Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Len | 108740 |
|
|
24.9.2022 10:02:24
Instant pot, Ninja gril (to je i horkovzdusna friteza a jine pristroje v jednom), Osmio Zero vodni filtr, Thermomix, Kenwood robot, talire v drzaku. U drezu jar a hadrik. Na druhe strane mam dva kuchynske stoly z Ikea, jeden dreveny, na tom je mikrovlnka 4v1. Druhy kovovy, to je ma kavova station, tam jsou dva kavovary, mlynek. Pracovni plochy nezastavene mam asi tri metry, kdyz priklopim viko na sporaku. Pracovni plochu drzim jen tam, kde je svetlo, pristroje stoji na mistech, kde dost svetla vetsinu casu neni, kuchyne na sver, okno celkem male, pred nim na zahrade ker a stromy.
|
| libik | 142094 |
|
|
24.9.2022 9:57:36
V Makru mají za 2 tisíce docela subtilní, ale stran překážení na lince je ideální , pokud je součástí americké lednice
![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
24.9.2022 9:56:28
Pokud bych toužila po neustálém přísunu ledu, tak bych radši měla ten v lednici, která musí chladit tak jako tak. Předpokládám, že to bude energeticky výhodnější a taky nebude další přístroj na lince. Ale tedy nemáme solární elektrárnu.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
24.9.2022 9:52:38
Spoustu věcí, vlastně není žádné volné místo u zdi, ale mám hlubokou desku (70 cm), takže můžu pracovat před nimi a ty věci mám pěkně při ruce. Nění to minimalistická estetika, ale šetří to čas při vaření.
Ze spotřebičů to je sodastream, toustovač, sendvičovač a robot. |
| Anadar | 27930 |
|
|
24.9.2022 9:51:14
Myslím si,že každý má na lince to, co potřebuje. Hlavně jestli zbývá dost místa na práci. Mě by nebavilo pořád něco lovit ve skříňkách nebo ve spajzu. Tak mám přímo na lince korenky,cukr,sůl,med,chlebnik,koš s ovocem a z přístrojů robot,kávovar, konvici a toustovač.
Nevím na co by mi byla sestimetrova prázdná linka. Mít šest metrů k dispozici, já bych to roztočila ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
24.9.2022 9:49:48
Já právě víno s ledem popíjím celé léto.
Jsem barbar, přes léto víno s ledem a přes zimu svařené. ![]() ![]() |
| sovice | 18997 |
|
|
24.9.2022 9:49:32
Jo, ve vaší situaci bych se pokusila najít místo jinde na potraviny, na mikrovlnku někde dat polici - kamarádka ji má na polici nad jídelním stolem, tak, aby dosáhla a zároveň police nesebrala jidelni plochu... Nebo, pokud je na lince, udělat si nad ni třeba prenosnou poličku aspoň na ty čaje a kávy (třeba tvar H s deskou navíc i nahoře), každý kousek prostoru se hodí. Na policích můžou být třeba i krabice na drobnosti (čaj, koření) podle vašeho vkusu nebo některé přístroje...
Všechno záleží na možném místě (police, na lednici atd) a vašich zvycích - nějaký sodastream nebo tak může třeba být na kuchyňském stole, pokud je hranou u zdi a nejite tam denně všichni, takže by nezavazel, atd.... |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
24.9.2022 9:49:17
My pijeme gintoni, spotřeba ledu obrovská .
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 9:46:52
Beat, ona asi nebude panovat shoda v tom, zda trvale umístěné cokoliv je nepořádek.
Proto reaguji na definici Sovice, kterou sdílím, protože vím, že někdo považuje za uklizenou kuchyň pouze linku zcela bez předmětů. Já bych v ideální konstelaci něco málo u nás ubrala, ale všechno určitě ne. Kocoura nemám, jen psa, a ten bývá před linkou, nikoliv trvale, ale někdy vytrvale |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
24.9.2022 9:44:07
Ledovač jsem si "objednala" od ježíška. Viděla jsem to na dovolené v hospodě, úžasná věcička.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.