Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beat | 107867 |
|
|
24.9.2022 11:56:19
Termix přesně, do puntíku. Povedlo se mi udělat dětem krásne dětství, po kterem jsem sama toužila. Jsem pečující maminka laska, doma je vonavo a utulno. Děti na dětství moc rady vzpomínají. Trauma jsem měla, někdy kolem 40 jsem se ho zbavila a už je pryč.
|
| Beat | 107867 |
|
|
24.9.2022 11:52:15
Evelyn, tak ja jsem mozna jako tvůj muž. Resp občanském takoví. Udržovat poradek je pro nás věci nějak zabehleho systému a rutiny typu: jdu ze satny, mám prázdné ruce, tak cestou dam něco tam, kam to patří. Viz ty hrnky apod
|
| Termix | 105545 |
|
|
24.9.2022 11:51:50
Jo a pečující, myslím, jsem. Nedělá mi problém vstanout v půl páté ráno, zadělat na těsto na domácí rohlíky, aby v půl sedmé, když vstávají děti, už voněly na stole. Dělám toho hrozně moc. Vyloženě si vynahrazuju právě to rodičovské trauma z dětství. Mám ráda, když je doma voñavova útulno. Třeba synovi kamarádi chodí týden co týden k nám hrát deskové hry a vím, že k nám chodí rádi, protože se u nás cítí dobře. Jestli se mi v životě něco povedlo, tak opravdu vytvořit svým dětem domov, kde se cítí dobře.
|
| Kaipa | 98564 |
|
24.9.2022 11:47:29
Jak často ty krabičky vyhazujete? Neumím si to vůbec představit. Nejsou na těch zbytcích octomilky?
|
| Termix | 105545 |
|
|
24.9.2022 11:46:24
Ropucho, trauma si nesu. To větší nesouvisí s úklidem. Matka byla ale velký bordelář a v nepořádku a špíně jsme vyrostli. Vždycky jsem se snažila nebýt jako ona, ale nejsem ani geneticky naprogramovaná ani vycvičená k tomu být pořádná, takže na tom musím vědomě pracovat. Bordel ani špínu nemáme, nicméně od nového bydlení si slibuju hlavně mnohonásobně větší prostor a tedy místo pro věci. Když máš prostě v bytě veškeré věci pro podnikání, lyže, běžky, golfové hole a všechno normální, pak se jednoduše nedá mít úplně uklizeno, protože ty věci tam prostě jsou. I když pořád si dcera mohla rozložit 4metry dlouhý aurtrack a trénovat. Měli jsme velmi dobře vyřešené úložné porostory. Teď mám 20m2 velkou dílnu a je tam už teď hromada věcí a pořád pocit, že se tam toho vleze strašně moc. No a k tomu podobně velká pracovna na všechno, co potřebuju. Nemůžu se dočkat, až za pár dnů budeme definitivně bydlet tady a všichni budeme mít prostor.
|
| Fern | 155759 |
|
24.9.2022 11:42:31
Stano,máme nyní multifunkční mikrovlnku s crispem,parou a grilem, do víkendového bydleni uvažuji o něčem podobném,ale aby to mělo navíc horkovzdusnou troubu - fakt je ta trouba stejně výkonná jako klasická,že v ní trebas upeces husi szehna,veprove,kolace?
|
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 11:37:41
Ropucho, u nás doma se většinou nádobí nemylo úplně hned po jídle, zato já to tak mám ráda...najíme se, chviličku třeba ještě posedime u stolu a pak ho jdu umýt, aby bylo čisto a nemusela jsem to mít pořád na očích...z předsíně se chodí do obýváku přes kuchyni a já nemám ráda ten pohled na binec...takže během pár minut to nádobí zlikvidujeme a pak si jdu dělat co je potřeba, nebo co chci...klidně se natáhnout apod., mně by v tom odpočívání rušilo to, že to pak stejně musím udělat...a uklízet to před vařením večeře by se mi taky nechtělo...
|
| Fern | 155759 |
|
24.9.2022 11:36:51
Tak spoustu věcí,které jmenuješ,není nutno povalovat na lince - kakao,tablety do myčky,ty mám trebas hned vedle myčky ve skříňce pod dřezem,atd.
Na lince máme,když to vezmu postupně zleva:aut.presovac,el.krajec,odšťavňovač, varná konvice,malý odkapávací, ruční el.mixer se sekackem-mam linku dvouurovnovou,tak ten je na tom vyvýšeném podstavci. No a taky koukám,že se mi tu považuje už docela dost krabiček od vítám.doplnku,které už zase začneme pravidelně brát a nějaké sáčky se sypanymi caji,to vytváří takový chaos a bordel,no ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
24.9.2022 11:32:26
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 11:23:34
Evelyn, tohle je těžké, každý holt cítí věci po svém a jak už se tu probíralo, někdy se sejdou hodně odlišné osobnosti rodičů a dětí.
Nikdo z nich za to nemůže, ale nekompatibilita se na vztazích podepíše. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.