Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Termix | 105545 |
|
|
24.9.2022 7:40:49
Jo jo, mám indukci. Já chápu, že to spousta lidí má.
|
| petluše | 39676 |
|
|
24.9.2022 7:31:56
Mám linku pod 3 skříňkami,mame tam trvale sodastream,konvici,u stěny prkýnko. Mikrovlku nemáme. Mě hrozně zlobí skleničky. Je nás pět a není problém 8 výtahy h skleniček na pití.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
24.9.2022 7:27:24
Termix, máš asi indukci, ne?
Mám starý plotýnkovy sporák, rychlovarná konvice je nutnost. |
| Termix | 105545 |
|
|
24.9.2022 7:27:20
Mě zúskotňuje to jen číst.
|
| Vika | 21066 |
|
|
24.9.2022 7:27:10
Stojan s noži, konvici, kávovar, toustovač, sodastream, vedle vodovodní baterie stojí jar. A jak tak koukám, tak vedle toustovače leží kocour, našel zbytkové teplo
Mám ale kuchyň hodně velkou.Na vašem místě bych dala pryč určitě to pečivo, kakao, čaj, sirupy. Tohle mám se skříňkách. A tablety do myčky, ty by mě vlastně vůbec nenapadlo mít na lince. Ledovač vlastně ani nevím jak vypadá a kolik místa zabere, ale ten na lince asi být musí. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
24.9.2022 7:26:19
Já mám naštěstí velký spajz, kde všechny tyhle věci můžu mít. I tak je úplně plný.
|
| Termix | 105545 |
|
|
24.9.2022 7:26:03
Na lince jen kávovar a velký robot. Mám pět metrů dlouhou pracovní desku a tedy místa hodně. Jar a houbičky mám v závěsné košíku nad dřezem.
Za měsíc budu mít novou kuchyň, tam bude pracovní deska snad šestimetrová a nebude tam nic. K tvému dotazu. Vyhodila bych skoro všechno. Ale to je tím, že ledovač ani soda stream nemám, neznám a tedy nepoužívám. Vlastně nemám ani rychlovarnou konvici. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
24.9.2022 7:17:05
Celou plochu myčky zabírá velká mikrovlnka s grilem a horkovzdusnou troubou, ta jede minimálně jednou denně.
Pak Thermomix, rychlovarka, sklenice s medem, olej, ocet. Na dřezu jar, houba, drátěnka. Toto ideálním stavu. Jinak se tam dost často vyskytují i jiné věci jako ovoce, zelenina, láhev na pití... |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
24.9.2022 7:13:26
Tekuté mýdlo, jar, džbán s vodou, a 2 pristroje KA (robot a hriankovač).
Priznám sa, že až mnou škube keď čitam čo všetko tam máte Vy (to upratovanie tam musí byť hrozné a aj tak to nikdy nemôže vyzerať v cajku). |
| Vážný2 | 158667 |
|
24.9.2022 1:08:59
Napadla mne otázka, jaké přístroje a jaké věci, potraviny apod. vám trvale stojí na kuchyňské lince a co byste dali pryč, kdybyste měli linku menší, třeba jen 2-3 skříňky na šířku (mimo dřez a sporák).
U nás je tam šíleně moc věcí, především mikrovlnka a ledovač (výrobce ledu), rychlovarka, Sodastream, kávovar, a pak větší část pečiva, čaje a kávy, kakao, šťáva, sirupy do Sodastreamu, tablety do myčky, samozřejmě na dřezu jar, houbičky,... Řada věcí proto, že každý má rád něco jiného. Je to šílené a je toho moc. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.