Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 9:15:36
Termixi, aha, tak to ano.
|
| libik | 142094 |
|
|
24.9.2022 9:13:11
Horkovzdušnou fritézu, rychlovarku, stojan na nože, stojan na různé obracečky, topinkovač, v létě ledovač. Kávovar nemám, jídlo mám v šuplíku, pod horními skříňkami mám úzkou poličku, tam jsou kořenky , slánka, cukřenka a různé drobnosti. Mikrovlnku mám zabudovanou.
|
| sovice | 18997 |
|
|
24.9.2022 9:07:39
Kávovar a kapslový kavovarek, jar, tekuté mýdlo, sirup, dvě plastové lahvičky na vodu (měla by být jedna), olivový olej, mlýnek na pepř, stojan na nože, topinkovac (měl by být schovaný), misa s ořechy a misa s ovocem, rychlovarka, mistička na čajové sáčky a košíček na slupky a jiný bioodpad, minitrouba (měla by být schovana).
Na druhé části je robot, stojan s vareckami, květináčovy keramický obal na vyhozené baterie a žárovky, sirky (někdo je nedal do závěsného košíčku). Linka je čistá, věci urovnané, bez drobků, dřez prázdný, sporák čistý, kočičí hajzliky vyčištěné, pracovní plochy mám volne dost, považuji svoji kuchyň v tuto chvíli za provozně uklizenou. ![]() Nepořádek pro mě znamená špinavé nádobí, drobky, obaly ( které na lince chronicky zanechávají členové rodiny), prkénka a nůž na chleba volně položený, jídlo (ale to se nám nestává, krom ovoce je všechno ohroženo kočkami a uklízí se to), plechy nebo pánve na kuchyňském stole (ten je ale pracovní, ne jídelní, jíme u stolu v obýváku), špinavý sporák, vytahane kořenky... Prostě věci špinavé nebo zavazejici na ploše (ne obecně, nýbrž mně zavazejici). Něco z toho je v kuchyni skoro vždycky. |
| Termix | 105545 |
|
|
24.9.2022 9:02:21
Tvar U. Mezi jednotlivými "nohami" toho účka je jen asi 100 cm. Ta kuchyň není velká.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 8:57:14
Termixi, pět metrů na délku v jedné lajně, nebo do nějakého tvaru?
Podél dlouhé linky by se mi nechtělo pobíhat zleva doprava. Navíc, když je všechno schované a nic při ruce. Na takovou linku když někde narazím v pronájmu, blahořečím své minikuchyňce, kde lze v podstatě jen stát a otáčet se ![]() |
| zerat | 18305 |
|
|
24.9.2022 8:56:51
|
| apo-lena | 159305 |
|
24.9.2022 8:55:48
Valkýro, ať koukne na tu kanaďanku na Youtube. The secret slob. Byla totální chaotička, občas prolítla domem a narvala všechno do skříní a šuplat. Všechno bylo všude. Nová videa moc nemá, přestavují dům, ale ta stará stojí za to.
Takhle to u ní vypadalo na začátku (a to už uklízela). https://www.youtube.com/watch?v=E7EahU9aYk0 Taky má někde super video, kde vyklízí velký sklad v domě. Nešlo tam ani vejít. Dává mi to naději, že úklid se dá naučit. Taky to nemám v sobě, doma jsem se to nenaučila vůbec, ale je to se mnou lepší, už kvůli tomu, že na lítání a hledání po domě nemám dost funkční nohy. |
| TaJ | 81121 |
|
|
24.9.2022 8:54:27
Půlko, jo, já mám teď nové kuchyni pod dřezem velký šuplík, kde máme koš, náhradní jar, houbičky, čistící prostředky, lopatku a smetáček a podobné věci a je to super. Všechno je hned po ruce a je to schované.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.9.2022 8:49:16
Kávovar, toustovač, topinkovač, varná konvice, džbán s vařečkami a podobnými nástroji, chlebník, prkénko na krájení pečiva, sklenice s medem, nějaké dózy s cereáliemi, mixér.
U dřezu dávkovače na jar a na mýdlo, houbička, drátěnka. K tomu průběžně všelicos ![]() Nemám žádnou komoru, kuchyň není velká, takže lepší to nikdy nebude. Nevadí mi to, je to provozní prostor, nikoliv výstavní. |
| Monika | 123907 |
|
24.9.2022 8:44:30
Máme kuchyňskou linku v bývalé předsíni, není moc dlouhá, pracovní deska je navíc rozdělena varnou deskou a dřezem. Na ploše je u dřezu odkapávač (máme myčku, ale stejně něco myju v ruce plus třeba plasty jsou z myčky mokré, tak je tam dávám schnout), jar, houbička, hadřík. Mezi dřezem a deskou varná konvice a toustovač (hodně používáme), na druhé straně desky pak kávovar a mikrovlnka (ta byla dřív na lednici, ale sundala jsem ji kvůli dětem; až ještě povyroste dcera, mohla bych ji teoreticky zase vrátit nahoru).
Samozřejmě tam často jsou i další předměty, které tam mají co dělat a měly by být jinde - pečivo, nádobí, různé zbytky po vaření. Pak máme ještě v kuchyni takový v podstatě odkládací stolek, tam je systematicky mísa s ovocem, psací potřeby a wifi router, pokud je někdo nemocný tak léky, co zrovna užívá. Nesystematicky tam dává kde kdo kde co, uklízím obvykle jednou až dvakrát týdně za hlasitého nadávání ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.