Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucluc | 159763 |
|
|
24.9.2022 12:50:27
Vážný, z toho bych byla ve stresu
![]() ![]() Na lince mám kontaktní gril, topinkovač, sodastream, rychlovarnou konev, u dřezu ve stojánku jar a houbičku. Ostatní je uklizené. Linku potřebuji čistou, prázdnou ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 12:48:37
Valkýro, jojo, někdo k tomu prostě není a zaneřádí libovolně velký prostor, někdo zase dokáže být přísně a účelně organizovaný, ať prostor má nebo nemá.
Většina lidí je asi někde mezi. Mně záleží na tom, aby prostor byl zařízený podle mého vkusu, měl pro mě "duši", byl čistý, ale klidně může být tu a tam něco ležérně ložené. Spíše snesu prostor typu ateliér než bezduchý showroom. |
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 12:47:33
Evelyn, je to tak, co jsme loni ní udělali novou sladěnou kuchyň, vyházeli při rekonstrukci úplně všechno, co nepoužíváme a zpátky do nové linky šly fakt jen věci, které využíváme, ubrali jsme trochu na dekoracích a nemáme všude něco, ale předem jsem si rozmyslela, kam které věci budeme ukládat, tak se tam krásně udržuje pořádek a příjemno s minimální námahou. A to i přesto, že vaříme denně obědy i večeře teplé. Letos zrovna děláme stejný proces s obývákem a je to fakt rozdíl...
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
24.9.2022 12:45:32
Manžel uklízí jen tak mimochodem, asi mu to ani nevadí, prý to ani nevnímá
, kdybych to tak měla i já, je tu muzeum a bez námahy.Ja mám buď dokonalý pořádek nebo bordel, nic mezi tím. Když bordel dostoupí vrcholu, začnu lítat a pak se kocham. |
| Buřt | 147593 |
|
24.9.2022 12:45:28
No jo, ale s dětma to asi bez těch věcí prostě nejde. Protože si hrajou, tvoří, chtějí vidět švy výrobky a obrázky vystavený, atd. Tak třeba se dočkám, až vyrostou :)
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 12:41:35
Evelyn, určitě záleží na tom, jak je interiér koncipovaný, kolik je tam věcí, kolik místa na ně atd., záleží na individuálním organizačním talentu a vkusu. To souhlasím.
Ale když někomu vadí každý hrnek na stole, každá hračka na podlaze, cokoliv kdekoliv, tak to opravdu stojí neutuchající úsilí pořád všechno odnášet, přenášet, zandavat, urovnávat leštit ... To už pro mě uvolněné žití není. A někdo to tak opravdu má. |
|
|
24.9.2022 12:39:24
Jednou za rok všechno vytahám a vrátím jen to, co uznám za vhodné, ale bydlím v bytě, tam je přehled, garáže a sklepy má na starost manžel,ale ten je pedant, má to vzorny.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
24.9.2022 12:35:38
Tak jasně, mít designovou prázdnou kuchyni, když jí nepoužíváš není težké, ale zas trochu zbytečné :) kuchyně je od toho, aby se tam vařilo
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 12:34:24
Termix, úložné prostory dělají hrozně moc. Když chybí, zákonitě se zanesou obytné prostory věcmi, které by tam nemusely být.
Ale záleží i na člověku, jsou jedinci, kteří mají chaos i s úložnými prostorami. |
|
|
24.9.2022 12:31:56
"přijde, že ta intenzivní péče o domov se s pohodu přímo vylučuje"
Tak když je interiér moderní, sladěný, nikde se nic neválí a nejsou vrstvy prachu, je to hezké a nedá to práci. Mně dělá binec denní vaření, ale to už je můj boj, toho se nevzdám, v práci se nemám kde najíst. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.