| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 12231  [Dalších 11761 >>]
TaJ 81121
24.9.2022 10:55:23
Anadar, já to mám tak nějak prakticky všechno po ruce a přesto schované, kořenky v horní skříňce hned vedle sporáku, toustovač a tyčový mixér v šuplíku pod pracovní deskou, stačí jen po paměti sáhnout...třeba když jsme měli kořenky venku, tak to bylo pořád zaprášené, mastné... teď jsou po ruce a pořád čisté.
Senedra 14756
24.9.2022 10:53:38
Ropucho, přesně ~t~

Já zase rebeluji částečným bincem a chaosem proti velmi pořádkumilovné mamince, která vyhazuje absolujně všechno. Máme třeba dost hrnečků, které se nám prostě líbí. Občas to vytřídím a pošlu dál. Maminka má doma 4 hrnky - 2 na čaj, 2 na kafe pro sebe a pro otce. A pak tedy další dva. když už náhodou někdo přijede na návštěvu ~t~
Pruhovaná 64704
24.9.2022 10:50:34
Soda stream (málo používaný), dózu s kočičími granulemi, kávovar, konvici, Kitchen aid, roli kuchyňského papíru, košíček s ovocem, toustovač, ocet, olej, sťávu, odkapávač, nádobku se solí, dvě dózy s cibulí a česnekem. A jar v dávkovači a nádobu na houbičky. Kuchyň malá, jinam to nedám. Možná tu cibuli a česnek bych mohla...jdu na to.
TaJ 81121
24.9.2022 10:50:18
Ropucho, já žádné trauma nemám, vyrůstala jsem v tak nějak normálně uklizené domácnosti, ani binec, ani vyloženě naleštěno a zhruba tak nějak to mám i já, možná já uklízím malinko víc, ale není v tom žádná rebelie, ani trauma 🙂
Ropucha + 2 120300
24.9.2022 10:49:32
Evelyn, v tom případě by platilo, že selhávající rodič má nejlepší výsledky a pedantský rodič-prudič může jen závidět (a vzít si příklad a nechat děti být) :-)
Žžena 83005
24.9.2022 10:47:55
Když je uklizená, tak jen rychlovarnou konvici a čerstvé pečivo. Když není uklizená, je toho tam víc.
Ropucha + 2 120300
24.9.2022 10:45:15
Je tady vůbec někdo, kdo si nenese trauma z prostředí, ve kterém vyrůstal? ~:-D
Já vyrostla u rodičů pořádných a čistotných, v domácnosti vkusné a estetické, nicméně sama mám přístup laxnější než maminka, nechce se mi věnovat tolik energie kuchyni.
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 10:38:01
Mám trochu teorii a znovu se mi tu potvrzuje, že my, co jsme vyrostli v chaosu, rebelujeme pořádkem ~t~

Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 10:35:25
Kenwood je velký a těžký, když jsem měla menší, tak byl uklizeny, tenhle je venku, i když ho nepoužívám tak často jako mlýnek na kávu :-)
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 10:30:41
Na pracovní lince nemám nic, na dřezu jar houbičkou a hadřík, vedle linky mám ještě jednu menší, tam je robot, mlýnek na kávu(kávovar mám uklizeny, vaříme teď v mokka konvicce) , velká mikrovlnka s grilem a funkcí crisp, na polici mám televizi a rádio, v kuchyni trávím dost času .

Vyrostla jsem u chaotické matky:-), perfekcionistka byla jen v zaměstnání, doma chtěla mít klid, a pořádkumilovneho otce, ale ten se odstěhoval v mých 12.

Jsem naučene pořádná , protože se mi líbí mít to doma krásný :-) a protože bych jinak nevydržela s MM, ten je na pořádek pedant. Se mnou musel hodně slevit~;).

Vyrostl u nepořádne matky hromadicky, dodnes svadime boje o každý přístroj do domácnosti, protože má pocit, že to je jen hromadění a bude z toho bordel, ona nakupovala novinky ve velkém a nepoužívala. Z nákupu většího množství jídla má paniku, já zase když je jídla málo~;), ale pravidelně dělám inventuru a nic nevyhazuju.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 12231  [Dalších 11761 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.