| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 12231  [Dalších 10731 >>]
Ropucha + 2 120300
4.3.2019 14:47:55
Tino, jojo, já jsem tě pochopila.
Jen mě to zaujalo v kontrastu k mým vlastním nárokům a schopnostem.
Ty by ses líbila mojí mamince, ta má všechno také tak pedantský zorganizované. Bojím se jí na cokoliv sáhnout a když sáhnu, přes všechnu pečlivost nedokáži zpět nainstalovat tak, aby nenašla nedokonalost :-)
TaJ 81121
4.3.2019 14:42:22
…"budou lovit o to déle..." - Kat, to jo a při tom rozmotají i to ostatní, co ještě rozmotané nebylo~:-D, to asi úplně není to, co bych si představovala~t~
TaJ 81121
4.3.2019 14:40:36
Kat, jojo, už jsem tu dostala nějaké tipy, něco podobného tomu, co bych si představovala má Ikea, tak až budu mít chvíli, tak tam kouknu...ale celkově mě zajímalo, jak to má kdo doma uložené...
K_at 121378
4.3.2019 14:35:12
Tino, zavri za tim poklop, kdyz si to rozmotaj, budou v tom priste loviz o to dele. Jinak nejaky organizer treba na ponozky, kravaty?
Lída+2 28136
4.3.2019 14:34:20
Nabíječky jsou uklizený v takovém sitovanem sáčku z ikea...

Od foťáku je to u foťáku.

Powerbanka má ušitý flaušovy futral vystlaný, myslela jsem, že to mají uvnitř,ale ne. kouká z něj jen ten kousek s otvory. Kde to má nabíječku netuším. Nejspíš v autě. Posledně se to nabijelo mojí tabletovou doma. V autě tou svojí.

A v autě je koupený 2m drát s nabíjecí....smotano v kastlíku.

Nabíječka od čtečky je v krabičce. Nabíjí se to všelijak....a poměrně málo.

Ty krabičky s rozzarenim mi přijdou moc dobré.

Známá třeba nabíječku zrušila. Z koupila si drát extra. Strčila ho do monitoru a telefon nabíjí z něj. To mi přijde taky dobrý.

No mít tu víc nabíječek tak se asi taky zblázním.

TaJ 81121
4.3.2019 14:32:35
Ropucho, tak nám to právě takhle naprosto vyhovuje, že to máme všechno pohromadě, už jsem to tu psala...syn nahoře v pokoji téměř není, my jsme taky skoro jenom dole, když balíme foťáky nebo kameru na výlet, tak taky dole, nahoře to nikdo nepoužíváme...takže logicky to prostě máme všechno v obýváku, jenom potřebuju nějak dořešit to rozdělení, aby se to tam pořád nezamotávalo, protože manžel se synem to moc nenavíjejí, než to tam uklidí, nebo když to vytahují, tak se to rozmotá apod...dřív nám to tak nepřišlo, ale od vánoc přibyly už 3 další nabíječky, tak už je to znát...
K_at 121378
4.3.2019 14:29:58
Ropucho, asi tak. Kazdy mame u postele nabijecku pro svuj tfl. V obyvaku mame 2 cubes s ruznymi usb kabely vhodnymi pro nase tefelony. A v kosiku v policce ruzne funkcni, za leta nasbirane, volne nabijecky. Pokud jsou nejake extra special, tak u muze na pc stole.
Ropucha + 2 120300
4.3.2019 14:25:04
TaJ, ty jsi hrozně organizovaný člověk ~:-D
Naše děti mají své nabíječky u sebe, obvykle se válí na posteli nebo visí ze zásuvky.
My s mužem máme proutěný košík a v něm volně smotané nabíječky, poznáme, která je od čeho.
No a občas je nějaká u někoho v tašce nebo zůstane ležet na stolku ..
Levné sedací soupravy na Favi.cz - top výběr
vlad. 38059
4.3.2019 14:17:23
H8 ma USB-C
Lída+2 28136
4.3.2019 14:14:42
Monty mě momentálně opouští plasty na zrcadlovce....je jí 15-17 let.... docela mě to štve.... zatím dobrý... nikam to nenosim....doma to snad dám ještě pár let.
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 12231  [Dalších 10731 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.