| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 12231  [Dalších 11791 >>]
Fern 155759
24.9.2022 12:11:23
Ropucho,já taky uklízím před návštěvou mladých možná i víc než jsem uklizela před navstevou tchyne,jedni mladi jsou uklizeci a druzí sice moc ne,ale čisto maji když tam přijedeme,ale o to nejde.

Ale trebas já jako bordelar,když k němu přijdu,tak i když nechci,tak když je tam binec,tak ho proste vidím nebo spinava socialka,atp.
Stará husa 154854
24.9.2022 12:09:49
TaJ, když jsem sama, myju nádobí hned po jídle, nemám ráda plný dřez a ten pocit, že to na mě čeká. Když jsou na návštěvě děti, tak se věnuji jim, uvařím kafe, dáme si něco sladkého, kecáme a nádobí myju až odejdou. Je mi blbé stoupnout si ke dřezu, když mám návštěvu, chci se věnovat jí.
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 12:08:03
... jinde si na domov víc potrpí. Nejen na úklid, ale celkově na zařízení, prostě péči o domov....

To mi v dětství hodně vadilo.
Fern 155759
24.9.2022 12:06:43
Bingo, svatá pravda!
Fern 155759
24.9.2022 12:05:54
~8~Ano Evelyn,něco na tom bude,moje matka byla piradkumilovna,ještě ve 4 stádiu rakoviny řešila špinavé zacl8ny~8~,3pokoj. byt měla vyvoneny,všude čisto a pořádek,muselo být vždy ustlano a běda se válet v perinach v oblečení a já to teď dělám ve své domácnosti,tedy už přes 30 let,přesně naopak všechno a s MM se jen zasmějem při vzpomínce na naše matky,jak by nas za tohle peskovaly,ale už nemuzou~;)~t~
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 12:05:08
U nás taky tak, i když jsem se to musela naučit.

Povedlo se mi udělat dětem krásne dětství, po kterem jsem sama toužila. Jsem pečující maminka laska, doma je vonavo a utulno. Děti na dětství moc rady vzpomínají.
Len 108740
24.9.2022 12:02:53
Jsem pecujici, ale nejsem uklizeci, poradna ani systematicka. Vyrostla jsem v nalestene domacnosti, vliv to na mne melo jen takovy, ze poradek neni nutny. Zvlast udrzovany za neustaleho napeti sama v sobe, protoze bych se musela neustale bicovat a nutit k uklizeni, navic by to asi ani nemelo moc smysl, protoze ja jsem sice pomerne nesystematicka (v domacich pracich), ale to, co je muj muz, to uz se ani slovy popsat neda~t~ Nejvetsi poradek je v te kuchyni, protoze prakticky v 90% se tam pohybuju jen ja.
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 12:01:44
MM kdykoliv něco doji, tak si hned umyje a uklidí nádobí, já tohle nemám, to bych snad radši nejedla~t~
Rozkládací sedací soupravy na Favi.cz - největší výběr
TaJ 81121
24.9.2022 11:57:09
Kaipo, já mám třeba u dřezu malou krabičku, kam házím takový malý odpad, když se mi nechce pokaždé vysouvat šuplík a otevírat koš... ale nejpozději večer po večeři to v rámci úklidu kuchyně vyhodím do koše. A pro zbytky na kompost máme takovou plastovou mísu, do které průběžně dáváme slupky, skořápky, čajové sáčky...prostě co přijde pak na kompost...misku máme během dne na venkovním parapetu v předsíni, dovnitř ji beru jen když zrovna loupu brambory apod., jinak je pořád venku na parapetu a když se naplní, tak ji vysypeme na kompost vzadu na zahradě.
Fern 155759
24.9.2022 11:56:44
Proč barbar,víno s ledem,to je vladtne víno s vodou,a tomu se říká strik a pije se to víc než bezne; já si to mimochodem dávám mnohem radši než jen pít samotné víno a to kupujeme jen ty hodně kvalitní.

Přes léto máme taky velkou spotřebu ledu - to nepříjemné klasická presa,ale dělám z něj frapicka s ledem a trochou šlehačky,mlékem,pak ginzoniky,vína, do vody s citronem je led taky super na osvěžení,když jsou vedra...

Máme tedy ice maker v mrazaku a je super,není to tedy napojeno na vodu musím ji doleva.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 12231  [Dalších 11791 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.