| Žžena | 83005 |
|
6.5.2019 10:30:44
Boty až když dítě samo chodí.
A ano, noha se potřebuje osvalit a vyvinout. Ne vyformovat botou. |
| Mája.86 | 121636 |
|
|
6.5.2019 10:18:17
Holčičce bude ve středu rok a staví se asi měsíc na nožičky, chvilku vydrží stát bez opory a s držením se nábytku ho obchází.
Moje máma přišla s tím, že jí k narozeninám koupí první botičky. Není to ale předčasné? Prý ne, je třeba, aby si na botičky holčička zvykla a aby se jí správně formovala noha. Já jsem spíš zastánce svobodných chodidel, doma nikdo nenosíme bačkory a venku jak to jde, obuv sundávám sobě i synovi, máme oba dva platfus, takže to je i že zdravotního důvodu. Tak jak to je? Kdy má mít dítko první boty? Je potřeba "formovat" nohu botou a poskytovat jí obuví oporu? (To mi teda přijde jako blbost, ale nejsem ortoped. Myslím, že noha si vytvoří stabilní oporu přirozeně). Bude holčička nějak strádat v dospělosti, když jí teď nechám chodit bosatou? Za odpovědi a názory předem děkuji ![]() |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
27.4.2019 7:08:47
s membránou jsem leta kupovávala nejčastěji Superfit anebo Viking.
chce si ozkoušet značku, Superfity mi přijdou spíš obvykle užší, ale synovi sedívají dobře. Vikingy jsou takové univerzálnější. Ještě teda v posledních letech kupuju Geox, taky dobrý. |
| TaJ | 81121 |
|
|
25.4.2019 10:27:08
S membránou jsme kupovali vždycky Superfit, sice dražší, ale vydržely všechno a synovi dobře seděly, má úzkou nohu...a naposledy se nám osvědčily z Decathlonu turistické nízké boty Quechua, nosí je už od půlky loňského léta, má je momentálně jako jediné boty a vypadají pořád super, žádné opotřebení na nich skoro není vidět, chodí se mu v nich dobře...uvádějí je jako nepromokavé a je fakt, že v takových těch běžných podmínkách, nějaký ten deštík, nebo břečka z roztálého sněhu, přežily v pohodě...na stránkách už ale ty stejné nevidím
, chtěla jsem mu koupit ty samé větší, už potřebuje teď 39... |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
25.4.2019 8:55:27
už jsi byla třeba ve sportisimu?
v těchto pidi velikostech jsem to tam kdysi nakupovala hodně.....většinou dámskou , nějakou bývali uzké.... salamony mívali hodně..... Kluci se nyní pohybují 45-47...tak už to není taková sláva....potřebuju úzké boty. |
| MUMIE | 120335 |
|
|
24.4.2019 11:03:42
Doporučte prosím chlapecké boty s membránou, vel.37. Tenisky, outdoor,....
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
27.3.2019 13:36:09
jasně, píšu mail.
|
| Zajoch ušatej | 133679 |
|
|
27.3.2019 13:21:51
Tak sláva že žiješ
Já už nevěděla jak tě zkontaktovat, proto rodina ![]() Oli a šiješ? Nebo máš doma něco na holčičku? V lednu narozenou... Díky za info. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
27.3.2019 13:12:57
Jé, promiň, měla jsem šílené období (děcka se mi prostřídala v nemocnici a do toho jsem pomáhala kámošce zorganizovat svatbu. mail jsem přečetla a než jsem odepsala, asi mi někdo volal nebo co a pak jsem to totálně vypustila.
|
| Zajoch ušatej | 133679 |
|
|
27.3.2019 12:57:08
Moc prosím, máte někdo kontakt na Oldřišku, který dříve šila a prodávala capáčky na fleru? Zase bych jedny potřebovala ale nevím jak ji kontaktovala - na fleru již není, na email který mám nereaguje. Děkuji za pomoc.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.