrou malé, měly jsme prostě "holku" a kluci "kluka".
Je pravda, že když jsem se babičky ptala, jestli šel děda na záchod s "klukem", odpověděla, že ne, že šel sám. |
| Pindruš | 20826 |
|
|
7.9.2004 20:34:17
Tak nam je 14měs. a zatím máme "pindíka".Kdo ví co se nám z pindíka vyvine časem,ale zatím když se někdo zeptá Danečku máš pindíka tak usilovně a s nadšením ukazuje.
Ještě něco pro pobavení:je to už dýl ještě jsem neměla ani mrňouse,stály jsme s kamoškama na balkoně s námi i jejich děti(holčička a chlapeček-jak jinak) chvilku se prohlížely a pak povídá malej"ty to nemás? tobě se to uvomivo?aona na to"ne mě se to nenavodivo. |
| Marcela, syn 3 roky |
| • |
6.9.2004 23:13:00
Tak před rokem to byl penis, penýsek, teď vrabeček, ale začínám si uvědomovat,že to není to pravé ořechové. Asi budeme umývat camprlika, ale že je to penis musí taky vědět.
|
| Dandy | 19104 |
|
|
28.6.2004 21:43:04
Nam se nejvíc líbí bibásek, malý říká bimbula, nebo bimbas. Když měl náš malý asi 1,5 roku, byla jsem s tchýni v Optice a paní prodavačka na malého to je krásný chlapeček, co mi povíš. Malý se vážně podíval a říká: Daneček má bimbaska a Adélka má lulinku. Paní prodavačka hleděla a my pukaly smíchy.
|
| Lucajs | 19027 |
|
|
28.6.2004 11:39:14
Holky chci vás pobavit, co vymyslela moje dvouletá dcerka. Minulý týden se koupali v bazénku se sousedovic klučíkem (nahatý). Emča nic nekomentovala, ale večer když se svlíkala do pyžamka se řádně prohlédla v rozkroku a našla poštěváček. S ohromnou radostí v očích začala křičet: "Mě taky roste pindík."
|
| MAtyasek |
| • |
25.6.2004 13:11:45
Tak u nas to je proste lulanek,kdyz rekneme MAtyasku,kde je lulanek hned ukazuje na plinku a vrha se rucickou do pleny,aby nam ho ukazal.
|
| Veronika Jiřík+ Mireček 4/02 |
| • |
23.6.2004 20:37:45
Nejprve jsme říkali frnďa, babička bimbas, a kluci sami začali říkat bibmbi a všichni už víme.
|
| Helena, Alex a Evinka-8/02 |
| • |
22.6.2004 19:39:42
My máme taky pinďoura, a Evička prcinku. Pojmenovat ho Pepík mě teda nenapadlo.
|
| pq |
| • |
22.6.2004 16:08:26
ještě donedávna to byl Pinďout, nebo PINďouŤ (ale jak se naučil kluk říkat R, postupně to opustil). Když se někdy podívá blíže, nadšeně říká ŽALUD!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.