Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 10:55:23
Anadar, já to mám tak nějak prakticky všechno po ruce a přesto schované, kořenky v horní skříňce hned vedle sporáku, toustovač a tyčový mixér v šuplíku pod pracovní deskou, stačí jen po paměti sáhnout...třeba když jsme měli kořenky venku, tak to bylo pořád zaprášené, mastné... teď jsou po ruce a pořád čisté.
|
| Senedra | 14756 |
|
|
24.9.2022 10:53:38
Ropucho, přesně
![]() Já zase rebeluji částečným bincem a chaosem proti velmi pořádkumilovné mamince, která vyhazuje absolujně všechno. Máme třeba dost hrnečků, které se nám prostě líbí. Občas to vytřídím a pošlu dál. Maminka má doma 4 hrnky - 2 na čaj, 2 na kafe pro sebe a pro otce. A pak tedy další dva. když už náhodou někdo přijede na návštěvu ![]() |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
24.9.2022 10:50:34
Soda stream (málo používaný), dózu s kočičími granulemi, kávovar, konvici, Kitchen aid, roli kuchyňského papíru, košíček s ovocem, toustovač, ocet, olej, sťávu, odkapávač, nádobku se solí, dvě dózy s cibulí a česnekem. A jar v dávkovači a nádobu na houbičky. Kuchyň malá, jinam to nedám. Možná tu cibuli a česnek bych mohla...jdu na to.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 10:50:18
Ropucho, já žádné trauma nemám, vyrůstala jsem v tak nějak normálně uklizené domácnosti, ani binec, ani vyloženě naleštěno a zhruba tak nějak to mám i já, možná já uklízím malinko víc, ale není v tom žádná rebelie, ani trauma 🙂
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 10:49:32
Evelyn, v tom případě by platilo, že selhávající rodič má nejlepší výsledky a pedantský rodič-prudič může jen závidět (a vzít si příklad a nechat děti být)
|
| Žžena | 83005 |
|
24.9.2022 10:47:55
Když je uklizená, tak jen rychlovarnou konvici a čerstvé pečivo. Když není uklizená, je toho tam víc.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 10:45:15
Je tady vůbec někdo, kdo si nenese trauma z prostředí, ve kterém vyrůstal?
![]() Já vyrostla u rodičů pořádných a čistotných, v domácnosti vkusné a estetické, nicméně sama mám přístup laxnější než maminka, nechce se mi věnovat tolik energie kuchyni. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
24.9.2022 10:38:01
Mám trochu teorii a znovu se mi tu potvrzuje, že my, co jsme vyrostli v chaosu, rebelujeme pořádkem
![]() |
|
|
24.9.2022 10:35:25
Kenwood je velký a těžký, když jsem měla menší, tak byl uklizeny, tenhle je venku, i když ho nepoužívám tak často jako mlýnek na kávu
![]() |
|
|
24.9.2022 10:30:41
Na pracovní lince nemám nic, na dřezu jar houbičkou a hadřík, vedle linky mám ještě jednu menší, tam je robot, mlýnek na kávu(kávovar mám uklizeny, vaříme teď v mokka konvicce) , velká mikrovlnka s grilem a funkcí crisp, na polici mám televizi a rádio, v kuchyni trávím dost času .
Vyrostla jsem u chaotické matky , perfekcionistka byla jen v zaměstnání, doma chtěla mít klid, a pořádkumilovneho otce, ale ten se odstěhoval v mých 12.Jsem naučene pořádná , protože se mi líbí mít to doma krásný a protože bych jinak nevydržela s MM, ten je na pořádek pedant. Se mnou musel hodně slevit . Vyrostl u nepořádne matky hromadicky, dodnes svadime boje o každý přístroj do domácnosti, protože má pocit, že to je jen hromadění a bude z toho bordel, ona nakupovala novinky ve velkém a nepoužívala. Z nákupu většího množství jídla má paniku, já zase když je jídla málo , ale pravidelně dělám inventuru a nic nevyhazuju. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.