Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fern | 155759 |
|
24.9.2022 12:11:23
Ropucho,já taky uklízím před návštěvou mladých možná i víc než jsem uklizela před navstevou tchyne,jedni mladi jsou uklizeci a druzí sice moc ne,ale čisto maji když tam přijedeme,ale o to nejde.
Ale trebas já jako bordelar,když k němu přijdu,tak i když nechci,tak když je tam binec,tak ho proste vidím nebo spinava socialka,atp. |
| Stará husa | 154854 |
|
24.9.2022 12:09:49
TaJ, když jsem sama, myju nádobí hned po jídle, nemám ráda plný dřez a ten pocit, že to na mě čeká. Když jsou na návštěvě děti, tak se věnuji jim, uvařím kafe, dáme si něco sladkého, kecáme a nádobí myju až odejdou. Je mi blbé stoupnout si ke dřezu, když mám návštěvu, chci se věnovat jí.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
24.9.2022 12:08:03
... jinde si na domov víc potrpí. Nejen na úklid, ale celkově na zařízení, prostě péči o domov....
To mi v dětství hodně vadilo. |
| Fern | 155759 |
|
24.9.2022 12:06:43
Bingo, svatá pravda!
|
| Fern | 155759 |
|
24.9.2022 12:05:54
Ano Evelyn,něco na tom bude,moje matka byla piradkumilovna,ještě ve 4 stádiu rakoviny řešila špinavé zacl8ny ,3pokoj. byt měla vyvoneny,všude čisto a pořádek,muselo být vždy ustlano a běda se válet v perinach v oblečení a já to teď dělám ve své domácnosti,tedy už přes 30 let,přesně naopak všechno a s MM se jen zasmějem při vzpomínce na naše matky,jak by nas za tohle peskovaly,ale už nemuzou![]() ![]() |
|
|
24.9.2022 12:05:08
U nás taky tak, i když jsem se to musela naučit.
Povedlo se mi udělat dětem krásne dětství, po kterem jsem sama toužila. Jsem pečující maminka laska, doma je vonavo a utulno. Děti na dětství moc rady vzpomínají. |
| Len | 108740 |
|
|
24.9.2022 12:02:53
Jsem pecujici, ale nejsem uklizeci, poradna ani systematicka. Vyrostla jsem v nalestene domacnosti, vliv to na mne melo jen takovy, ze poradek neni nutny. Zvlast udrzovany za neustaleho napeti sama v sobe, protoze bych se musela neustale bicovat a nutit k uklizeni, navic by to asi ani nemelo moc smysl, protoze ja jsem sice pomerne nesystematicka (v domacich pracich), ale to, co je muj muz, to uz se ani slovy popsat neda
Nejvetsi poradek je v te kuchyni, protoze prakticky v 90% se tam pohybuju jen ja. |
|
|
24.9.2022 12:01:44
MM kdykoliv něco doji, tak si hned umyje a uklidí nádobí, já tohle nemám, to bych snad radši nejedla
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 11:57:09
Kaipo, já mám třeba u dřezu malou krabičku, kam házím takový malý odpad, když se mi nechce pokaždé vysouvat šuplík a otevírat koš... ale nejpozději večer po večeři to v rámci úklidu kuchyně vyhodím do koše. A pro zbytky na kompost máme takovou plastovou mísu, do které průběžně dáváme slupky, skořápky, čajové sáčky...prostě co přijde pak na kompost...misku máme během dne na venkovním parapetu v předsíni, dovnitř ji beru jen když zrovna loupu brambory apod., jinak je pořád venku na parapetu a když se naplní, tak ji vysypeme na kompost vzadu na zahradě.
|
| Fern | 155759 |
|
24.9.2022 11:56:44
Proč barbar,víno s ledem,to je vladtne víno s vodou,a tomu se říká strik a pije se to víc než bezne; já si to mimochodem dávám mnohem radši než jen pít samotné víno a to kupujeme jen ty hodně kvalitní.
Přes léto máme taky velkou spotřebu ledu - to nepříjemné klasická presa,ale dělám z něj frapicka s ledem a trochou šlehačky,mlékem,pak ginzoniky,vína, do vody s citronem je led taky super na osvěžení,když jsou vedra... Máme tedy ice maker v mrazaku a je super,není to tedy napojeno na vodu musím ji doleva. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.