Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stáňa * | 7932 |
|
|
21.1.2022 20:13:41
V kuchyni na zemi spolu s brašnou na počítač, který taky tahám do práce a z práce.
Byt máme v prvním patře, za vstupními dveřmi předsíni bych ji ani nechat nemohla. Větší problém mám s židlí v ložnici, která slouží na odložení oblečení, které si chci vzít ještě na sebe jako kalhoty, svetry. A protože kalhoty a svetry střídám třeba po dnech, tak tam mám na konci týdne třeba troje kalhoty a tři svetry, šálu, vestu... Nedávno jsem viděla obrázek, na kterém byla židle obložená oblečením, a pod tím bylo napsáno něco jako "další židle, která se měla narodit jako skříň" . Z čehož usuzuju, že to není jen můj problém. |
| Monika | 123907 |
|
21.1.2022 20:13:10
Na klíče máme v předsíni na botniku košík (nechali nám ho tam předchozí majitele),na odkládání kdeceho slouží takový půlkruhový stůl mezi předsíni a kuch.koutem.
|
| Monika | 123907 |
|
21.1.2022 20:09:23
Nenosim kabelku,ale batoh
Jakože batoh na notebook,ale ten v něm v životě nebyl.Davam ho na židli v předsíni,která je na to v podstatě určena a zůstává tam.Kabelky pro výjimečné použití mám v ložnici ve skříni,pokud s ní odněkud přijdu,primárně ji dám taky na tu zidli-zavesim na opěradlo. |
| Blanče | 42184 |
|
|
21.1.2022 20:07:14
Věším ji v předsíni na věšák. Mobily, klíče, brýle do auta a podobně se věčně válí na krbové římse nebo některém jídelním stole. Moje pokusy o najití stálého místa na tenhle provozní bordel se stále míjí účinkem:-(. Ale babi říkala, že tohle místo měli i u nich doma, jen to bylo buď věčně roztažené žehlící prkno nebo klavír. Obdivuju ty, kdo tyhle centra provozního bordelu dokáží trvale vymýtit.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
21.1.2022 20:05:04
V předsíni, hned za dveřma je skříňka s nářadím, na ní položím kabelku. A leží tam ta, co si budu brát druhý den, jinak jsou ve skříni. Do kuchyně je vúbec nenosím.
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
21.1.2022 19:56:49
Když vejdete do domu/bytu,kam si dáte kabelku,abyste se slíkly?
A už jí tam necháte nebo jí odnesete jinam? Já si při rekonstrukci kuchyně nechala hned u dveři udělat skrinku. Plan byl,ze na ní bude konvice a caje a kafe a topinkovač,at to nezabíra misto na lince. Vxsledek je,ze na ní stojí moje kabelka a válí se tam mobily,účty,došlé dopisy a seznamy nákupů. ![]() |
| Muumi | 41406 |
|
10.1.2022 23:08:23
Nalila bych tam ten ocet horký, to zabere ještě líp.
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
10.1.2022 23:03:17
Ja tam obcas liju ocet. I do ostatních odpadů.
|
| Muumi | 41406 |
|
10.1.2022 23:02:07
Já do WC vždycky vyliju roztok kyseliny citronové, když odvápňuju konvici. A najednou to zas splachuje dobře od té doby, co to dělám... Máme vodu jak z kamenolomu (konvici musím čistit určitě jednou týdně).
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
10.1.2022 23:00:39
Tak jsem dnes pozorovala splachovani.
Voda mísu obtéká a proudí i vpredu. Prijde mi,ze to má i švunk.jen se tam ten papír toči. Ale je fakt ze ho pouzivam vic nez jste tu psaly-2×4kouskový. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.