| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak tomu říkat u chlapečků

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 554  [Dalších 344 >>]
Bampi 16007
10.10.2004 2:20:01
Ráda bych přidala:
Máme 2roční sestřenku a moc jí ještě není rozumět, ale slovo KYPLIK, je dost srandovní a když se mojí sestry malá Pavlínka zeptá, jestli ten pán co nad námi stojí v tramvaji má taky kyplíka, není o čem diskutovat. Smála se celá tramvaj....
Tak je jedno, jak se tomu říká, stejně každý pochopí oč jde.
Jen nevím, zda to píšu gramaticky dobře, neboť není-li to vlastně cizí slovo...

Můj cca 10měsíční syn má prostě "ozdobičku"...
Zutulka+Vojta 5/04+Patrik12/08 21290
8.9.2004 19:29:41
Já mám teprve 4měsíčního syna, tak mám ještě trochu času vymýšlet, jak na to. Ale když jsme byly se sestrou malé, měly jsme prostě "holku" a kluci "kluka".
Je pravda, že když jsem se babičky ptala, jestli šel děda na záchod s "klukem", odpověděla, že ne, že šel sám.
Pindruš 20826
7.9.2004 20:34:17
Tak nam je 14měs. a zatím máme "pindíka".Kdo ví co se nám z pindíka vyvine časem,ale zatím když se někdo zeptá Danečku máš pindíka tak usilovně a s nadšením ukazuje.

Ještě něco pro pobavení:je to už dýl ještě jsem neměla ani mrňouse,stály jsme s kamoškama na balkoně s námi i jejich děti(holčička a chlapeček-jak jinak) chvilku se prohlížely a pak povídá malej"ty to nemás? tobě se to uvomivo?aona na to"ne mě se to nenavodivo.
Marcela, syn 3 roky
  • 
6.9.2004 23:13:00
Tak před rokem to byl penis, penýsek, teď vrabeček, ale začínám si uvědomovat,že to není to pravé ořechové. Asi budeme umývat camprlika, ale že je to penis musí taky vědět.
Dandy 19104
28.6.2004 21:43:04
Nam se nejvíc líbí bibásek, malý říká bimbula, nebo bimbas. Když měl náš malý asi 1,5 roku, byla jsem s tchýni v Optice a paní prodavačka na malého to je krásný chlapeček, co mi povíš. Malý se vážně podíval a říká: Daneček má bimbaska a Adélka má lulinku. Paní prodavačka hleděla a my pukaly smíchy.
Lucajs 19027
28.6.2004 11:39:14
Holky chci vás pobavit, co vymyslela moje dvouletá dcerka. Minulý týden se koupali v bazénku se sousedovic klučíkem (nahatý). Emča nic nekomentovala, ale večer když se svlíkala do pyžamka se řádně prohlédla v rozkroku a našla poštěváček. S ohromnou radostí v očích začala křičet: "Mě taky roste pindík."
MAtyasek
  • 
25.6.2004 13:11:45
Tak u nas to je proste lulanek,kdyz rekneme MAtyasku,kde je lulanek hned ukazuje na plinku a vrha se rucickou do pleny,aby nam ho ukazal.
Veronika Jiřík+ Mireček 4/02
  • 
23.6.2004 20:37:45
Nejprve jsme říkali frnďa, babička bimbas, a kluci sami začali říkat bibmbi a všichni už víme.
Helena, Alex a Evinka-8/02
  • 
22.6.2004 19:39:42
My máme taky pinďoura, a Evička prcinku. Pojmenovat ho Pepík mě teda nenapadlo.
pq
  • 
22.6.2004 16:08:26
ještě donedávna to byl Pinďout, nebo PINďouŤ (ale jak se naučil kluk říkat R, postupně to opustil). Když se někdy podívá blíže, nadšeně říká ŽALUD!
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 554  [Dalších 344 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.