| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 12231  [Dalších 11841 >>]
TaJ 81121
24.9.2022 14:52:29
Juillet, možná, že tak jako my, to mají asi většinou lidi, kteří se snadno soustředí na víc věcí najednou a zvládají toho mít rozdělaného víc. Někdo se potřebuje pořádně soustředit jen na jednu věc, tak radši nejdříve vaří a pak teprve uklízí...u manžela by to sedělo.
TaJ 81121
24.9.2022 14:47:53
Juillet,jo já to mám úplně stejně, když dovarim, chci mít uklizeno, jen pak umýt talíře a příbory od jídla, my navíc máme jídelní stůl hned naproti lince, takže to nejde nevidět...
TaJ 81121
24.9.2022 14:45:34
Dari, tak to bych já asi neakceptovala, že se nemůže pít v obýváku ani čaj😉...já si obvykle právě udělám čaj a zalezu si s ním do obýváku k TV nebo k PC a tam si ho v klidu na gauči vypiju, nebo k filmu si taky bereme třeba nějaký koláč a čaj, syn si taky nosí do pokoje jídlo a pití a to máme celoplošné koberce, jak v obýváku, tak u syna...
nebeska 90979
24.9.2022 14:35:46
Mam minikuchyn, linka na 1 skrinku, jsem z toho uplne silena, stale touzim po nejake vysuvne desce, ale nejsem schopna najit nekoho, kdo mi to navrhne, vyrobi.Mame tam Sodastream, noze, filtrovaci konvici a stavy. Nad druhou skrinkou je drez. Ach jo...
Ropucha + 2 120300
24.9.2022 14:16:34
"jedna ruka vari, druha uklizi..."

To je sice funkční systém, ale také vyčerpávající.
Umím ho použít, ale ne vždy se mi chce.
Chápu argument, co píše TaJ, že je vše odbyté naráz, ale mně se obvykle chce jen v klidu vařit, u toho si třeba číst/psát, mám u toho pohodu.
A pak zase třeba naráz uklidím a nebo uklidí někdo, kdo nevařil ~;)
Kopřiva Dvoudomá 34182
24.9.2022 14:12:50
Jen robot a jar.
Tedy v uklizeném stavu :-)
Nemám ráda věci na vrchu a krom toho se kontaminujou moukou (máme doma jednoho bezlepkáče). Takže je všechno schované.
Blanče 42184
24.9.2022 14:08:30
Vážný, třeba lednice fakt odjede a bude to důvod koupit novou. Pravda je, že u nás je ledovač frekventovaně použitý celý rok, ale je zabudovaný ve dveřích ledničky a napojený přímo na vodu.
Dari79 114243
24.9.2022 14:05:22
Podobně - trvale tam mám mikrovlnku, rychlovarnou konvici a kávovar a teď v sezóně i odšťavňovač (takovej ten malej), protože to nestojí za to uklízet.

taky teda mám nějaké ty přísady do vody (sirup, šumivé vitamíny, med).

Z jídla nutelu (dítě) a krabici s nějakým musli (já). To by tam jistě být nemuselo, ale ničemu to nepřekáží.

Čaje, kapsule na kávu.

ale je fakt, že je to velká baráková kuchyň, navíc zcela oddělená, takže to ničemu nepřekáží a návštěvy třeba to nechodí okukovat a tak.

V bytě v kuchyni, kde je kuch. linka fakt podstatně menší i celá kuchyň podstatně menší, máme na lince trvale rychlovarnou konvici, vodu (muž pije lahvovou, takže tam obvykle stojí ta načnutá láhev), a hrnky s čajem/sklenice s pitím (muž nerad, když se pije v obýváku, takže si uvaříš čaj a necháš si ho v kuchyni a chodíš upíjet tam...). Jinak nic, protože by to fakt nebylo ani pěkné a zabíralo by to moc místa. Všechno ostatní je schované ve skříňkách.

Nástěnné hodiny na Favi.cz - největší výběr
TaJ 81121
24.9.2022 14:04:08
Juillet, u nás manžel 🙂...říká, že když se kácí les, lítají třísky, takže při každé práci kolem sebe dost nadělá, já zase vždycky všechno uklízím průběžně, ať dělám cokoli...
TaJ 81121
24.9.2022 14:01:47
Val, já na netu trávím taky dost času, ale ne při vaření, nebo uklízení. To si radši rychle udělám, co je potřeba a pak si v klidu sednu k PC.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 12231  [Dalších 11841 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.