| Rozállie | 144785 |
|
|
14.8.2019 17:33:54
Už jste je zkoušeli nosit? Máte srovnání s jinou značkou?
Není papuč, jako papuč Si připadám jak blbec, řešit hovadiny, ale prostě materiál těch bačkor - to se jeden nedopátrá, ani šířku, hmotnost ... V kamenným obchodě není žádnej výběr, že by si to člověk osahal. A když v tom děti tráví třeba 5-6 hodin denně |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
14.8.2019 16:56:18
No mám pro dceru koupené plátěnky od superfitu do interieru, přes nárt pásek se suchacem. Těžší než zimní boty rozhodně nejsou. Jsou lehké.
|
| Rozállie | 144785 |
|
|
14.8.2019 16:52:30
Právěže přes léto lítají děti v crocsech, milujou je.
Sandály s patou coby školní papuče nosívali, ale už se těžko shání takhle velký, a hlavně mi připadají těžký a moc pevná podrážka. Nějaká ověřená značka na sandále s pevnou patou? ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
14.8.2019 15:41:20
Jo fakt jsou těžký a neprodysný. A drahý. Z toho pohledu jsou imho blbější než ty obyčejný. Jak nedám na superfit dopustit a nakupuji od nich několikery boty ročně tak přezůvky se mi vůbec nelíbí. Ty jsou snad těžší než zimní boty.
Co máš koupit je samozřejmě tvoje věc. já píšu můj poznatek. ![]() |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
14.8.2019 15:35:48
Mým dětem vyrostou přes léto nohy, lezou jim z paskacu palce
|
| Edysha | 29937 |
|
|
14.8.2019 15:28:16
A nahodou letni sandale s pevnou patou nemate? Takhle to resim ja. Nesmyslny pozadavek na pevnou patu je i ve skole deti. Uz aby mohly nosit normalni crocsy nebo pantofle. Schanet prezuvky ve velikosti 39 pro druhaka je fakt opruz.
Jeste jsou super takove ty sandale/kecky ze sitoviny - nabizi treba Decathlon. Ty melo dite vloni. Jsou lehoucke, dobre se nandavaji a vetraji, pritom jsou ohebne. |
| Rozállie | 144785 |
|
|
14.8.2019 14:51:34
Jakože fakt jsou superfity těžší, nebo se snažíš říct, ať koupím ty obyč hrůzy, co mají otřesnou stélku a co se v nich dětem tak potí nohy? A to už ani nemluvím o vyšším nártu ... ?
Tak dík za radu. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
14.8.2019 14:24:07
Lehčí než superfity jsou klasické bačkorky za pár korun.
|
| Rozállie | 144785 |
|
|
14.8.2019 13:58:47
Máte někdo zkušenosti s přezůvkami Superfit - na sucháč?
Zahlédla jsem je při hledání papučí do školy pro malošky, musí mít pevnou patu (požadavek školy). Když k tomu ale přidám moje požadavky, tak se mi nedaří nic najít Zajímá mě, jestli jsou superfity lehké a jestli se v nich moc potí noha (vím, že mají odvětrávanou podrážku). Nebo pokud dáte tip na geniální přezůvky, ve kterých není vedro (!), jsou lehké, ohebné, zdravá stélka, pevná pata? Doteď jsme nosili Befado, ale textilní sandále (v těch uzavřených přezůvkách se prostě potí nohy). Jenže jaksi už se nedají sehnat v naší velikosti ... Děkuju za odpovědi ![]() |
| withep | 93862 |
|
|
9.5.2019 18:25:05
Dokud dítě víc leze než chodí, boty nepotřebuje a i by mu škodily, omezovaly ho v přirozeném pohybu. Když už je potřeba chodidlo nějak chránit, nejlepší jsou kožené capáčky - dobře se v nich leze po čtyřech. Pozor na tvar - aby nebyly kulaté a netlačily palec dovnitř (palcová strana je rovná, resp. prsty jsou rozevřené do vějířku). Doporučuju přečíst si něco o barefootovém obouvání
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.