Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka. | 13699 |
|
|
24.9.2022 13:55:36
Kuchyňskou linku mám maličkou, takže tam mám topinkovač, rychlovarnou konev a flašku se sirupem. Hotovo.
|
| Len | 108740 |
|
|
24.9.2022 13:50:41
Ja mam pecici mikrovlnku Panasonic, je to trouba, parni trouba, mikrovlnka a gril v jednom. Pochvaluju si ji moc, normalni mikrovlnku jsem pred lety zrusila, koupila misto ni minitroubu, protoze hlavni troubu mam na plyn a v te se proste presne teploty nedosahne. Pred pul rokem jsem misto minitrouby koupila tuhle kombinovanou a zatim maximalni spokojenost, mikrovlnka se obcas hodi a trouba jako takova ma polovicni spotrebu te puvodni minitrouby, pece krasne, da se k normalnimu peceni pripoustet i para, coz je super treba na chleba, nebo rohliky a obecne kunute. Akorat je velka.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 13:49:34
Juillet, ten andílek není figurka na postavení, ty taky moc nemusím, je placatý, na pověšení a je fakt moc povedený...na to, že jinak andílky zrovna nemusím, tak tenhle mi učaroval a mám ho moc ráda, takže jsem věděla, že to bude jedna z mála dekorací, které v nové kuchyni zůstanou...no, vlastně je to nakonec jediná dekorace z té původní kuchyně...🙂
|
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 13:44:26
Val, mě to uklízení taky nijak extra nebaví, ale na druhou stranu mám ráda kolem sebe hezky a čisto a prostě si v chaosu a binci neodpočinu. Takže jsem si našla systém, jak to udržovat průběžně na pro mě přijatelné úrovni a abych při tom nevypustila duši. A právě mi vyhovují ty moje směny, že dva dny sice neudělám vůbec nic, maximálně večer vyperu a pověsim jednu pračku, když je potřeba a pak když mám dva dny celé volné, tak to tu jedno dopoledne v klidu dám do pořádku...a ještě mi zbyde dost volna na jiné věci. Ale chce to prostě udržovat průběžně, jak se to nechá přerůst, tak už to pak jde blbě...
|
| *Kate* | 158396 |
|
|
24.9.2022 13:43:40
Vážný, a co to vzít jako příležitost k drobné změně stravování? Dát pryč bublinkovač, syrupy/i ty bez cukru nejsou žádná hitparáda/, ledovač - tady byste i snížili spotřebu elektřiny, dvě mouchy jednou ranou! Tipuju, že nic z toho není pro lidi s C.Ch. ideální.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 13:43:08
Já vystavovala s nadšením všechno, ale kupodivu samy děti už pak po letech udoudily, že by to všechno vystavené být nemuselo.
Já jsem na tyto věci přecitlivělý měkkoň , ale už mám tedy vystavených také jen pár vybraných objektů ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 13:39:28
Valkýro, sundavání obrázku je poněkud dětinské, pokud je důvodem jen to, že autor svým životem nesplňuje představy obdarovaného.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 13:32:31
Evelyn, hudebně talentované dítě mám jen jedno, naštěstí nebylo přehnaně pilné, takže cvičení na nástroj se dalo přežít
A hudbu pak opustilo ve prospěch jiných aktivit.Vášnivého muzikanta bych asi musela vystěhovat do nějaké garáže, to by se u nás v bytě vůbec nedalo. |
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 13:28:35
Juillet, já mám vystavených fakt pár kousků, které mi tak nějak přirostly nejvíc k srdci...a třeba v kuchyni mám od syna krásného keramického andílka, který byl i ve staré kuchyni, ale když jsme dělali novou a dali pryč hodně jiných dekorací, tak ten andílek teď krásně vynikne a i se tam fakt hodí...a nezaniká mezi spoustou jiných věcí a užívám si ho teď mnohem víc 🙂
|
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 13:24:38
Ropucho, jo, hrnek ve dřezu mi taky nevadí, na stole jo, pokud by tam byl se zbytkem čehokoli celý den...hračky jsme uklízeli třeba než jsme šli ven, nebo večer před spaním.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.