| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 12231  [Dalších 11391 >>]
77kraska 132593
14.2.2021 14:49:01
Kate, protoze nevim, jestli ji nakonec vubec unosim....tak si pro zacatek nechci kupovat nic extra...takovych veci mam doma spousty, batoh na notebook velky, batoh na notebook maly, tasku na notebook na koleckach velkou, tasku na notebook na koleckach malou, tasku na notebook pres rameno, kabelku na notebook....uz to nemam kam davat....a batohy do prirody ani nepocitam, ruzne velikosti a barvy

vyzkousim zlevnenou a podle toho se zaridim

ovsem jak to ctu, tak se otevrou skoly a tim i skolni jidelny a ja prestanu tahat tuny jidla pro pubertacku
K_at 121378
14.2.2021 14:48:37
Bouřko ~t~ jsi hrdě a svůdně reprezentovala ouřad! Ty zbabělče!!!
77kraska 132593
14.2.2021 14:44:58
Gajko, na ty barokni potisky jsem koukala, strasne se mi libi, ale ja spis vyuziji cernou
nordica 81215
14.2.2021 14:43:20
Gajko, ty jsou moc pěkné, děkuji za tip. Poslední 2 roky hodně zvažuju, na běžné nákupy jezdím vedle do města autem, ale ovozel a hlavně kytky/sazeničky všeho druhu mám z Pražské tržnice - jezdím tam už snad 20 let a vše tahám v proutěném košíku vlakem za Prahu. Je to nepraktické, cokoliv si jinak pověsím na rameno, bolí mne plotýnky. Takže tohle vypadá jako ideální řešení, je mi úplně jedno, jestli je pro někoho takový pomocník znakem stáří, záda pak bolí mne a ne toho člověka. Pokud covid dovolí a hala v tržnici se na jaře otevře, tašku si pořídím.
77kraska 132593
14.2.2021 14:42:53
Pole, ta puntikata je teda pekna!

prekvapuje mne, kolik zdejsich uzivatelek ma tasky na koleckach...to je skvele, jste prukopnice
Bouřka 7675
14.2.2021 14:42:50
Já taky dáma nejsem, ale některý vėci se zaderou pod kůži, takže lehce překonávám pocit nepatřičnosti pokaždý, když proklušu vrátnicí mokrá jak myš, i když je evidentní, že jdu z terénu, když ještě táhnu v ruce holinky ~t~ Po jistém incidentu jsem začala preferovat postranní vchod. To jsem ještě byla mladá a k světu a chytla mě bouřka. Mokrá na kůži jdu k vrátnici a před barákem hromada obleků, jakási pražská delegace nás poctila. Tak hrdě popohodím holinama, vypnu hrudník a že důstojně projdu davem, že není za co se stydět, že my tu holt jen neřešíme papíry, ale makáme i in situ. A pak po pár zaujatých pohledech mi došlo, že vypínat prsa při mých proporcích a totálně mokrém tričku je fakt blbej nápad. Takže jsem sehrála scénku "co já to nechala v autě", otočila to zpět a přes auto zamířila k postranímu vchodu ~t~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
14.2.2021 14:28:29
Val, taky nejsem dáma... Deštník vytáhnu jen cestou do práce, abych pak nebyla v mokrém nebo pláštěnku na výletě (opět abych nebyla celý den v mokrém) jinak miluju chodit v dešti... ~:-D
*Kate* 158396
14.2.2021 14:25:21
Kat
"77, vždyť to stojí asi 1000 ~e~ proč bys to nekoupila? Ale ta kolečka mi přijdou teda nic moc."

To mě taky zarazilo. Proč šetřit zrovna na téhle věci, navíc v této cenové relaci? Když je evidentní, že 77 záleží na vzhledu a funkčnosti ...~a~
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
14.2.2021 14:22:15
Od cca 9-10 let jsem se styděla za pláštěnku, nosila mnohem raději deštník... Pak jsem si někdy po třicítce koupila úžasnou pláštěnku a když to jde, nosím jí mnohem raději než deštník ~:-D
Pláštěnku mám jako pončo s kapucí, látkovou, černou, s potiskem velké bílé mexické lebky a na zip, čas od času ji naimpregnuju... Je super i jako větrovka, skladná a hlavně mi hrozně sluší ~:-D (říkají i cizí lidé na výletech ~t~)
Jinak v autě vozím několik deštníků, miluji jeden, tzv. obrácený, který se skládá mokrou částí dovnitř...
Stará husa 154854
14.2.2021 14:15:42
Fern, já se naopak stydím, když mě někde přepadne déšť a já náhodou deštník nemám a jsem pak jak zmoklá slepice. Nosím skládací deštník ☔ stabilně v kabelce. Nikdy mě nenapadlo se za něj stydět, v dětství jsem se styděla za pláštěnku, ve které jsem si připadala jako školkác, byla jsem ráda, když jsem v první třídě dostala deštník.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 12231  [Dalších 11391 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.